Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: ÖNEMSENMİYORUZ
Alt 02.10.2006, 23:52   #11
Yigido58_NL
Tecrübeli Yiğido

Yigido58_NL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Yigido58_NL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ÖNEMSENMİYORUZ

Alıntı:
HakkıTİMUÇİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Anketten çıkan sonuca katılmıyorum..

Sivasspor yönetiminin veya herhangi bir kulüp yönetiminin taraftarları önemsememe gibi bir düşüncesi olamaz.. Taraftarı olmayan kulüpler başarıyı yakalayamaz. Örnek İstanbulspor zamanında Türkiyenin en kaliteli ve pahalı futbolcuları vardı. Oğuz, Aykut, Sergen gibi ama başarılı olamadılar..

Başkan, basın sözcümüz, menejerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz her fırsatta taraftarı maça davet ediyor ve destek istiyorlar..
Bilet fiyatları 1.lig müsabakalarına göre oldukça makul.
150 ytl ye kombine bilet satışa sunuldu..
Stad Işıklandırıldı ve büyütüldü ve daha modern bir hale geldi ve yeni projelerde var. Üstünün kapanması gibi..
yine bütçesine göre iyi transferler yapıldı. Servet ve Nortin gibi..

Daha ne yapsın yönetim..Maça gelenlere üste para verecek hali yok ya !!
Anket sonuclarina katilmak mumkun degil,ama senin yazdiklarina katiliyorum gardasim.Boyle sudan sebeplerle milleti kendimize guldurmeyelim.Yonetim ne yapsin daha,38 yillik hayalimizi gerceklestirdi,superlige cikardi,ama biz ne Sivassporumuzun nede yonetimin degerini bilmiyoruz.
Alt 03.10.2006, 03:39   #12
nrsmsk
Yeni Yiğido

nrsmsk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nrsmsk ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ankettteki seçenekler içerisinde ''kötü futbol'' gibi bir şık olması gerekmiyor muydu?
nrsmsk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2006, 03:44   #13
Güner
Usta Yiğido

Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 552 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 Güner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yok

Alıntı:
nrsmsk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ankettteki seçenekler içerisinde ''kötü futbol'' gibi bir şık olması gerekmiyor muydu?

""""Oynanan kalitesiz futboldan""""

diye bir seçenek var. bu kötü futbol anlamına da gelebilir
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2006, 08:47   #14
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sürekli gündeme gelir:"İkinci ligteyken daha çok seyircimiz vardıda, süperlige çıkınca nereye gitti bu seyirci" diye.Benim görüşüme göre: İkinciligte bir hedef vardı,şampiyon olabilmek,kıl payı kaçırılan şampiyonlukluklar bu ilgiyi dahada artırıyordu.Gün geldi ve bu rüya gerçek oldu.Ne olduysa işte ondan sonra oldu.İbre tersine döndü ve ilgi her ne hikmetse(artacağı yerde) her geçen gün dahada azaldı.Bu ilgisizliğin altında; ne ekonomik neden ne kültür nede taraftara veilen önem yatmıyor.Bunun altında yatan 1.neden psikolojik anlayış yatıyor bence.Psikolojik anlayış nedir? Tamam biz süper lige çıktık ama hedefimiz nedir,ligten düşmemek, veya bir hedef konur 40 yada 45 puan toplarsak bizim için çok iyi gibi açıklamalar.Buda taraftarda zaten hedef belli gitsemde olur gitmesemde olur gibi gizli bilinç altı nedenler yatıyor. Sonra seyirciyi hop oturup hop kaldıracak bir kadro kurulamaması heyecan verecek bir istikrarlı tablo oluşamaması gibi buna benzer pek çok nedenler bir araya gelince haliyle bu ortam ortaya çıkmış oluyor.Bana göre birinci neden bu.İkincisi ekonomik neden gelir,ekonomin iyiyse o kadar çok sosyal etkinliklere katılırsın.Üçüncüsde evet futbol bir kültür meselesi,bizde bir zamanlar top oynamının günah olduğu söylenirdi öyle bir kültürle yetiştik.İşte bu psikolojik anlayışı iyi analiz edip onagöre bir çözüm üretilebilinirse, kafalardan o kuşkular ortadan kaldırılabilinirse düzeleceği inancındayım.
Saygılar.
Alt 03.10.2006, 12:34   #15
kandal
Yeni Yiğido

kandal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kandal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Selam arkadaşlar sivas seyircisi niçin maça gitmiyor diye bende düşündüm en büyük sebep ikinci liğde şampiyonluga oynadı hep rakiplerinin eyvah dedirten takımdı ben karagümrük maçına gittim a ne takım o ne taraftar bee süper ligde geçen yıl aynı hızla girdi malatya maçındaydım yine taraftarda o heycan vardı ancak sonlara dogru hep zevksiz futbola Ahmet Turan Hocanın dediği gibi çag dışı futbol anlayışı bu sene vasat bir teknik adam ve vasat takım ne yıldız var ne heycan hangi taraftar arkadaşlarına annbiyane deyimle lan oğlum oturmuşun kös kös evde gelde 4 eylüle heycanı gör bizim takım helal olsun bu çocouklara bize yaşatıkları bu heycanı deyen varmı !get stada otur çekirdek çitle gel pazartesi takımın basın sözcüsü çıksın ya bu nebiçim taraftar ya yazık memlekete sivas falan uff !!işin yoksa dinle ya bu yönetim halkla ilişkiler uzmanı ve taraftarı nabzını tutacak yeni yüzlere ihtiyaç var sürekli yenilikler ve organizasyon ve de sahada kaybetsede helal olsun deditirecek yüreklere....
kandal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2006, 12:36   #16
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

