--->: KAYSERİSPOR 1-1 SIVASSPOR
geçen yıl da aynı muhabet vardı.kayseriden bi puan çıkarmak iyidir.on kişi kalsa nolcak?bazen on kişi ye karşı kazanırsın bazen de kaybedebilirsin bikere 10 kişiye karşı oynamak daha zordur,çünkü adam daha fazla mücadele ediyor.1-0 sıfırn üzerine yatması da normal neden riske girilsin?açılsa belki yada büyük bi ihtimal ile maçı kaybedecek.artı herzaman derim bu beni bağlar tabii bu takımın büyük bir çapı yok dolayısıyla zaten ne kadar defansı sağlam tutarsa o kadar başarılı olur.hoca meselesine gelince bence pecze ye biraz fazla yükleniliyor sonuçta o herkesden fazla üzülüyor.gitmesi için ama fazla bi zaman da kalmadı 2 maç daha kazanılmasın zaten kendisi gidecektir.dün erciyes maçını izledim valla adamlara hayran kaldım trabzonu oldukça saladılar ve eğer futbolda şans varsa dün trabzonun yanında idi.bunun söylememin sebebi erciyese lorant geldi anında disiplin ve bir düzen gelmiş.ve evet hali ile yine defans organizasyonu ön planda.zaten başka çare yok 22 gol yemişler.bunu yazmamın sebebi sivasspor yönetimi lorantı dinlese idi ve onunla devam etseydi diye düşünüyorum.kanımca4-5 puan fazla olurdu sivassporun!geçen yıl arkadaşlar açılmıyor diye şikayet ediyorlardı bu sene daha fazla açılıyor takım busefer de daha az puan alıyor.işte geçem yıl bi taktik disiplin vardı ve asker gibi posizyonlarında duran topçular vardı.bu yıl bu sanki kaybolmuş gibi.pecze muhakkak futbolu biliyor ama biraz yumuşak davranıyor gibi eksiklik varsa burada dır kanımca!
|