Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR
Alt 10.09.2006, 23:37   #31
sivas73
Yeni Yiğido

sivas73 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 sivas73 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR

Rıza hocada olabilir Hikmet KARAMANDA OLABİLİR.Kimi getirirse getirsinler bu adamdan iyi olur.Hikmet KARAMAN çok disiplinli ve hırslı bir hoca.Acaba boştamı bilmiyorum.
sivas73 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2006, 23:41   #32
Okan_NL
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Okan_NL Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

seneye sivasspor'u 2. ligde gorecegiz desem, ne dersiniz?
Okan_NL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2006, 23:44   #33
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1204 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

ooof offff...hakkıyla petkoviç takımdan ayrılmak istiyor herhalde....
Alt 11.09.2006, 00:11   #34
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR

1. Benim kafama takılan bir şey var bu fener le maç yapacak takımların as oyuncuları neden üçer beşer bir hafta önce kırmızı kart görüyor hakemlermi kasıtlı kart gösteriyor yoksa fenerinmi parmağı var kafama takıldı.
2. Rıza ÇALINBAY neden bu takımın başına getirilmiyor içimizden biri
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR
Alt 11.09.2006, 00:13   #35
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

haftaya fenere bilet satılmasın. galatasaray maçı gelincede galatasarayada satılmasın. beşiktaşada istanbul takımlarının figuranı olmayalım.
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2006, 00:18   #36
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

keşke şu kırmızı kartları görmeden yenilseydik. Çok üzülüyorum.! Her maçında kırmızı kartların görülmesi Sivasspora önyargılı bakılabileceğinden korkuyorum.. Agresif olduğumuz kesin..
Keşke, keşke.. biraz soğukkanlı olsak; maç sonucu 1-1 bitebilirdi.. Acaba aşırı hırs futbolcularımızı çok mu gergin yapıyor? Takımın pisikoloğu yok mu.? hırs pozitif yöne kanalize edileceğine negatif yönemi kanalize ediliyor.? Arkadaşlar Futbol komple bir oyun sadece topa vurmak olmasa gerek.!
O yüzden Sivasspor organları komple çalışmalı, herşey iyi değerlendirilmeli negatif hırs yüklenmemeli.. Ayrıca futbolcularımızın psikolojisini biz taraftarlarında yaşadığını görüyor ve kaygılanıyorum; yandık, bittik, 2 lige düşecez hatta 3 lige düşecez, teknik direktör hemen gitmeli disiplin yok deniyor. Bu ara Teknik direktörün disiplinli olabilmesi için alternatif oyuncuların bol olması gerekir. malesef bazı mevkilerde alternatifimiz bile yok. Bakın erciyesin hocası disiplin kuracam diye takımı iyice dağıttı. O yüzden gerçek zaaflarımızı ortaya koyarak bir yükseliş oluşturmaya çalışmamız gerektiğini düşünüyorum..

Saygılarıma....
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2006, 01:19   #37
tonuslu_58
Acemi Yiğido

tonuslu_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 tonuslu_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

lanet olsun diyorum başka bişey demiyorum...
tonuslu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2006, 01:20   #38
aykut-akay
Usta Yiğido

aykut-akay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 aykut-akay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında kendi sahasında Sivasspor'u 2-0 yenerek, sahasındaki ilk galibiyetini aldı.
Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında kendi sahasında Sivasspor'u 2-0 yenerek, sahasındaki ilk galibiyetini aldı. Karşılaşmada 4 kırmızı, 7 tane de sarı kart çıktı.

