Güzel ve hareketli bir maç oldu... Haklı bir galibiyet aldık... Bülent Uygun gerçekten bu istikrarla devam ederse bu takım kendisininde dediği gibi çok iyi şeyler yapar...
bir kaç arkadaş belirmiş. hakkaten bülent hoca andersonu neden oynatmıyor merak ediyorum.bence böyle biryıldızı yedeklerde bekletmekle çok yanlış davranıyor.mehmet gibi biri ilk onbirde oynarken anderson nasıl oynatılmaz.
NOT= Andersonu en cok sevenlerden biride benim ama suan sivassporun hocasi fatih terim olsa mehmet yildizi kesemez ileride ayaginda tek top tutan ve ortasahadaki arkadalarin ileri cikmasindaki en büyük etken yoksa orta sahanin ileri cikmasi imkansiz ve defansi yipratan bir oyun sitili var ben de olsam Mehmet yildizi kesmem cok dogru bir karar sami kardes forvette rekabet basariyi getirecek iyi olan oynasin
andersonun son kaçırdığı posizyon kaçacak bir gol değildi.bilmiyom ama bu sene andiden fazla verim alamıyoruz.bu maçta forvette balili ve m.yıldız hızlı futbollarıyla etkili oldular.
SELAM OLSUN BÜTÜN YİĞİDOLARA BİZ HİÇ BİR ZAMAN BU TAKIMI TERKETMEDEN YOLUMUZA DEVAM ETTİĞİMİZ SÜRECE BU TAKIM HEP YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRECEKTİR ONUN İÇİN SİS TAKİ YİĞİDOLARA TEŞEKKÜR EDERKEN ŞİMDİ SIRA İSTAN BULDAKİLERDE HAFTAYA AVRUPA MAÇINDAN DÖNMÜŞ YORGUN AVRUPA FATİHİ GALATASARAYI DA YANEREK YOLUMUZA DEVAM EDELİM AMA ÖNCE TAKIMI İSTANBULDA YALNIZ BIRAKMADAN DOLDURALIM BİZE AYRILAN BÜTÜN YERLERİ HADİ YİĞİDOLAR