selamlar g.antep islahiye 172, zırhlı tugay tank taburu nda çilemi doldurdum.82/3 ne günlerdi o günler.burada yapanlara ALLAH yardım etsin.neyseki askerlik kısaldıda 15 ay yaptım.tam sürgün yeriydi zaten .denetleme,savaş(ırak amerika)zor günler geçirdim.
Acemi birliği :Eğirdir Dağ Komando Okulu
Usta birliği :1.jand.Komando Tabur Komutanlığı 3.jand.Bölüğü ikizce/ŞIRNAK
287.dönem asteğmendim...
93 den beri antalyada yaşıyorum.ama askere sivastan gittim.otogarda otobüse bindim.2 hemşehrim daha gidiyormuş eğirdire.tanıştık kaynaştık.samimi olduk.derken yollarımız ayrıldı,ikisi de tuzla piyade okuluna gitti.biri rahatsızlığından dolayı.öbürü isteyerek...ama ben komando olmaya kararlıydım ve orada kaldım.
Eğirdir de askerlik yapan arkadaşlar bilir.buranın koşulları gerçekten zordur.o kadar sıkı bir eğitim aldık ki hala faydasını görüyorum.
Sonra ver elini Şırnak...buradaki şartlar daha da çetindi.bir keresinde k.ırakta bir dağın emniyetini almıştık.ordaki kayaların birine keçeli kalemle sivaslı yiğido yazmıştım.bizim uzman erbaş güldü.komutanım bu yiğido ne demek dedi.yiğit olmasak burda ne işimiz var dedim. bu arada askerliğin bize 4 ay kısaldığını trt radyosunda bu dağda öğrendim.bizim alt devreyle başladık oynamaya...
Ne günlerdi ama...eğer ki gönüllü komando olmak isteyen arkadaşlar varsa hiç durmasın.ama askerlik bana göre değil diyenler uzak dursun. askerlik sabır işi, hele bir de KOMANDOYSAN !
ACEMI VE USTA BIRLIGIM BURDUR 58.DÖNEM ÖZEL TABUR ÖLCEME BÖLÜGÜ
2.TAKIM ÜCÜNCÜ MANGA 1993 TEMMUZ AYININ 13 DE TESLIM OLDUM 13AGUSTOS 1993DE ASKERLIGI BITTIRDRIM 13 SENE GECMESINE RAMEN TESKEREYI ALAMADIM SÜNKI ÖDEYECEGIM TAKSIT HALEN BITMEDI: