Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Sizce taraftar neden küskün?
Alt 21.08.2006, 19:32   #1
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 988 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Sizce taraftar neden küskün?

Ben şuna inanıyorum ki Sivasspor'umuzun 2.ligte daha çok taraftarı yada izleyeni vardı. Nereye gitti bu taraftar.? 2.Ligte Ali Sami Yen'e sığmayan taraftar neredeydi? Tabiki bu eleştirim İstanbul için geçerli.
Benim düşünceme göre taraftarı, stada çekecek flaş transferlerin olmayaşı bu takımla nereye kadar diye gizli bir düşüncemi hakim acaba.? İkinci ligte şampiyonluk hedefi vardı ve herkes buna inanıyordu,seyirci fazlalığı bunamı bağlanmalı? Şimdi daha çok taraftarımız olması gerekken,aksine azalma oldu.
Değerli arkadaşlar sizlerde görüşlerinizi yazıp paylaşırsanız ortaya sanırım somut birşey çıkmış olur.
saygılar
Alt 21.08.2006, 19:37   #2
zaraliilyas
Yeni Yiğido

zaraliilyas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zaraliilyas isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: Sizce taraftar neden küskün?

aslında sorunun cevabı kendi içinde.dun ben maçtaydım ama bırdahakı maça gıtmemı saglayacak hiç bir sebeb yoktu sahada.bir an once sivasda acıl değişikliklerin olması lazım.ilk once sivassporun taraftara guven vermesi lazım
zaraliilyas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Sizce taraftar neden küskün?
Alt 21.08.2006, 19:38   #3
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Taraftarlar stada gittiklerinde futbol görmek istiyor.Evimizde oynanan iki maç gözler önünde.Taraftarlar bu gidiş sürerse stadın yolunu unutacaklar.
Alt 21.08.2006, 19:43   #4
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 988 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
zaraliilyas Nickli Üyeden Alıntı
aslında sorunun cevabı kendi içinde.dun ben maçtaydım ama bırdahakı maça gıtmemı saglayacak hiç bir sebeb yoktu sahada.bir an once sivasda acıl değişikliklerin olması lazım.ilk once sivassporun taraftara guven vermesi lazım
Haklısın ilyas kardeşim. Ancak herkes değişik düşünce ve görüşlerini yazarsa ortak bir nokta belirlemiş oluruz en azından.
Alt 21.08.2006, 20:03   #5
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

ilk defa böyle bir tribün boşluğu gördüm istanbuldaki derneğimiz günlerdir broşür yapıştırdılar her yerlere istanbuldaki sivaslıları davet etmek için ama hiç kimsenin umrunda olmamış yazık hiç okumadınızmı broşürleri maçın alisamiyende yani istanbulda oynanacağını demekki cezalı duruma düştüğümüz zaman artık istanbuldada oynanmayacak durum bunu gösteriyo ikincisi neden taraftar küstü istanbuldaki taraftar neden küskün olsun ki sivastakileri deseniz doğru olabilirde birde 3 ci ligteyken bir amaç vardı 2 ci lige çıkma güzelliği bunu başardık 2nci ligteykende diğer bir amaç vardı süper lig onuda başardık şimdide taraftarın derdi avrupa bunuda başarırsakher şey tamam olacak sivaslıların dediğine göre eeeeeeeee onları başardık diyelim sonra ne olacak tribünler bundan sonra boşmu kalacak olmaz beyler olmaz bizler iyi gün dostdu değiliz kötü gün dosttuyuz bunu herkes bile biz buralara eli cebinde gelmedik ne cen derelerinden geçtik geç bulduk erken yitirmeyelim her gecenin sonunda bir sabah vardır saygılar
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2006, 20:17   #6
harun afacan
Acemi Yiğido

harun afacan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 harun afacan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

