ben Hollanda'da oturuyorum, ve zamaninda Wooter tanidik ve cok iyi oyuncuydu. Simdi nasil bilmiyorum, kac senedir gozukmedi. Ama insallah eskisi gibi olur, eski hali ile geri donderse, UEFA ya katiliriz buna eminim.
Nedir bu bizdeki yabanci meraki Allah askina adi hans olsun martin olsunda Hasan Ve Mehmet olmasin hansa martine olan duskunlugumuz nedir bu yahu Buralarda haslar hasanlari gordummu bir kasik suda bogmak istiyor bizde ise kiraldan kiralci olunuyor.hansa martine verdigimiz degeri hasanlara Mehmetelere vermiyoruz.Konusmaya gelince hepimiz prof.doc.dr.Ordinaryos oluyoruz ey turk milleti ve ozeliklede sivaslilar aklinizi basiniza alin deger verilmesi gerekiyorsa yabancida olsa oynar bileginin hakki ile bakarsin puannini ve edegerini verirsin...Bana kalsa 10 yilligina turkiyeye bir tane yabanci futbolcu sokmam cunki vatan evelatlarian sans verilmiyor ozaman verilir...Bu isilerin cilkini cikardilar buralardaki cingenler ve ne udugu belli olmayan sozum ona insalar topluluguna ilgi duymayin sizin ozlemi oldugunuz yerelerden bizler kacmak istiyorum.