Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...
Alt 23.08.2006, 21:56   #61
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...

ÇAĞLAYAN ADLI ÜYEDEN ALINTI
]HAYDAAA... SIMDI BURADA TEK SUCLU TARAFTARMI ? FIKRET ÜNSAL VE YÖNETIMIN SITEMLERINE HAK VERMIYORUM, NEDENI GERCEKLERI YANSITMADIGI ICIN.! BURADA BIR GERCEK VAR KI ODA YANLIS TRANSFER POLITIKASIDIR!.GÖRÜLDÜGÜ GIBI KÖKLÜ VE RADIKAL BIR KARAR CIKMAMIS, ESKI TAS ESKI HAMAM ! AYNEN DEVAM KARARI.... YUMURTA SEYIMIZIN AGZINA GELDIGI ZAMANMI HAMLE YAPACAGIZ? BURADA BIR HATIRLATMA YAPMAK ISTIYORUM GECEN SENE ILK 6.7 MACTAKI ALDIGIMIZ PUANLAR SAYESINDE 1.LIGDE KALABILDIK! SIMDI 6.7 MACTAN SONRAMI TAKIM YÜKSELISE CIKACAK.?
EEE.... BEKLEYELIM ARTIK 6.7 HAFTA TAKIM GELISIP YERINE OTURANA KADAR.
GÖRECEGIZ ANYAYI KONYAYI. AMA IS ISTEN GECMIS OLACAK VE TAKIM 18. SIRAYA SABIT DEMIR ATMIS OLACAK O ZAMAN CIK ISIN ICINDEN BASARABILIRSEN.!

EVET SAHAYA CIKAN HAKEMIN ÜZERINE GIDEN TARAFTAR BOZUNTUSUNU BIZLERDE KABULLENEMIYORUZ, BIZLERDE HAKKIMIZI ASLA HELAL ETMEYECEGIZ.PET SISESI ATAN KÜFÜRLÜ TEZAHÜRATLARLA ORTAMI GERIP CEZAYA SEBEB OLAN TARAFTARLARI SIDDETLE KINIYORUZ.

AMA SIMDI SORUYORUM YÖNETIM SIMDIYE KADAR TARAFTARLARINA NE ZAMAN SAHIP CIKTI ?
HANGI YÖNETICIMIZ TARAFTARLAR GURUP VE DERNEKLERINI ORGANIZE ETTI?

YÖNETIM TARAFTARLARINA YETERINCE SAHIP CIKMIYOR.! DESTEK DESEN HIC YOK DENILIR SEVIYEDE,
HEM YÖNETIM HEMDE TARAFTAR DERNEKLERI VE GURUPLARI BIRBIRLERINE ÖRGÜTLÜ BIR SEKILDE KENETLENIP DESTEK VERMELIDIRLER KI BASARI GELSIN.
TARAFTARINA SAHIP CIKMAYAN VE TARAFTAR DERNEKLERI ILE KOORDINELI BIR SEKILDE CALISIP ORGANIZE EDEMEYEN TARAFTARLARINA ÖCÜ GÖZÜYLE BAKAN KULÜP HIC BIR ZAMAN KALICI OLAMAZ.!![/I][/B][/QUOTE]
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: EN BÜYÜK DARBE TARAFTARLARDAN GELDİ
Alt 23.08.2006, 22:49   #62
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: EN BÜYÜK DARBE TARAFTARLARDAN GELDİ

Ya olur mu öyle şey ya temelli saçmalamış sen önce kendi takımına bak sonra taraftarlar hakkında konuş.Her önüne gelen faturayı taraftara kesmesin lütfen.Kendi beceriksizliklerinizin üstünü örtmeyin.Ne böyle bir transfer politikası olur ne de böyle bir takım.Açık söyleyeyim bu takımdan hiç birşey olmaz.
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2006, 22:57   #63
Champion_58
Yiğido

Champion_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Champion_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SİVASSPORU TARAFTARI GÜÇLÜ KILAR,BİR İKİ ÇÜRÜK ELMANIN HADDİNE DEĞİLDİR.TARAFTARLA UĞRAŞMAK CAMİ DUVARINA SİNMEK GİBİDİR .
MECNUN BAŞKANDAN RİCAMIZ HOCAYIDA YANINA ALIP YEREL TELEVİZYONA ÇIKMASIDIR.
TAKIMDA NELER OLUP BİTİRİLİYOR BİLELİM.

