-->: SİVASSPOR:0 - SAKARYASPOR: 2
En başta maça gelmeyen taraftar yada seyirci hayal kırıklığı yarattı bende.Gelen yaklaşık 3 veya 4 bin civarı Sivasspor seyirciside ( bir gurp dışında )sanki dinlenmeye gelmiş gibi,stadında boş olmasından istifade ederek kolunun birini diğer koltuğa,ayağının birini diğer koltuğa yayarak ve çekirdek çıtlatarak film izler gibi maçı izledi. Bağırmaya çalışan bir grupta,Sakaryaspor'un yaklaşık bin civarındaki etkili tezaruhatıyla bastırıldı.Neredeyse 90 dk. Hiç susmadan ve etkili bir şekilde bağırdılar.Biz stada henüz girmemiştik başlamaya az bir zaman vardı,dışarı öyle bir bağırma sesi geliyorduki stad dolmuş sandık.
Takıma gelince,geçen yılki takım oyunundan eser yok,kimin ne yapmaya çalıştığı belli değil, hayrettin ve balili'nin dışında ben birşey göremedim.Defans çok kötü,Kalla'yla sorun yaşasakta hakkını yemeyelim,gözler onu arar oldu.Transfere gelince çok iyi bir transfer yok,gelenler gidenleri hep aratıyor ve dahaçok aratacakta.Yönetime iyi transfer yapamadı diye kızsakta,biz tabiki işin iç yüzünü bilemiyoruz.Tahminim şu bence; başta maddiyat,sonra iyi seçicilik yapılmamış,sıradan sırf transfer yapıldı densin diye alınmış gibi.
Daha ligin başındayız,düzelir diyemiyorum,çünkü; "görünen köy klavuz istemez" diye bir deyim vardır.Şuan bizim için geçerli bu.
Eleştirirken kırıcı,bozucu,yıkıcı şekilde değilde,yapıcı şekilde yaparsak, yönetimde bunları dikkate alıp,taraftar takım tüm Sivasspor aşıkları takımına sahip çıkarak tek yürek tek yumruk olup, daha iyi yerlere gelebilmek için birlik olmamızdan başka bir seçeneğimiz yok bence.Bunları yapmadığımız zaman sonumuz hüsranla biter,yönetim ve teknik heyet bunun hesabını vermek zorunda kalır.Başarı isabetli kararlarla,yürekle çalışmakla ve azimle gelir. Moral bozucu ve onur kırıcı ve suçlayıcı yorumlarla takımımıza zarardan başka şey vermeyiz.Herkesin arzuladığı bir takım oluşması dileğimle.