Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: YILDIZ BEN HAZIRIM
Alt 11.11.2006, 23:25   #31
Bestepeli-58
Acemi Yiğido

28 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 Bestepeli-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: YILDIZ BEN HAZIRIM

HELAL OLSUN SANA VE YÜREGİNE MEHMET BJK SAVUNMASINI PEŞİŞAN ETİN SENİ ELEŞTİRENLERE EN GÜZEL CEVABI VERDİN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM TEBRİKLER MACIN 90 INCI DAKİKASINDA TOPLA 60 METRE DEPAR ATIP DA SUT ATIYORSUN BİRDE ELEŞTİRİLİYORSUN
Bestepeli-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: YILDIZ BEN HAZIRIM
Alt 11.11.2006, 23:44   #32
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1115 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: YILDIZ BEN HAZIRIM

ben yine de hala aynı görüşümdeyim memet yıldız süper lig topçusu değil....inşallah bugün attığı golden sonra bir süper lig takımına transfer olur da para kazanırız
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: --->: YILDIZ BEN HAZIRIM
Alt 12.11.2006, 11:56   #33
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: --->: -->: --->: YILDIZ BEN HAZIRIM

Alıntı:
tur_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nerede fener maçının yıldızıydı?adam 3 kere kaleciyle karşı karşı kaldı atamadı,boş kaleye topu attı to kaleye yetişmedi neresi yıldızdı?
BU GÜNKÜ DERSİMİZİN KONUSU GÜVEN ARKADAŞLAR GÜVENECEKSİN Kİ ÖNCE KENDİNE SONRA TAKIMINA SONRA YILDIZINA
Alt 12.11.2006, 12:16   #34
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YILDIZ BİR GOL ATTI AMA Bİ COK POZİSYONU OLDURDU BENCE MEHMET YILDIZ BİRİNCİ LİG KALİTESİNDE BİR FUTBOLCU DEGIL
Alt 12.11.2006, 12:20   #35
yigidolar06
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1047 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: --->: YILDIZ BEN HAZIRIM

Alıntı:
sinan58_34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YILDIZ BİR GOL ATTI AMA Bİ COK POZİSYONU OLDURDU BENCE MEHMET YILDIZ BİRİNCİ LİG KALİTESİNDE BİR FUTBOLCU DEGIL
zorla güzellik olmazmış bugün herkes mutluysa bunun tadını cıkarsın
Alt 12.11.2006, 13:12   #36
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1349 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: YILDIZ BEN HAZIRIM

bulent ygun u tebrik ediyorum insallah basarilari devam edeer
Alt 12.11.2006, 16:02   #37
GurbetciYigidom
Yiğido

GurbetciYigidom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

49 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GurbetciYigidom ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
tur_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mehmet yıldız hiç bir işe yaramaz!adam bir kere profesyonel değilki kafasını kaldırmadan sadece topa bakıyor!bu adam fener maçında rezaletti.adam 3 kere kaleciyle karşı karşıya kaldı hiç biri gol değil!adam boş kaleye öyle yavaş top attıki kaleci uzandı aldı topu bu adamdan bize hayır yok.ben rakip takımın antrenörü olsam mehmet yıldızı sahada yokmuş gibi oynayın derdim.adam ne savunmayı yıpratacak ikide bir faül yapıyor BU ADAMDAN HAYIR YOK HERKES BUNU BİLSİN BU ADAM KADROYA BİLE ALINMAMALI!!!
Ne oldu hemsom bence Besiktas macinin yildiziydi mehmet Yildiz ,cok kostu ,mücadele ettti ,,golünü atti top caldi besiktas defansina Balili ile Yaptigi ataklarla allak bullak ettti, Mehmet Yildiz yillardir sivassporda oynadi. eger kafasi rahat olursa oynayacagi futbolla Milli takima kadar yükselecegine inaniyorum.
Biz FutbolcularimizaSahip cikalim 1 mac iyi oynamadi diye onu yerden yere vurmayalim
GurbetciYigidom isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2006, 17:09   #38
birisi58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 birisi58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

[/b]mehmet yıldızı sevmeyenler için bi kac kelımede ben edıyım

gecen sene sakaryalı bi kac arkadasla playy off macına gıttım.vede o sene ılhan ve mehmet ıstanbulsporda kıralık oynular neyse ılk yarı bitti mehmet harıka bi oyuncıkardı tuvalete girdim herkes sıraya girmiş sıradakilerin hepsi mehmetten bahsediyo nerelı acaba ? bize gelır mı ? adamlar oyle hayran kaldılar ki bazıları bızım takımı tek basına darma duman etti bu topcunun super lıgde oynaması lazım filan bunun gibi bir cok kelıme duydum ustumdekı sivasspor polarından benım sivasspor lu oldugumdan benı gorduler bana sordular nası bi futbolcudur sattınız mı yoksa kıralık mı bi cok soru sordular bende mehmet yıldızı dilimin döndüğünce anlattım herkes keşke bizede gelse demeye basladı....

kısacası mehmet artık son macına cıkıyo ıstanbulspor formasıyla vede istese hiç oynamaz hiç koşmaz bile ama bi cok topu kesın cıktı derken cıkartmadı kontraataklarda 19 mayıs stadındakı herkesın yuregı agzına geldi...

siz mehmeti macı kazandıran golu atmasına ragmen sevmemeye devam edın bence mehmet i izleyen herkes sizden daha cok seviyor..[b]
birisi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2006, 17:47   #39
tur_58
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tur_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GurbetciYigidom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne oldu hemsom bence Besiktas macinin yildiziydi mehmet Yildiz ,cok kostu ,mücadele ettti ,,golünü atti top caldi besiktas defansina Balili ile Yaptigi ataklarla allak bullak ettti, Mehmet Yildiz yillardir sivassporda oynadi. eger kafasi rahat olursa oynayacagi futbolla Milli takima kadar yükselecegine inaniyorum.
Biz FutbolcularimizaSahip cikalim 1 mac iyi oynamadi diye onu yerden yere vurmayalim
evet beşiktaş maçının yıldızıydı.elinden gelen herşeyi yaptı ama ben hala mehmet yıldızın 2.ligin en güçlü takımlarında futbol hayatını devam ettirmesini temenni ediorum bir süper lig futbolcusu değil.hemde hayal kurmayalım milli takıma gider diye..
tur_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: YILDIZ BEN HAZIRIM
Alt 13.11.2006, 19:28   #40
yigidolar06
Usta Yiğido

Standart -->: --->: YILDIZ BEN HAZIRIM

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mehmet yildiza kaldiysak bize ikinci lig gözüktü arkadaslar
allah sonumuzu hayir eylesin
MEHMET YILDIZA BİR ÖZÜR BORCUN VAR KARDEŞİM