Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 19.04.2005, 23:00   #91
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
VICTORY Nickli Üyeden Alıntı
[size=7]ŞU SİTEDE KAÇ TANE TRİBUNDEN HARBİ ADAM WAR????BİZİ ÇIKARIN...[/size]
Sen harbi adam dedigin eskisehirden messengerden beni ve bu siteyi yikman istemenmidir? "Bu siteyi hacklicem göreceksin, benim burda isim daha bitmedi" demenmidir.
Delikanlilik beni tehdit etmekmidir?
Aklinsira burdaki ortami bozmak istemenmidir? Eger bunlar haribi delikanliliksa, diyecegim bisey yoktur benim.

Hersey olabilir, siteler hacklenebilir, site nedirki site sadece bir aractir, peki burdaki kardesligi, beraberligi, dayanismayi nasil hackleyeceksin?

Burayi sen degil, tüm dünya gelse yikamaz, oluryaki burasi hacklenir (microsoft gibi sirketler hackleniyorsa, her site hacklenebilir) hic önemli digil bu, burasi en fazla 3-4 saat kaybeder, cünkü burasi her 4 saatte bir backup yapiliyor.

Olaki böyle bir sey gelsin bu sitenin basina bir is gelsin, buradaki tüm dünyadaki taraftarlarin tepkisi karsi daha farkli olacaktir.

Cünkü burasi tüm dünyadaki yigidolarin merkezine haline gelmistir. Yani siteler yikilabilir, ama beyinler yikilmaz, gercek taraftarlar yikilmaz.

Tam tersine buraya katilan taraftarlari tamamiyle kemiklesmeye sürükler, yani biz burda bir bütünüz.
Bunu bilmeni isterim.
Bu sitemizin ise sahibi ben degilim, buranin sahibi tüm dünyadaki yigidolardir.
Galiba sen kiminle karsi karsiya oldugunun farkinda degilsin?
Eger farkinda olsan, böyle sacma sapan tehditlerinle burada internet araciligiyla sanal alemden konusmassin.
Senin sadece beni degil, siteyi tehdit etmenden ise, hic bir anlam cikaramiyorum.
Burasi bana kesinlikle maddi cikar saglamadigi herkes görüyor, tam tersine ben buraya gözümü kirpmadan elimden gelen maddi destegi yapiyorum.

Cünkü burasi bir dayanisma, tanisma, dostluk arkadaslik ve centilmenlik sitesidir. Anlasilan sen burda hic birsey ögrenememissin.

Senin erkekligin sandigin, burdan sanal olarak rajon kesmek degildir.

Senin yaptiklarina sadece gülüp geciyorum, cünkü senin gercek yüzün ortaya cikmis oldu böylece.

Bana senin tüm yazdiklarinin belgeleri elimde mevcuttur, eger istersen sana tekrar göndereyimde bir bak.

Sen galiba kiminle ugrastiginin farkinda degilsin?
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2005, 23:36   #92
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ne kadar özenti insanlar var bu dünyada...şiddet özentileri.. :evil:
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2005, 23:41   #93
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bu arada bi tutturmuşsunuz maçlara gidioruz falan...biz maçlara gelmioruz belki ama sadece sivassporu tutuyoruz..sayenizde sivasspor taraftarı 3 büyükleri tutuo görüşü çıktı ortaya..yeniçerilerin başkanı hangi takımlı beşiktaşlı..bak sen şu işe..bide gelmiş burda ahkam kesio..yok biz maçlara gidioz yok biz tribun adamıyız ...
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.04.2005, 00:57   #94
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

[size=7]RÜŞTÜ ABİ KOMİKSİN SADECE...BAKTIN BİZİMLE UĞRAŞAMIYON BU AYAKLARI ÇEKİON...DEDİM HACKLERİM DEDİM YAPARIM AMA BURDAKİ UYELER İÇİN YAPMAM...SİTE 4 SAATTE BİR ACTİV OLUOR DEMİŞSİN DUN SAAT BAŞIYDI 4 SAATEMİ ÇIKARDIN ABİ?AYRICA BEN DEİL SEN KİMİNLE UĞRAŞTIĞININ FARKINDA DEİLSİN.YAŞÇADA BENDEN ÇOK BUYUKSUN O YUZDEN FAZLA BİR ŞEY DEMİYORUM....

AYRICA SENİN NASIL BİR ŞAHSİYET OLDUĞUNU ÖĞRENDİK.NASIL ÖZELDE OLAN ŞAHSİ KONUŞMALARI CUMLE ALEME DUYURDUĞUNU GÖRDÜK...

BURDA DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPACANA SİTEDEKİ YÖNETİMDEKİ GÖREVLİLERİ DOĞRU SEÇTE BİZE ÖZELDEN ANA AVRAD KAYMASIN...BENDE BAZI ŞEYLERİ SÖYLERDİM AMA SENDEN BAŞKASININ DUYMASINA GEREK YOK...BİZ BÖYLE GÖRDÜK BÖYLE BİLDİK!!!
SAYGILARIMLA...
[/size]
Alt 20.04.2005, 01:00   #95
V1CT0RY
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 978 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
türkçerap_yakup Nickli Üyeden Alıntı
bu arada bi tutturmuşsunuz maçlara gidioruz falan...biz maçlara gelmioruz belki ama sadece sivassporu tutuyoruz..sayenizde sivasspor taraftarı 3 büyükleri tutuo görüşü çıktı ortaya..yeniçerilerin başkanı hangi takımlı beşiktaşlı..bak sen şu işe..bide gelmiş burda ahkam kesio..yok biz maçlara gidioz yok biz tribun adamıyız ...
[size=7]SADECE SİVASSPORU TUTTUĞUNDAN EMİNMİSİN SEN..YOKSA FENERBAHÇEYLE Bİ ALAKAN MI WAR YAKUP BEY???BİRAS ÖLE GALİBA...
DAHA ÇOCUKSUN LAFLKARINA DİKKAT ET.BU TAKIM İÇİN HERKES SEVE SEVE HER ŞEYİNİ FEDA EDER.
[/size]
Alt 20.04.2005, 01:04   #96
Yeniceriler
Yeni Yiğido

Yeniceriler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yeniceriler ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
türkçerap_yakup Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
b1gLoRD Nickli Üyeden Alıntı
en cok sivasliyim diyen kadar sivasli, en cok besiktasliyim diyen kadar da besiktasliyim..seneye oynanacak olan sivas-besiktas macinda da sivas tribunlerindeki yerimi alip sivasa her mac oldugu gibi yine gonulden destegimi vericem...bu olayi sadece sivas icin yaparim..bana kimse ugrunda goz yasi doktugum takimi biraktiramaz kimseninde buna gucu yetmez..milli takimmi besiktasmi dense besiktas, besiktas mi sivas dense sivasdir..benim icin bu budur..

Bilemiyorum yani.. Hatta yenicerilerin baskani bu hafta mersin macindan dönüş yolunda olduğu için fener-beşiktaş maçını bile izlemedi..her zaman ki turkce_sazan_yakup sun sen
Yeniceriler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.04.2005, 01:10   #97
V1CT0RY
Usta Yiğido

[size=7]BIRAK ABİ YA ALLAHINI SEVERSEN KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE YARIM YAMALAK SÖYLENEN Bİ KAÇ SÖZ.BİZ BEŞİKTAŞI SİVASTAN ÇOK SEVİYORUZDA NEDEN HER DEPLASMANA GİDİLİYO AKLINDAN ZORUMU VAR BU İNSANLARIN???VEYA Bİ KAZANÇLARI MI YOKSA CEPLERİNDEKİ PARAYLAMI YAPIYORLAR BU İŞLERİ.BUNU BİLMEDEN YORUM YAPILMASIN.....

AYRICA YENİ SİTE AÇTIK DİYE BURAYA TAVIR ALINDI DİYE GÖSTERİLİYORUZ BU GİBİ OYUNLARA GELMEYELİM LUTFEN.BİZİ TANIYAN BİLİYOR.EN UFK BİR ARD NİYETİMİZ YOK!!!!AMA NEDENSE BU BAZI KİŞİLERCE BÖYLE GÖSTERİLMEYE ÇALIŞILIYOR ANLAMIŞ DEİLİM.....
[/size]
Alt 20.04.2005, 02:08   #98
senarist
Acemi Yiğido

senarist - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 senarist ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaşlar nooluyooooooo yaaaaaaaaaaaa ne bu agresiflik hepimiz sivaslıyız hepinmiz kardeşiz nedendir bu kavga neyi paylaşamıyorsunuz???????????

ister yönetici olun ister üye ama burada yazı yazan herkesin eşitliğinin eminim farkındasınızdır...
kimsenin yorum yapmasını kimse kısıtlayamaz.
Yeniçeriler linkinin kaldırılması çok garip olayları körükleyende odur.
Ben buna bi anlam veremedim...

Lütfen birbirimizi kırmayalım...
Victory niin bu forumda 1500 mesajı var onun buradaki emeği bi anda silinemez...

Site açabilir en doğal hakkıdır lütfen bu gibi şeylerden dolayı birbirimize cephe almayalım...

Bu taraftar hepimizin...
Victory sende üzülme sen yanlış bişey yapmadın ama sakin ol ve tahrik olma...
Alt 20.04.2005, 08:16   #99
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

[size=7]ARKADASLAR BU KONU COK UZADI BENCE...

YÖNETİCİ ARKADASLARDAN, VICTORY-B1GLORD VE DİĞER YENİÇERİ GARDASLARIMDAN TÜM SİTE ÜYELERİ ADINA BİR SON VERMENİZİ RİCA EDİYORUM...

LÜTFEN KİMSE BU TOPİC E ARTIK YORUM YAZMASIN...HERŞEYİ ZAMANA BIRAKALIM...

LÜTFEN[/size]

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.04.2005, 08:19   #100
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

ÜYELİK YETKİMİ KULLANARAK BU TOPİC İ KİLİTLİYORUM

VALLA YETKİM OLSA KİLİTLERDİM !!!

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır