Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ÖNEMSENMİYORUZ
Alt 02.10.2006, 20:34   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ÖNEMSENMİYORUZ

Sivassporlu taraftarlar maçlara gelmeme nedeni olarak kendilerinin önemsenmemesi olduğunu belirtti.

Sivassporlu taraftarlar, taraftar sitesinde düzenledikleri anketle takımlarının neden yalnız kaldığını araştırdı.

Taraftar sitesindi Sivassporlu taraftarlara ‘ Maça neden gelinmiyor’ sorusu soruldu. Ankette ortaya çıkan sonuç ise son derece düşündürücü.

Sivassporlu taraftarların günlük uğrak yeri olduğu www.sivasspor.com, bir anket daha yaparak taraftarların maça gelmeme nedenini araştırdı.

Ankette ortaya çıkan sonuç ise akıllara durgunluk verdi. Çünkü Yiğidolar, maça gelmeme nedenlerinin Yönetim tarafından önemsenmediklerini belirti.

Önemsiz ve değersiz oldukları yere gelmeyeceklerini belirten taraftarlar, bu nedenle 4 Eylül Stadyumunda, takımlarının yalnız kaldığını ifade etti.

Ziyaretçilerin bir çoğu ise oyunu Futbol Kültürünün gelişmemesi nedeni olarak kullanırken,Yüzde 10’luk bir bölüm ise maça gelememe nedeni olarak pahalı bilet fiyatını gösterdi.

Anketi TIKLA

Hakikat

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ÖNEMSENMİYORUZ
Alt 02.10.2006, 20:40   #2
mehmet aurelıo
Yeni Yiğido

mehmet aurelıo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mehmet aurelıo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: ÖNEMSENMİYORUZ

düzeleceğimiz günler yakındır ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNN
mehmet aurelıo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ÖNEMSENMİYORUZ
Alt 02.10.2006, 20:47   #3
demiryurt58
Acemi Yiğido

demiryurt58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 demiryurt58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: ÖNEMSENMİYORUZ

Bilet fiyatları falan hikaye Takımı seven maça gelir maçlar bedava olsa bile o stad dolmaz .
demiryurt58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2006, 20:58   #4
argani_58
Yiğido

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 argani_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

nedense ılgısızlık basladı takıma karsı takımla taraftarın barısması lazım ıc saha herkez ıcın avantajken bızım ıcın dezavantaj oluyor bunun onune gecılmesı lazım taraftarın sıvassporu ızlemesı lazım stadyum da
argani_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2006, 21:50   #5
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Daumen hoch -->: ÖNEMSENMİYORUZ

Evet belki yönetim taraftarına gerekli ilgiyi gösteremiyordur,bu yönden taraftarlarımız kırgın olabilir yalnız bu kırgınlığın SİVASSPORa verdiği zarar düşünülürse haksız ve yersiz olduğunu görürüz,bu yönetim gider öteki gelir ama SİVASSPOR herdaim bakidir.
Düşüncelerimize bu yönde ayar verirsek stadı doldurmamakla,taraftar olma bilincini edinmemeye çalışmakla kime ve kimlere zarar verdiğimiz ortaya çıkacaktabiliriz.
Tabiri caizse şu atasözü tam bu konumda yerini fazlasıyla alıyor"PİREYE KIZIP YORGAN YAKMAYALIM"bizler yönetim için o stadı doldurmuyoruz ŞANLI S İ V A S S P O R için ordayız,bunu unutmamalıyız.
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2006, 21:51   #6
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 860 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

Anketten çıkan sonuca katılmıyorum..

Sivasspor yönetiminin veya herhangi bir kulüp yönetiminin taraftarları önemsememe gibi bir düşüncesi olamaz.. Taraftarı olmayan kulüpler başarıyı yakalayamaz. Örnek İstanbulspor zamanında Türkiyenin en kaliteli ve pahalı futbolcuları vardı. Oğuz, Aykut, Sergen gibi ama başarılı olamadılar..

Başkan, basın sözcümüz, menejerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz her fırsatta taraftarı maça davet ediyor ve destek istiyorlar..
Bilet fiyatları 1.lig müsabakalarına göre oldukça makul.
150 ytl ye kombine bilet satışa sunuldu..
Stad Işıklandırıldı ve büyütüldü ve daha modern bir hale geldi ve yeni projelerde var. Üstünün kapanması gibi..
yine bütçesine göre iyi transferler yapıldı. Servet ve Nortin gibi..

Daha ne yapsın yönetim..Maça gelenlere üste para verecek hali yok ya !!

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2006, 22:05   #7
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 933 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Böse --->: ÖNEMSENMİYORUZ

EVET SAYGILARIMLA ÖNEMSEMİYORUZ MAÇA GİTMEYEN DE GİDENDE DE ÖNEMSEMİYOR MAÇA GİTMEYENLER NİYE GİTMEZ BİLMEM AMA GİDENLERİN
%10 ANCA BAĞRIYOR GERİSİ CEM YILMAZIN ŞOHVUNA GİDENLER GİBİ ARA SIRADA GÜLÜYORLAR YA PARDON YA ORDA ÇEKİRDEK YEMEK YASAK BUNLAR ORAYA DA GİTSE ESPİRİLERE BİLE GÜLMEZLER ÇEKİRDEK YEMEKTEN.

MAÇTA BAĞIRIN DİYİNCE YA GENARA GAÇ GARDAŞ GÖREMİYOZ DİYORLAR YA BİZ TARAFTAR OLMAMIZ İÇİN EN AZ 5 SENE BU LİGDE KALMAMIZ LAZIM GARDAŞLAR SAYGILARIMLA

KIRMIZIDIR KANIMIZ BEYAZ DIR CANIMIZ SİVASSPOR TEK AŞKIMIZ

ZARALIX1968........ RECEP YÜKSEL
Alt 02.10.2006, 22:52   #8
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ben sivassporu öylesine seviyorumki,diil yönetim hiç kimse takımımla arama giremez,böyle bi bahanemi olur buna kargalar bile güler.napacaktı yönetim yada daha önce 3, ligde (o ilkel haliyle)stat dolunca napıyodu?????bu yorumu yapanlar lütfen cevap yazın!!!!!!!rüyamızda dahi göremeyeceğimiz süper ligde oynuyoruz beyler ama sanırım hala farkına varamadık durumun...
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2006, 23:36   #9
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

bu gün sivasın yerel kanalı programını izledim mustafa ateşin sunduğu eskilerden olan nostanji görüntüleri gösterdi 3 ci lgten 2 ci lige çıkacağımız şampiyonluk karşılaşmasını ben izlerken çok duygulandın herkeste benim gibi duygulanmıştır eminim nereden nereye gelmişiz o zamanki tarübinlere bakıyorum tıklım tıklım herkes gönülden bir şevkle takımını destekliyor ama şimdi bakıyorum eski günlerden eser kalmamış üzüldüm doğrusu biz buralara eli cebinde gelmedik çok cen derelerinden geçtik dile kolay 38 sene beklemişiz şimdi herkesin 4 gözle beklediği süper ligteyiz taraftarlarımızdan olsun seyircilerimizden olsun özellikle sivas halkı olsun takımımızı sonuna kadar destekleyelim tabi burada sivasspor yönetiminede çok iş düşüyo taraftarımızla yönetimimizle elbirliği verip buna bir çözüm bulmalıyız 12 kinci adam ve sivasspor yönetimi el ele verip bu konulara acilen çözüm bulmamız lazım GEÇ BULDUK ERKEN YİTİRMEYELİM haydi yiğidolar hep destek tam destek saygılarımla 1967
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2006, 23:48   #10
Yigido58_NL
Tecrübeli Yiğido

Yigido58_NL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Yigido58_NL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yonetim ne yapsin,stada gelen butun taraftarlara tek tek hosgeldin mi desin,yonetim ne turlu bir ilgi gosterebilirki.Bu kadar sacma bir sebep olamaz maca gitmemek icin,sen oraya ilgi gormeye degil ilgi vermeye gidiyorsun,takimina destek olmaya gidiyorsun.Bence sehrimizde futbol kulturude gelismis ama Sivasimizda her nedense istanbul takimlarina karsi asiri bir sempati var.Arkadaslar artik bizimde bir superlig takimimiz var,birakin istanbul sevdasini,onlarin yeterli taraftari var zaten,biz kendi sehrimizin takimina sahip cikmazsak kim sahip cikar Sivassporumuza???