Alıntı:
|
VICTORY Nickli Üyeden Alıntı
[size=7]ŞU SİTEDE KAÇ TANE TRİBUNDEN HARBİ ADAM WAR????BİZİ ÇIKARIN...[/size]
|
Sen harbi adam dedigin eskisehirden messengerden beni ve bu siteyi yikman istemenmidir? "Bu siteyi hacklicem göreceksin, benim burda isim daha bitmedi" demenmidir.
Delikanlilik beni tehdit etmekmidir?
Aklinsira burdaki ortami bozmak istemenmidir? Eger bunlar haribi delikanliliksa, diyecegim bisey yoktur benim.
Hersey olabilir, siteler hacklenebilir, site nedirki site sadece bir aractir, peki burdaki kardesligi, beraberligi, dayanismayi nasil hackleyeceksin?
Burayi sen degil, tüm dünya gelse yikamaz, oluryaki burasi hacklenir (microsoft gibi sirketler hackleniyorsa, her site hacklenebilir) hic önemli digil bu, burasi en fazla 3-4 saat kaybeder, cünkü burasi her 4 saatte bir backup yapiliyor.
Olaki böyle bir sey gelsin bu sitenin basina bir is gelsin, buradaki tüm dünyadaki taraftarlarin tepkisi karsi daha farkli olacaktir.
Cünkü burasi tüm dünyadaki yigidolarin merkezine haline gelmistir. Yani siteler yikilabilir, ama beyinler yikilmaz, gercek taraftarlar yikilmaz.
Tam tersine buraya katilan taraftarlari tamamiyle kemiklesmeye sürükler, yani biz burda bir bütünüz.
Bunu bilmeni isterim.
Bu sitemizin ise sahibi ben degilim, buranin sahibi tüm dünyadaki yigidolardir.
Galiba sen kiminle karsi karsiya oldugunun farkinda degilsin?
Eger farkinda olsan, böyle sacma sapan tehditlerinle burada internet araciligiyla sanal alemden konusmassin.
Senin sadece beni degil, siteyi tehdit etmenden ise, hic bir anlam cikaramiyorum.
Burasi bana kesinlikle maddi cikar saglamadigi herkes görüyor, tam tersine ben buraya gözümü kirpmadan elimden gelen maddi destegi yapiyorum.
Cünkü burasi bir dayanisma, tanisma, dostluk arkadaslik ve centilmenlik sitesidir. Anlasilan sen burda hic birsey ögrenememissin.
Senin erkekligin sandigin, burdan sanal olarak rajon kesmek degildir.
Senin yaptiklarina sadece gülüp geciyorum, cünkü senin gercek yüzün ortaya cikmis oldu böylece.
Bana senin tüm yazdiklarinin belgeleri elimde mevcuttur, eger istersen sana tekrar göndereyimde bir bak.
Sen galiba kiminle ugrastiginin farkinda degilsin?