KARDEŞİM TARAFTAR GELİPTE KİMİ İZLESİN. TAKIMIN RUHSUZ OYUNU GELENLERE SAÇ BAŞ YOLDURUYOR KİMSE BU TARAFTARA SUÇ BULMASIN BÜYÜK TAKIMLAR BİLE TARAFTARI STADA ÇEKEBİLMEK İÇİN YILDIZLAR ALIYORLAR BİZ KİMİ İZLEYELİM
harun afacan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2006, 20:18   #7
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı
ilk defa böyle bir tribün boşluğu gördüm istanbuldaki derneğimiz günlerdir broşür yapıştırdılar her yerlere istanbuldaki sivaslıları davet etmek için ama hiç kimsenin umrunda olmamış yazık hiç okumadınızmı broşürleri maçın alisamiyende yani istanbulda oynanacağını demekki cezalı duruma düştüğümüz zaman artık istanbuldada oynanmayacak durum bunu gösteriyo ikincisi neden taraftar küstü istanbuldaki taraftar neden küskün olsun ki sivastakileri deseniz doğru olabilirde birde 3 ci ligteyken bir amaç vardı 2 ci lige çıkma güzelliği bunu başardık 2nci ligteykende diğer bir amaç vardı süper lig onuda başardık şimdide taraftarın derdi avrupa bunuda başarırsakher şey tamam olacak sivaslıların dediğine göre eeeeeeeee onları başardık diyelim sonra ne olacak tribünler bundan sonra boşmu kalacak olmaz beyler olmaz bizler iyi gün dostdu değiliz kötü gün dosttuyuz bunu herkes bile biz buralara eli cebinde gelmedik ne cen derelerinden geçtik geç bulduk erken yitirmeyelim her gecenin sonunda bir sabah vardır saygılar
mustafa abimin dediklerinin altına sadece imza atılır
+1967
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2006, 20:22   #8
aslansivasli
Yiğido

aslansivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 aslansivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bende maçtaydım ama bir daha gider miyim bilmiyorum. bunu küsmek ya da takımı yarı yolda bırakmak gibi algılamayın. oynanan futbol çok azcık umut verse ben gene ist.daki maçlara gelmeye çalışırım. takımın kötü oynamasının parasızlıkla fazla bi ilgisi olcagnı sanmıyorum.. başka bişeyler eksik AMA NE???
Alt 21.08.2006, 20:25   #9
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arif bey ,
kısmen cevap vermişsiniz zaten bir takımın hedefi ve hedefe varacak gücü az çok varsa arkasından kitleleri sürükler, ama her maça hüsran yaşarmıyım düşüncesi ile gelebilen taraftar gün gelir artık elini ayağını keser, Takımın yönetim ve transfer anlayışı ,transferlerin sivas kamuoyuna allandırarak,ballandırarak lanse edilişi netice itibariyle bu transferlerin fos çıkması taraftarları hüsrana uğrattığı gibi ,taraftar kendini kandırılmış hissetti.
Sivassporumuzun bu durumu Geçen sezon ara transferlerden bu yana devam ediyor. sorumlu olanları diğer yazılarımda zaten belirttim.
Herkes harıl harıl iyi transferler yaparken bizim menejerimiz Polonyada,avrupada,Mısırda, Dünya kupası finallerinde derken geçen sezon bomba diye edson'u bu sezonda Carvalho'yu,Doğantezi,Toprakte pe'yi bizlere takdim etti.
Tabii ki bir sivas'lı olarak takımımın yanlış transfer poılitikaları ile idare edilişini Ben İzmir'den takip edebiliyor ve hissedebiliyorsam ,Yönetimimiz bu duruma çoktan teşhis koyup neşteri vurmalı idi. Hatır mı kıramadılar nedir olumsuz transfer politikaları maalesef devam etti.
Halbuki bütün yönetimler Sivasspor camiasında yaptıkları ile anılacaklardır, Bu yönetimimiz takımımızı Süper lige çıkarmıştır ve takdirle anılacaktır, ancak görünen o ki aynı yönetim düşürmekle de anılacaktır. ,Ne talihsiz bir durum.
Kazanılan prestiji kaybetmek.. Gerçi henüz iş işten geçmedi alabilecekleri çok radikal önlemlerle bu gidişe dur diyebilirler bu kısmen onların elinde.
7-8 işe yaramaz oyuncu alacağına 3-4 tane değerli oyuncu alırdın bu duruma düşmezdin.
Japonların bilimde ve teknolojide dünyada söz sahibi olmasının nedenini sorduklarında japon bilim adamları :
''Biz hatalarımızı asla ikinci kez tekrarlamayız,mutlaka ders alırız.'' demiştir.
Biz ise ara transferdeki hataların sonucunun hüsran olduğunu yaşamamıza rağmen yeni sezona girerken geçmişten hiç ders almadan aynı hataları tekrar ede gelmişiz. Haliyle sonuç ta hezimet olacaktır. Bu durumu basından takip eden taraftar tribünlere hangi duygu ile gelsin ?
Bazı arkadaşlarım iyi niyetle futbolcuların üzerine fazla varmayın, eleştiri yapmayın, motivasyonları bozuluyor diyorlar, haklı yanları olmakla birlikte futbolcuların asli görevlerinin iyi top oynamak olduğu gerçeğini unutuyorlar,Çünkü futbolcu babasının hayrına oynamıyor, kendisinin,ailesinin geçimini oynayacağı oyun ile sağlıyor.
Ben parayı alayım, ama iyi oynamayayım yok öyle birşey,
Menejerin görevi de ben bunlara şu kadar transfer ücreti ödeyeceğim o zaman parayı sokağa atmamam ve bana duyulan güveni ve aldığım parayı hak etmem gerekiyor diyerek doğru dürüst transferler yapmalı, hiç pahalılıktan gerekçe yaratmasın diğer takımlar çok ucuza çok iyi transferler yaptılar şimdi çoğu düşme derdi olmadan aldıkları iyi oyuncular ile rahat bir sezon geçirecekler, ne mutlu onlara ne mutlu transfer komitelerine..
Doğru dürüst transfer yapılsaydıda şimdi hiç bunları tartışıyor olmasaydık, düşme derdimiz olmasaydı daha iyi olmazmıydı ? Bu gerçeği Sn. Menejer bilmiyormu ? çok kolay yoldan neredeyse Pecze'yi günah keçisi yapıp gerçek sorumluyu görmezden gelmeyelim. Ben Pecze çok iyi bir teknik direktördür demiyorum ama içinde bulunduğumuz durumun sorumlusu Pecze değil, Bomba transferler yaptık diyen Menejerdir.
Bunları yakından takip eden Sivasspor taraftarlarıda biliyor mutlaka gelmeyişlerinin nedelerinden biri de yukarda anlatılan gerçeklerdir.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2006, 20:35   #10
turgutkizgir
Acemi Yiğido

