-->: YILDIZ BEN HAZIRIM
Uzun bir sakatlık döneminden sonra çıktığın bu ikinci maçta rakip defansı bozguna uğratarak, adeta felç ettin 32 metreden attığın güzel kafa golü ilede takımımıza hem 3 puanı kazandırdın, hem hayat verdin.Teşekkürler Mehmet Yıldız, kaçırdığın goller de var tabii ama futbolda hepsini atacaksın diye bir kural yok, eğer galip gelemese idik veya mağlup olsaydık , kaçırdığın golleri de haklı olarak başta ben olmak üzere acımasızca eleştirirdik, ancak attığın , 3 puan aldırdığın ve takıma hayat verdiğin gol nedeniyle de kaçırdığın gollere hoşgörü ile bakabiliyoruz.
Zamanla ,kendini daha iyi geliştirerek, tecrübeni artırarak takıma çok büyük katkıların olacağından hiç kuşkum yok, yeterki kendini geliştirmen yönünde çaba sarfet, inanıyorumki tam kapasiteye ulaştığın zaman Tüm Türkiye seni konuşacak. Seni tekrar tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum...
Bu sitede Bülent Uygun'un transfer politikasını (menejerliği'nde) sürekli eleştirdim, hala da aynı görüşteyim, çok yanlış transferlere imza attı ve takımın bu duruma gelmesinde en büyük sorumluluk sahibi.
Ancak Teknik direktörlüğünde Sivassporumun geleceği ve menfaati için başarılı olmasını diliyorum, eğer başarılı olursa,transfer hatalarını da affettirmiş olur.
Beşiktaş karşısında canla başla mücadele eden futbolcularımızı kutluyorum,başarılarının devamını diliyorum.
Darısı Trabzonspor'un başına .............
|