BİZ SİVASSPORLUYUZ BUNLARI AÇIKLAMANIZ BOYNUNUZUN BORCU

SELAMLAR
Alt 24.08.2006, 06:43   #64
Güner
Usta Yiğido

Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 552 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 945 Güner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yok

Ooooooooo!
Arkadaşlar bu ne şiddet bu ne celal!!!
Kümemi düştük? Ne oldu bu ne panik?
Öncelikle Sivasspor taraftarı ve Sivas halkı olarak biraz sakinleşelim. Bu yazdıklarınızı sadece biz sivasspor taraftarları okumuyor. Lütfen takıma sahip çıkma anlamında olumlu mesaj yazmaya çalışalım. Olumlu düşünmüyosanız da olumsuz mesajlar yazarak hem yönetimimizi hem futbolcularımızı üzmeyelim. Milleti kendimize güldürmeyelim. Sivassporu bu durumdan yönetim tek başına kurtarmaz. 6-7 hafta maça gitmeyeceğiz diyenler kendini taraftarmı sanıyor acaba? Çoğu düşünce olumsuz ve sivas halkına yakışmıyor. Olumsuzluklar her zaman eleştirilir buna saygı duyulmalı ancak doz aşılmamalı.
Bu yönetim bizi Lige çıkardı. 3 haftadaki performansımız kötü diye hemen yerin dibine sokmakmı taraftarlık?? İyigün taraftarlığı yapıyorsunuz. Bizden çok çok kötü durumlarda olan takımlarda oldu. 10 hafta puan alamayan takımın düşmediğini bilirim ben. Ama o takımlar kötü günlerinde birbirinin sırtından vurmadılar, birbirini üzmediler. İnandılar kenetlendiler bu işi başardılar.
Yönetimin yaptığı transferler yetersiz olabilir bu konuda ilerleyen günlerde yeni gelişmeler ve önlemler olacaktır illaki ama yönetimin yaptığı hata Taraftar gruplarına sahip çıkmaması olmuştur.
LÜTFEN BU TAKIM BİZİM BİZDEN BAŞKASI SAHİP ÇIKMAZ, AKLIMIZI BAŞIMIZA ALIP HENÜZ YOLUN BAŞINDAYKEN TÜM CAMİA OLARAK SAKİN OLUP, TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYUP GÜZEL GÜNLERE ULAŞMAK İÇİN DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYELİM.
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
KULÜPTEN ÖZÜR GELENE KADAR !!!!!
Alt 24.08.2006, 07:52   #65
BOSS_58
Yeni Yiğido

BOSS_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BOSS_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart KULÜPTEN ÖZÜR GELENE KADAR !!!!!

EVET BİR ÖNERİM VAR ÖNCELİKLE FİKRET ÜNSAL ÖZÜR DİLEYECEK TARAFTARDAN.SONRA DA İSTİFA EDECEK BU ÖNERİME KATILANLAR ALINTI YAPARAK OKEYLESİN.GÖRECEKSİNİZ SADECE SİVASSPOR İÇİN DEĞİL SİVASIMIZ İÇİNDE HAYIRLI OLACAKTIR.
SN. BAŞKANA DA BİR ÇİFT SÖZÜM VAR LÜTFEN GEÇ OLMADAN SAZ I ELİNİZE ALIN ;ÖNCELİKLE BÜLENT UYGUN VE PECZE İLE İLGİLENMENİZİ RİCA EDİYORUM.
B.UYGUN TRANSFER PEŞİNDE ARTIK İŞİN İYİCE SUYUNU ÇIKARDI.PECZE İSE ESKİ BAŞARISINA YAKLAŞAMIYOR BİLE O DA HERHALDE YÖNETİMİN KADRO KURMA SEVDASINDAN OLABİLİR.
BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZ
BOSS_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2006, 11:22   #66
betta
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 betta ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yavv bırak bu işleri icraata bakk..............
betta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...
Alt 24.08.2006, 13:24   #67
serrrkan
Yiğido

serrrkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

101 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 serrrkan BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı
HAYDAAA... SIMDI BURADA TEK SUCLU TARAFTARMI ? FIKRET ÜNSAL VE YÖNETIMIN SITEMLERINE HAK VERMIYORUM, NEDENI GERCEKLERI YANSITMADIGI ICIN.! BURADA BIR GERCEK VAR KI ODA YANLIS TRANSFER POLITIKASIDIR!.GÖRÜLDÜGÜ GIBI KÖKLÜ VE RADIKAL BIR KARAR CIKMAMIS, ESKI TAS ESKI HAMAM ! AYNEN DEVAM KARARI.... YUMURTA SEYIMIZIN AGZINA GELDIGI ZAMANMI HAMLE YAPACAGIZ? BURADA BIR HATIRLATMA YAPMAK ISTIYORUM GECEN SENE ILK 6.7 MACTAKI ALDIGIMIZ PUANLAR SAYESINDE 1.LIGDE KALABILDIK! SIMDI 6.7 MACTAN SONRAMI TAKIM YÜKSELISE CIKACAK.?
EEE.... BEKLEYELIM ARTIK 6.7 HAFTA TAKIM GELISIP YERINE OTURANA KADAR.
GÖRECEGIZ ANYAYI KONYAYI. AMA IS ISTEN GECMIS OLACAK VE TAKIM 18. SIRAYA SABIT DEMIR ATMIS OLACAK O ZAMAN CIK ISIN ICINDEN BASARABILIRSEN.!