turgutkizgir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 turgutkizgir isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BENCE TARAFTAR TAKIMA VE TEKNİK DİREKTÖRE DEĞİL DE YÖNETİME KÜSKÜN.DİĞER TAKIMLARA BAKALIM KİMDE HANGİ OYUNCULAR VAR.BİRDE BİZİM TAKIMA VE BU SEZON YAPILAN TRANSFERLERE1 BOMBA DİYE NİTELENDİRİLEN BİR KAÇ FUTBOLCU(İSİM VERMEYEYİM) EĞER DEDİĞİN ADAMLARI BOMBA DİYE LANSE EDERSEN HEM TAKIM OLARAK HEM YÖNETİM OLARAK HEM DE SEYİRCİ OLARAK HÜSRANA UĞRARSIN. ARTIK TÜRK FUTBOL İZLEYİCİSİ FUTBOLU BİLİYOR FUTBOLCUDAN ANLIYOR. SEN KİME YUTTURUYORSUN BOMBA TRENSFERİ.BUNDAN SONRA TAKIMDA KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLER OLMADIĞI SÜRECE NE TAKIMIN MAÇ SONUÇLARINI TAKİP EDERİM NE DE MAÇLARINA GİDERİM. BU GÜNE KADAR İST.VE CİVARINDA OYNADIĞI BÜTÜN MAÇLARA GİTTİM. AMA BUNDAN SONRA ASLA VE ASLA GİTMEM NEDENİ? KANDIRILDIĞIMIZ İÇİNDİR. BU BENİM KİŞİSEL DÜŞÜNCEMDİR KİMSEYİ BAĞLAMAZ. SAYGILAR.
turgutkizgir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla