büyük baskan artik görmüyormosun takimda herkes kabadayi olmus bu antrönörden birsey olmaz dibedogru gidiyoruz böylemi uef gidecegiz bu gidis le eve döneriz sen büksün büyük kal
BU NE DİSİPİNSİZLİK BUI NASIL İŞ HAKI 5. HAFTADA 2. KIRMIZI KARTINI GÖRÜYOR.PETKOVİÇ AMATÖR GİBİ BÜYÜK BİR HATA YAPIYOR RAKİBE TEKME ATIYOR TEKME ATACAĞINA İLK GOLDE TOPA ÇIKSA GOL OLMAYACAK.ANDERSON TOPU ELEN KESİYOR SARI KARTI OLDUĞU HALDE BÖYLE ŞEY OLAMAZ ÖNÜMÜZDEKİ HAFA ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇIMIZ VAR AMA BİZİM 3 TANE AS FUTBOLCUMUZ YOK NASIL OLACAK BÖYLE...?
futbolcular kart görüyor hoca değişsin diyorsunuz hoca kötü olabilir ama futbolcular daha kötü hakkın yine çıkıp özür diledi diğerleri ne yaptı petkov bunu kayseri maçındada yapmamıştı çok büyük cezalar vermeleri lazım bedava çalışacak aklı başına gelecek biz umutla heycanlı beraberlik bekliyoz dua ediyoruz adamlar keyf için tekme elle oynuyorlar .başkan bir açıklama yaptın bundan sonra futbolcu alırken zeka testi yaptırıcam dedi ..yine üzülen taraftar ve sivasspor için ugraşanlar maçtam sonra başkandan ter akıyordu ama onlarda....
YENİ TRANSFERLERİ HİÇ GÖREMEDİK BU HAFTA FENER MAÇINDA BİR SÜRÜ CEZALI OLACAK HAKKI KAPTAN OLARAK KAPTANLIĞINI GÖSTERDİ DİĞERLERİ DE ON A UYDU KAPTAN BÖYLEYSE GEMİ BATTI DEMEKTİR
Yiğidolar nereye gidiyor.Bu teknik direktörden çobanbile olmaz.Başkan bunu görmüyormu.53 yasındayım böyle hoca böyle futbol dünyada görmedim.sivaslı biri olarak biz üzmeye hakkı yok .Başkanım buna bir el atın artık.Sivasın evledı canımız ciğerimiz Rıza Hoca yı getirin bizeee....
Maçtan 2 gün geçmesine rağmen bir türlü maçla ilgili yorumumu yazamadım...Maça giden ve bu maçta takımını destekleyen ve halende sesi kısılmış ve açılmamış olan bir taraftar olarak bu maç hakkında yorum yapmak ve eleştiride bulunmak en büyük hakkım diye düşünüyorum....
Maç günü takımı desteklemek üzere Konyanın yolunu tuttuk diğer cefakar arkadaşlarla beraber...Sahada yeni transferlerle güçlenmiş bir Sivasspor takımı bekliyorduk...Dile kolay hafta içi flaş transferler yapmış bir takımdı Sivasspor...Yeni transferleri görmek ve takıma destekde bulunmak isteğindeydik...Maçın başlamasına kadar çok heyecanlıydık ama sahaya çıkan 11 'i görünce büyük hayal kırıklığı yaşadık...Yeni oyunculardan sadece Servet İlk 11 de idi...Gürhan ve Nordin WOOTER 18 'de bile yoktu...Sergio yedekte idi...Ama bir türlü kendisini ve futbolunu beğenmediğim Yasir yine sahadaydı...42 numaralı forması ile tam bir Konyasporlu futbolcu gibi sahada mücadele etti...Bir tane olumlu iş ve hareket yapmadı...Onun yerinde Sergio neden oynamadı halen merak içerisindeyim...Sol kanatta İlhan çok kötü bir günündeydi...O mevkide yeni alınan genç Futbolcumuz Gürhan neden yoktu anlayamadım...2.yarı oyuna dahil olan Musa Kuş çok iyi bir maç çıkardı ama neden maçın başında 11 de değildi...Hep NEDEN NEDEN NEDEN???Soruları var...Şimdiye teknik direktör hakkında ve teknik heyet hakkında hiç yorum yapmadım ama artık yeter............Bizede yazık taraftar olarak Sivastan 500 km ötede kahrolduk...Teknik heyet ve futbolcular aklını başına almalılar...Yasiri bu takımda taraftar olarak görmek istemiyoruz...Carvalho ve Sergio gibi o mevkinin hakkını verebilecek yeteneklerimiz varken Yasir ısrarının yapılmasını istemiyoruz...İnşallah Fener maçında takımımız ayrı bir ruh ile sahaya çıkar ve Yasir olmadan sahaya çıkar.........SAYGILARIMLA.... ..