Sivasspor Teknik Direktörü Karol Pecze, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında, Konyaspor maçının kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, "Çok iyi hazırlanmıştık. Oyuna da iyi başladık. Ama bir duran toptan yediğimiz gol bütün oyun planımızı alt üst etti. Ondan sonra Anderson bir gol kaçırdı. İkinci devre de sonucu değiştirmek için sahaya çıktık. İyi başladık. Anderson'un yapmaması gereken bir hareket sonucu kırmızı kart görmesiyle eksik kaldık. Fakat yine de oyunu bırakmadık. Sonucu değiştirmek için çalıştık. Direkten dönen bir topumuz var. Daha sonra gelen kırmızı kartlar oldu. Petkoviç'in profosyonelliğe yakışmayan bir hareketle kırmızı kart görmesi sonucu 8 kişi kaldık. 8 kişi kalmamıza rağmen çok büyük bir mücadele sergiledik. Ama sonucu değiştiremedik" dedi.

Konyaspor Teknik Direkötrü Nurullah Sağlam ise, oyuncularını tebrik ederek, "Bugün amacımıza şiddetle inanmıştık. Dolayısıyla bunun karşılığını oynamış olduğumuz oyunla gösterdik. Özellikle ilk 45 dakika mükemmele yakın oynadık. Zannediyorum, uzun süreden beri söz vermiş olduğumuz ekip olma yolunda bir adım daha öne geçmiş olduk. Zaman içerisinde daha iyi, daha mücadeleci, daha istekli oynayıp oyunumuzu mükemmele daha da yaklaştıracağız. Konyaspor taraftarı, bu takımın taraftarı olmaktan keyif alacak. Maçın geneline gelince ilk 45 dakika seyir zevki yönünden güzel bir müsabaka oldu. Rakibin eksik kalmasından sonra gol yollarında becerikli olabilseydik, sonuç daha farklı olurdu" diye konuştu.

Konyaspor kaptanı El Saka, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "3 tane kırmızı kart çıktı. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yarından itibaren Trabzonspor maçını düşünmeye başlayacağız" derken, yeni transfer Eder Ceccon ise, "İki maç oynadım ve 1 gol attım. Önemli olan kazanmaktı. Taraftarlar beni beklesin. Daha yeni geldim ve tam olarak hazır değilim" ifadelerini kullandı.
Sivassporlu futbolcu Yasir de, iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirterek, "Özellikle ikinci yarıda biz iyi başladık. Maçın kader anları vardı, Anderson'un ve Hakkı'nın atılması. Konyaspor'a karşı deplasmanda eksik kalınca mecbur mağlup oluyorsunuz. Ben Konyaspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun ise, kart gören futbolcularına tepki göstererek, "Kurallar icabı hakem dört dörtlük bir maç yönetti. Her gösterdiği kart da doğruydu. Futbolcu arkadaşlarımız da 20'şer bin dolar cezayı yiyince akılları başlarına gelir herhalde. Profosyonelliğin gereği neyse onu yapmaları gerekirdi, yapamadılar. İstenilen oyunu oynamadılar. Konyaspor'u tebrik ediyorum. Lig daha yeni başladı. Önümüzde uzun bir maraton var. Sivasspor kümede kalma mücadelesi veriyor. Bunu da başaracaktır. Sezon sonunda alnımızın akıyla ligde kalacağız. Futbol 3 neticeli bir oyundur. Sahaya çıkılır ve elden ne geliyorsa en iyisi yapılır. Ama sahada arkadaşlarına ihanet edemezsin. Bu, formaya ihanettir. Cezasız kalmaz. Kırmızı kart gören oyuncular bunu görecek" diye konuştu.

GençTürk Haber
aykut-akay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2006, 01:23   #39
SivasLee_
Acemi Yiğido

SivasLee_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 SivasLee_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kaptan diye seçtğimiz adam her hafta bizi yakıyo . ya atılıyo yada kendi kalesine gol atıyo ...sivasspor 2. Lig deki gibi bocalıyo . yıllarca 2. ligde kaldık , tam çıktık derken gene bocaladık ..böle talım oyunu felan olmaz , boş işlere sürükleniyo takım ..........bu taraftara yazık !!!!
SivasLee_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2006, 01:24   #40
SivasLee_
Acemi Yiğido

SivasLee_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 SivasLee_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

rezillikten başka bir şey değil ...............
bu takımında bi onuru var
SivasLee_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla