Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

2 TRİLYON ÖDEME VAR !
Alt 13.09.2006, 18:00   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart 2 TRİLYON ÖDEME VAR !

Herkes Sivasspor’un nasıl yenildiğini, başkan ise futbolculara ödenmesi gereken trilyonları düşünüyor.
Taraftarın gündemi başka,yönetiminki daha başka. Yiğidolar, son oynanan Konya maçında Sivasspor’un nasıl 8 kişi kaldığını ve 2-0 yenildiğini tartışırken,Sivasspor yönetimide futbolculara ödemesi gereken parayı nereden ve nasıl bulacağını kara kara düşünüyor. Konuyla ilgili olarak Hürdoğan’a özel açıklamalar yapan Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor’a şu ana kadar kimsenin beklenen maddi desteği sağlamadığını söyledi.

Takımdan beklentinin çok olduğunu, ancak yardım konusuna gelince kimsenin doğru düzgün yardım yapmadığını belirten Otyakmaz “Her şeyden önce şunu belirtmeliyimki,asıl Sivaslı, asıl taraftar böyle günlerde belli olur. Sivasspor’a çalkantılı günlerde destek olmak lazım. Bu hafta futbolculara ödememiz gereken paralar var. Bu parayıbir şekilde temin ettik ve hazır. Ancak asıl büyük ödeme 25 Eylül’de.Bu zamana kadar bizim yaklaşık 1,5 trilyon lira bulmamız gerekiyor” dedi.

KOMBİNELER ELDE

Sivasspor’un büyük kitlelere hitap ettiğini,ancak süper ligdeki bir Sivasspor’un henüz 5 bin kombine biletini dahi satamadığınıda ifade eden Otyakmaz “İster inanın ister inanmayın şu an kadar satılan kombine bilet sayısı sadece bin 800 civarında.

Oysa Bursaspor stadın tamamı için çıkardığı kombineleri sattı bitirdi. Bu insanları anlamak mümkün değil! Tarihinde ilk defa süper lige çıkan takımlarına karşı çok uzaklar.Kombine bilet alınması taraftarında menfaatine olur. Çünkü sadece 4 büyük maçın bilet fiyatı 160 milyon lira, oysa bütün sezon boyunca kullanacağı kombinenin fiyatı 150 milyon lira. Sivaslılardan bu konuda anlayış ve takıma destek olmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Hürdogan

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: 2 TRILYON ÖDEME VAR !
Alt 13.09.2006, 18:17   #2
Abuzer
Yiğido

Abuzer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 Abuzer BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: 2 TRILYON ÖDEME VAR !

Başkanıma katılıyor. ve Halkımızın bu hal ve harekatından dolayı U_T_A_N_I_Y_O_R_U_M....
Allah Yardımcınız olsun Başkanım ne yapayım elimden gelen bir şey yok.!
SIVASSPOR Sivasın Cehresini degiştirdi,SIVASSPOR Sıvasımızı Kalkındırdı,SIVASSPOR Esnafın,Otelcilerin, vs , vs
..... ve Karaborsacıların,Cekirdekciler in,yüzünü güldürdü.Kalkınmaya Önayak oldu... YAZIKLAR OLSUNKİ KİMSE YARDIM ELİ UZATMIYOR.!! U_T_A_N_I_Y_O_R_U_M.... ,U_T_A_N_I_Y_O_R_U_M.... ,U_T_A_N_I_Y_O_R_U_M....
Abuzer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: 2 TRİLYON ÖDEME VAR !
Alt 13.09.2006, 19:00   #3
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: 2 TRİLYON ÖDEME VAR !

ALLAH YARDIMCISI OLSUN MECNUN BASKANIN GERCEKTEN İŞİ COK ZOR SİVASLI İS ADAMLARIMIZIN BU KONUYA BIRAZ DUYARLILIK GOSTERMELERI GEREKIYOR UMARIM ONLARDA GEREKEN İLGİYİ GOSTERIRLER BENCE BİRKAC FUTBOLCU DEVRE ARASINDA SATILMALI VE KULUBE MADDİ GELIR SAGLANMALI KOMBİNE OLAYINA GELINCE SİVASLI YİĞİDOLARIN VEFASIZLIK DEĞİL VEFALI OLMA ÖRNEGİNİ GÖSTERMESİ GEREKİYORDU YILLARCA SÜPER LİGDE OYNAMAK İÇİN MÜCADELE ETMEDİKMİ AMA YILLARCA CEKİLEN CEFALAR SUAN UNUTULMUS GİBİ İNSALLAH KOMBİNELERE GEREKEN İLGİ GECTE OLSA GÖSTERİLİR BİZİM BURSASPORDAN NE FARKIMIZ VARKİ KOMBİNE ALIMLARINDADA 5 HAFTA GECTİ KULUPTE BUNDAN SONRAKİ ALIMLARDA YARDIMCI OLACAKTIR .... HEP DESTEK TAM DESTEK SİVASLI GARDASLARIM...
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: 2 TRİLYON ÖDEME VAR !
Alt 13.09.2006, 19:02   #4
mpoyraz_58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mpoyraz_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: 2 TRİLYON ÖDEME VAR !

nerede bu esnaflar kim yardım edecek bu takıma gerçiarkadaşlar başka şeylerin peşinde(villa araba vb.)takımı unutmayalım hepimizin takımı herkes
biraz yardım etse damlaya damlaya göl olur haydi sivaslılar
mpoyraz_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2006, 19:25   #5
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

BAŞKANIMIZ HAKLI SİVASLILARIN BU İLGİSİZLİĞİ HEP VAR NEDENDİR BİLMİYORUM BİR GECE YAPILSA 10 LİRAYI ÇOK GÖRÜRLER
***REİS 58***
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: 2 TRİLYON ÖDEME VAR !
Alt 13.09.2006, 21:03   #6
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: 2 TRİLYON ÖDEME VAR !

ben anlamıyorum şu türkiyede sivassporun borcu olmaması gerekiyor neden oluyor anlamış değilim kalabalıkbizde tutuculuk bizde o kadar çok derneklerimiz var ki düşünüyorum her dernekten 50 milyon alsalar bu klubun hiç bir borcu olmaz o kadar taraftar forma arıyor ama klube gelir kazandıracak organizasyonlar yapılmıyor bence her sivaslı bir ytl kampanyası yapılsa sanmıyorum sivaslılar hayır desin sivas insanı biraz cimridir ama bu sorunu çözmek lazım yük sırf yönetimde bence onlardan başka para veren yoktur tahminim.
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2006, 21:19   #7
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen

bence yol yol degıl beyler boyle gıderse mecnun baskanda sonunda patlar bızı terkeder ıste o zman çöküs baslar ve Allah korusun adana spor gıbı eskısehır sıır seker zonguldak gıbı takımlar halıne gelırız onlarda mazılerınde yaptıkları hataların bedellerını hala cok acı bır sekılde oduyolar.kesınlıkle destek bulunmalı ama kımse kızmasın baskanım kusura bakma bunları soylemek gercekten ıstemem ama ıstanbulda bır gece duzenlenıyor gelenlerın hıc bırınden para toplanmıyor pıyongo yapın gece ıcın olan davetıyelerı parayla satın ıstanbulda sıvaslıların cok yasadıgı yerlerı dernekten ogrenıp oralara sıvasspor moboları koyun tescılllı urunler satılsın ama sunuda soylıyım sıvasda yasayan ınsanlar da ıc urunler satıldıgı halde ılgı gostermıyolar yanı nolucak bılmıyorum ama bence suan sıvassporun tek onemlı gelır kaynagı turkıye kupası dır alanyayı yenıp tur atlamamız lazım ve grup lara kalmamız lazım bunu basarırsak kulup 900 mılyar cıvarında bır gelır elde edecek gruptada 2 galıbıyet alsak en az 500 mılyarda oyle gelır ve 100 de tv gelırı toplam 1.5 trılyon eder tabı buyuk takımlarla yaparsdak gruplarda daha cokta gelırı seyırcı gelırı v.b yanı anlayacagınız tek kurtulus kapısı bana gore TURKIYE KUPASI DIR
Alt 13.09.2006, 21:39   #8
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

aslinda is derneklerede düsüyor yardim kampanyasi acilmasi lazim mesela istanbul taraftar dernegi bir komite kursa tabi baskanimizin onayiyla.
istanbuldaki bütün zengin is adamlarini gezipte para toplansa destek amacli bu is cözülür zannedersem
sanirim baskanimiz sivasli is adamlarini az cok taniyodur veya hewrkesin bi tanidigi vardir yani bi sekilde ulasmak lazim zengin is adamlarina
ama sadece is adamlari degil bizlerde is düsüyor bizlerde kendi aramizda az cok demeden birseyler bagislayabiliriz her sene böylelikle para sorunu cözülür
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2006, 21:47   #9
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen

sımdı basta ıs adamları sıvasspordan kacıyor para vermemek ıcın bu hem ayıp .sivasda artık bıktı bu ıs adamlarından (genelden bahsedıyorum yardım edenlerde var ornek mehmet cpraz yanı)ıkıncı olarak bu sıtenın 20:000 kayıtlı uyesı var bunlardan hadı 10:000 bencıl davransınkı davranmaz bunlardan turkcell aracılıgıyla mesaj topla kardesım atıyorum bu 10:000 kısı sivasspor yardım yazıp 2255 e yollasın sıvassporun cebıne 10 ytl gıtsın 10:000 kısı bunu yaparsa 10 ytl ıle carp kı bu parayı aclık sınırında yasaynlar bıle verır ıyı bır gelır olur ayrıca bazıları bu mesajdan bende dahıl 6-7 tane gonderır yanı yeterkı yonetım bunu ıstesın arkadaslar
Alt 13.09.2006, 21:52   #10
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ya hepimiz yardim etmek istiyoruz ama bi mkapi acan yokki öyle bi organizasyon yapilsa herkes katilir valla
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla