-->: SİVASSPOR: 0-2 :ANKARA
biz bu şekilde gidersek söylemek istemiyorum ama küme düşeriz. kesinlikle ve kesinlikle pecze takımandan gönderilmeli. ankara maçındaydım ve şunu gördüm ki maça hiçbir katkısı yok sadece maçı izlemekle yetiniyor. bir kere yaptın önemli hata hakan bayraktar gibi takımın en iyilerinden olan bi futbolcuyu nasıl olur da son 10 dk kalası maça alır aklım almıyor.
bu tip hataları sadece ankara maçında değil , bütün maçlarda yapıyor. bir kere bir takımın bazı futbolcuları vardır, yani takımın bel kemiklerinden birisi, bu futbolcular sakat veya kart cezalısı olmadıkça her zaman ilk 11 de yer almalıdır.( fenerbhçeli alex , vb gibi ) bu oyuncular her zaman oynamalıdır . bence yendiğimiz maçlarda hocanın etikisi olduğunu zannetmiyorum, çünki her yenilgiden sonra hep aynı yalanları söylüyor. mesela bugün ki basın toplantısında ilk golu yedikten sonra oyun düzenimiz bozuldu diye bir demeç verdi. her maçta bu tip demeçler veriyor. ilk golu yiyebiliriz, ilk golü yedik diye her takıma yenilmemiz mi gerekiyor. bu hocanın gönderilip yeni disiplinli ve güzel bi hoca gelmeli. peczeyle bu iş yürümez. peczeyle devam edersek ALLAH korusun küme düşebiliriz....
|