Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Anketimiz: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?
1. Bilet Fiyatları Pahalı 28 2,66%
2. Küfür ve yapilan kötü tezahuratlardan 23 2,18%
3. Ekonomik Sebeplerden 167 15,84%
4. Hedefinin olmaması (UEFA,Şampiyonluk.vs..) 57 5,41%
5. Maçın Gün ve Saatleri uygun Olmadığından 12 1,14%
6. Futbol Kültürü yetersizliğinden 276 26,19%
7. Taraftara önem verilmediğinden 322 30,55%
8. Oynanan kalitesiz futboldan.. 96 9,11%
9. Alınan kötü sonuçlardan 58 5,50%
10.diğer........ 15 1,42%
Katılımcı sayısı: 1054. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

--->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?
Alt 02.10.2006, 21:40   #31
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

oncelikle herkese slmlarr..ben bana goree en mantikli dusuncemi paylasmak istiyorumm..bencee isterrr her hafta kazanalim ister kaybedelimmm...bunun maclara gelmek yada gelmemekle alakasi yokk...nede olsa super ligde diyoruz aksamda otet goruntuler var diyoruz...buyuk maclar haricii kimse stadin dolmasini beklemesinnn....super lig heyacani taraftarlar uzerinde bittii...herkese normal geliyorr..galatasaray besiktas fenerbahce maclarindaa daha cok stad doluyor bunun nedeni yildiz futbolcularin ve buyuk takim olmalariiii...diyeceklerim bukadar tutuculuk yada birliktelik sadecee biryerlere varilincaya kadar oluyorrr..bunu herkesin bilmesi laizimm...amac yok gaye yokk sadece ligde varizzz diyerekk kimse maca ilgi gostermiyor
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2006, 22:59   #32
bulldog
Acemi Yiğido

bulldog - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 bulldog isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bence tek nedeni, takımın içerde ve Deplasmanda aldığı kötü sonuçlar ve Takımın Hedefi olmamasıdır.!
-->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?
Alt 03.10.2006, 00:31   #33
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

Nedenleri cok ama ben en önemli sine deginmek istiyorum,eskiden stadin kapasitesi yanilmiyorsam 8 veya 10 bindi ,Sivassporun belirli bir traftar kitlesi vardi. Stad kücük oldugu icin 8 veya 10.bin normal olarak doluyordu ama su anda Stadin kapasitesi 16500 bine cikti , biz simdi 6.500 kisiyi nerden bulacagiz soru burdan kaynaklaniyor. Bu isi yönetim isterse cözer ve yeni dinamik genc takimini 90 dakika hic susmadan destekleyecek genctraftar topluluguna ihtiyacimiz var yönetimde bundan sikayetci o zaman bir an önce bu konuya el atmali nasilmi cok basit . Rahmetli eski cumhurbaskanimiz Turgutbeyin bir cümlesi aklima geldi 1 koyup 10 alacaksin Nasilmi stadin dolmayan bos yerleri tespit edilir bunu zaten baskan Mecnunda istiyor siniflarindaki basarili talebeleri bedava o tribünlere yerlestireceksin genc cocuklar hem derslerinde basarili olurlae vede ileriki senelerde sivasa büyük katkilar saglarlar stadlarimizda bos kalmaz ileriki senelerde sivasspor sevgisiyle büyüyen bu kusak ileriki yillarda maratonda biletlerini kendileri alirlar ve yerlerini genc kusaga birakirlar. yoksa 6.500 bin yeni traftar bulmak kolay degil bence en akili cözüm bu olmali sizler acaba benim bu fikirlerime katilacakmisiniz...
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2006, 12:42   #34
bulldog
Acemi Yiğido

bulldog - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 bulldog isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bence Futbol Kültürü yetersizliginden !
okullar üzerinden bir şeyler yapılmalı Futbola Ilgisi olan nufusun çoğu öğrenci bunlara yönelik bir çalışma yapılmalı, futbola ilgi artırılmalı ,gençlerimize Sivasspor sevgisi aşılamalı.
Alt 03.10.2006, 14:44   #35
deli_yigido
Yiğido

deli_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 deli_yigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Genç yok genç omalyınca heycanda yok öleyse okullarda dernekler falan kurulması olabilir.. bence yani
Alt 03.10.2006, 15:08   #36
university
Yeni Yiğido

university - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 university isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

1- bilet fiyatları Sivas gibi ucuz bir şehrin insanlarına fazla geliyor.
2- taraftar kale arkası tribünlerine karşı olumsuz bir tutum geliştirmiş, sanki oradan izleyince hiç zevk almayacakları düşüncesindeler (bence kale arkasından izlemekte gayet güzel)
3- Sivasspor takımı özellikle evinde yaptığı maçlarda taraftarına istediği gibi zevkli bir oyun sergilemiyor.