EVET SAHAYA CIKAN HAKEMIN ÜZERINE GIDEN TARAFTAR BOZUNTUSUNU BIZLERDE KABULLENEMIYORUZ, BIZLERDE HAKKIMIZI ASLA HELAL ETMEYECEGIZ.PET SISESI ATAN KÜFÜRLÜ TEZAHÜRATLARLA ORTAMI GERIP CEZAYA SEBEB OLAN TARAFTARLARI SIDDETLE KINIYORUZ.

AMA SIMDI SORUYORUM YÖNETIM SIMDIYE KADAR TARAFTARLARINA NE ZAMAN SAHIP CIKTI ?
HANGI YÖNETICIMIZ TARAFTARLAR GURUP VE DERNEKLERINI ORGANIZE ETTI?

YÖNETIM TARAFTARLARINA YETERINCE SAHIP CIKMIYOR.! DESTEK DESEN HIC YOK DENILIR SEVIYEDE,
HEM YÖNETIM HEMDE TARAFTAR DERNEKLERI VE GURUPLARI BIRBIRLERINE ÖRGÜTLÜ BIR SEKILDE KENETLENIP DESTEK VERMELIDIRLER KI BASARI GELSIN.
TARAFTARINA SAHIP CIKMAYAN VE TARAFTAR DERNEKLERI ILE KOORDINELI BIR SEKILDE CALISIP ORGANIZE EDEMEYEN TARAFTARLARINA ÖCÜ GÖZÜYLE BAKAN KULÜP HIC BIR ZAMAN KALICI OLAMAZ.!!
aynen katılıyorum abicim önce yönetim kendini gözden geçirsin sonra taraftarı suçlasın.
LÜTFEN TEK TARAFLI DÜŞÜNMEYELİM
serrrkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2006, 14:50   #68
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sayin Fikret ünsal beye su konuda katiliyorum macin istanbulda oynamasina. Ama kullandigi cümleleri yanlis secmis olacak herhelde Bir traftarin yaptigi bütün tarraftara mal edilemez su cümleleri kullanmis olsa idi kimsenin bir sey demeye hakki yoktu, bir taraftarin yaptigi hatanin cezasini bütün sivasspor ve sivassporlu traftar cekmistir cok dogru bir cümle düsünün kombine bileti alan binlerce taraftrlarin hakkini yemis oldu o traftar, kombineli bir taraftar senelik stad parasini ödüyor ve onu mac zevkinden mahkum ediyor dese alkislardim Fikret ünsal beyi bundan sonra kendine hakim olmayanlari stadta uyaralim bu her traftarin görevidir takimin cikarlari icin cok önemli
Alt 24.08.2006, 15:33   #69
Sivasss
Yeni Yiğido

Sivasss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Sivasss isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart BÜLENT UYGUN

Son olarak Sakaryaspora yenilmemiz üzerine bazı arkadaşlar Bülen Uygun'un istifa etmesi gerektiğini bildirmişler... Bu takım 2.ligden, Süper Lige çıkarkende Bülent Uygun vardı, geçen sene de Bülent Uygun vardı... Şu zor dönemlerde birilerinin istifa etmesi çözüm değil aksine daha bir kaos ortamı başlamına sebep olur... Bu transferlerin hepsinide Bülent Uygun yapmadı... Sonuçta bu takımın bir hocası ve yönetim kurulu var... Yabancıların hepsi çok kaliteli... Ben en kısa zamanda düzeleceğimize inanıyor ve takımımıza köstek değil destek olmamız gerektiğini söylüyorum... İnşallah hafta sonundaki Antalyaspor maçında rakibimizi yenerek kötü gidişe dur diyeceğiz...
Sivasss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2006, 20:48   #70
Erol58_34
Yeni Yiğido

Erol58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 725 Erol58_34 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bir an önce Fikret Ünsalın kendisine çeki düzen vermesini umuyorum.Aksi takdirde sürekli etrafa zararı dokunacak.Bir basın sözcünün daha oturaklı konuşmasını beklerim.