eğer bir taraftraın içinde sivasspor sevgisi varsa yönetimi asla takmaz ha şunuda belirteyim maddi durumda önemli giden var gidemeyen var
her sivassporu seveni aynı kefeye koymayalım
ben elimde olsa her sivasspor maçına giderim
yönetim ne demiş ne yapmış bunlar hikaye
önemli olan benim sivas sevgimdir.
ben stada gittiğimde yönetimi değil futbolcuları destekliyorum
yeniliyoruz üzülüp kızıyoruz
yeniyoruz seviniyoruz
işte taraftarlık böyle bişey
YENSENDE YENİLSENDE TARAFTARIN SENLE
HERKESE İNAT YİNEDE SİVAS YİNEDE SİVAS
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2006, 16:57   #17
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1327 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Çıkan sonuç hakkında yorum yapmak istemiyorum...Ama şu bir gereçekki Sivasta bence taraftarın ilgisiliğinin en büyük sebebi eski havanın teneffüs edilememesi,Takımın hedefinin olmaması ve insanların ekonomik sıkıntılar içinde boğuşmaları...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2006, 20:24   #18
koyu58
Tecrübeli Yiğido

koyu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yaw önemsenmiyoruz diyenler acaba gırgır olsun diyemi yoksa gerçekmi söylüyorlar eğer gerçekse allah onları bildiği gibi yapsın nediyelim yönetim taraftar maça gelsin diye fiyatları düşürüyor daha ne yapsınlar önemsenmiypruz diyenler ellerini vicdanlarına koyup tekra düşünsünler bakalım doğrumu etmişler yanlışmı
Alt 03.10.2006, 21:02   #19
AMCA58
Yiğido

AMCA58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AMCA58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

HERKESE HAYIRLI GECELER,HAYIRLI RAMAZANLAR.
VALLA BEN ANKET SONUCUNA ÇOK ŞAŞIRDIM.'ÖNEMSENMEMEK'
BEN TARAFTARIMIZIN ÖNEMSENME SEBEPLERİNİ SAYAYIM İSTEDİM:
1.ÇOK ŞÜKÜR YILLAR SONRA 1.LİGDEYİZ NASIL?BU YÖNETİMLE
2.STADIMIZ NEREDEYSE TAMAMEN YENİLENİYOR NASIL?BU YÖNETİMLE VE BAKANIMIZIN GAYRETİYLE
3.BİLET FİATLARI.NASIL?150.YTL YE KOMBİNE SATAN BAŞKA BİR KULÜP YOKTUR HERALDE (YÖNETİMLE)
4.SON TRANSFERLER.NASIL?MADDİ İMKANSIZLIKLARLA BOĞUŞAN YÖNETİMLE.
GAYET BAŞARILI
5.BİZ NE VERİYORUZ:STADDA BOŞ TRİBÜNLER.
TAMAM HEDEFİMİZ ÇOK KESKİN ÇİZGİLERLE BELLİ DEĞİL.AMA BENCE LİGDE KALMAKHEDEFİMİZ.İNANIN KÜMEDE KALMA MAÇLARI OYNASAK STADIMIZ FULL ÇEKER.İNSANIMIZ 1.LİGEDE ÇABUK ALIŞTI SANIYORUZKİ HEP BURADA KALACAĞIZ BU RÜYA HEP SÜRECEK.RÜYALARDA KABUSA DÖNEBİLİR MUTLAKA AMA MUTLAKA MAÇLARA GİDİP DESTEK VERMELİYİZ.DÜŞEN İNANINKİ BİR DAHA ÇIKAMIYOR.BU YÖNETİM BİZİM İÇİN ŞANSDIR VE GEREKLİ İLGİYİ GEREK MAÇDAKİ FİATLARLA VE GEREK TRANSFERLERLE GÖSTERMEKTEDİR.
İNŞALLAH HEPİMİZ GERÇEKLERİ GÖRÜRÜ VE ŞU ANAN KADAR VERİLMEYEN DESTEĞİ VERMEYE BAŞLARIZ.Bİ KONUDA ŞU:TARAFTAR BİLİNCİNE VE DERNEKLEŞMEDE BAŞARIYA ULAŞMAK İÇİN 1.LİGDE BİRAZ DAHA ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR 3-4 SENE GİBİ.DAHA İYİ BİR TARAFTAR GRUBU OLARAK MAÇLARDA ÇEKİRDEKÇİLERİN AZALACAĞINA İNANIYORUM.
SAYGILARIMLA...
Alt 04.10.2006, 09:20   #20
GrP_GARDAŞLAR
Yiğido

GrP_GARDAŞLAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GrP_GARDAŞLAR ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: ÖNEMSENMİYORUZ

Herşeyin bir bedeli olmak zorunda eyerki yönetim seni tanımıyor seni önemsemiyorsa ki bu çok üzücü bir olay sende tavrını korursun.ama yakın bi zamanda hatırlarsınız fb taraftarlarının arasında bi kavga ve galyan aldı başını gidiyor nedenlerini biliyormusunuz.iki grup var birini tönetim tanıyo birini tanımıyo ee böle olunca dier grupta potansiyelini konuşturup külübü ayağa kaldırıyo diyorki arkadaş bu yaptığınız yanlış biz böle böle olmasını istiyoruz diyor.eyerki olmassa eminim bü tür olayları fb türübününde daha çok görürüz gazete manşetlerinde daha çok şey okuruz..eee bizimkilerde saflarım işte kimse bişey demiiyoo böle bir protosto yoluna gidiyo ama yinede 4 eylül hiç bu kadarsuskun olmamıştı.YAZIK YAZIK......