Bence yönetim paradan başka şeyleri de düşünüp farklı etkinlikler yapmalı. Örneğin Kayseride olduğu gibi kalearkası biletleri öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılabilir...
university isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2006, 16:47   #37
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bence sivassporun biraz daha iyi futbol oynaması lazım çünkü sivasspor tarihinde ilk defa süperlige çıktı bir çok konuda geriyiz taraftarlarımız yeni oluşmaya başladı sivasdaki insanların gelirseviyesi düşük her maça gidimiyorlar bence bir bursanın bir sakaryanın konyanın stadlarına bakın hepsinin üstü kapalı ses acayip yankı yapıyor bizdaha yeni çıktık ama çok güzel ilerliyoruz stadımızı büyüttük şimdi kapanması kaldı insanların sivas maçına gelmesi için çok organizasyonlar yapılması lazım mesela her ilçeden maç saatıne yakın otobusler kalkabilir.ama bunların olucagına inanıyorum ilerde sivas insanı genelde düşkündür memleketine .yiğido olmakla gurur duyuyorum herkezde duymalı.
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2006, 16:48   #38
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1327 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Dün Kanal58 de Mustafa ATEŞ'in sunduğu proğramdada söylediğim gibi taraftarımız heyecan kalmadı...Önceki yıllarda Süper Lige çıkma mücadelesi verirdik..Taraftarımız hep bu olayın özlemiyle tutuştu daha sonrada hedefe ulaşıldı...Artık hedefsizlikten dolayı taraftarımız maçlara gelmiyor...Yönetimin ilgiside azaldı tabiki taraftara...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2006, 19:49   #39
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sivassporu seven gidiyor parasını seven gitmiyor.bu kadar basit.
eğer sivastan 150 lira verip bir kombine alacak 4000 kişi çıkmıyorsa burda durup düşünmek gerek.
tabi birde işin şu yonu var.her onune gelen 40-50 kişi grup olup stadın ayrı yerlerinde her kafadan ses çıkarırsa arada kavgalar ederse sanki rakip gibi maça gidende azalır.
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?
Alt 03.10.2006, 21:17   #40
AMCA58
Yiğido

AMCA58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AMCA58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: -->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nedenleri cok ama ben en önemli sine deginmek istiyorum,eskiden stadin kapasitesi yanilmiyorsam 8 veya 10 bindi ,Sivassporun belirli bir traftar kitlesi vardi. Stad kücük oldugu icin 8 veya 10.bin normal olarak doluyordu ama su anda Stadin kapasitesi 16500 bine cikti , biz simdi 6.500 kisiyi nerden bulacagiz soru burdan kaynaklaniyor. Bu isi yönetim isterse cözer ve yeni dinamik genc takimini 90 dakika hic susmadan destekleyecek genctraftar topluluguna ihtiyacimiz var yönetimde bundan sikayetci o zaman bir an önce bu konuya el atmali nasilmi cok basit . Rahmetli eski cumhurbaskanimiz Turgutbeyin bir cümlesi aklima geldi 1 koyup 10 alacaksin Nasilmi stadin dolmayan bos yerleri tespit edilir bunu zaten baskan Mecnunda istiyor siniflarindaki basarili talebeleri bedava o tribünlere yerlestireceksin genc cocuklar hem derslerinde basarili olurlae vede ileriki senelerde sivasa büyük katkilar saglarlar stadlarimizda bos kalmaz ileriki senelerde sivasspor sevgisiyle büyüyen bu kusak ileriki yillarda maratonda biletlerini kendileri alirlar ve yerlerini genc kusaga birakirlar. yoksa 6.500 bin yeni traftar bulmak kolay degil bence en akili cözüm bu olmali sizler acaba benim bu fikirlerime katilacakmisiniz...
BEN FİKİRLERİNİZE KATILIYORUM.BURSADA ÇOCUK TRİBÜNÜ OLUŞTURMUŞLAR GELECEĞİN SEYİRCİLERİ YANİ.SPONSORLOR HER HAFTA ÇOCUKLARI SERVİSLERLE VE MAÇ BİLETLERİYLE DESTEKLİYORLAR.ŞİMDİNİN GENÇLERİ GEÇMİŞİN ÇOCUKLARIYMIŞ.BU TRİBÜNLERDEN GELMİŞLER.SİVASIMIZDA OLABİLİR PEKALA.SEYİRCİ SAYISINDAKİ TESBİTLERİNİZDE ÇOK MANTIKLI ASLINDA KEMİK SEYİRCİMİZ HALA GELİYOR AMA YENİ SEYİRCİLERİ NASIL STADA ÇEKERİZİ DÜŞÜNMELİYİZ BENCEDE..