Dr.Ümit Cetinkaya desteginden dolayi tesekkür ediyorum.Kendisi sivasli olmadigi halde yinede destekliyor sivas ve sivassporumuzu, bu öbür is adamlari icin örnek olmalidir mutlaka.Artik diger is ADAMLARI UYANSINLAR
desteğinden dolayı degerli seyehat acantamızı kutluyorum
benim de bir önerim var tüm sivaslılara o halde sivas /istanbul ve diğer illere
yolculukda bu firmayı tercih edeliim olmazmı arkadaşlar bu reklam veya rant degildir birileri böyle anlasada bu bir adam gibi dayanışmadır sivasturu saygıyla selamlıyırum en azından sivasdaki özlediğimiz ve işini iyi biilen taraftarları getiriyor onlar varsamaclarda heyacan ve destek var unutulmamalı bu macların
orkstıra şefi (serhan kaburcuk ) ve arkadaşları biz bu şefi cook seviyoruz
İlk önce bu büyük jest için SİVAS TUR firmasına teşekkür ediyoruz...Ama bu aracın sağlanmasında bizzat bizimle ilgilenen yetkililerden Tarkan GÜZEL abimizede ayrıca teşekkür ederim..
Dün akşam SİVAS TUR sahibi Dr. Ümit ÇETİNKAYA beyle bizzat görüştüm.Kendisi şeker gibi bir insan ve tam bir Sivaslı dostu ....Kendisi aslen Zonguldak ilinin Ereğli ilçesinden olmasına rağmen Sivası ve Sivassporu çok seviyor...Bundan öncede Sivasspora yaptıkları ortada...Ayrıca Dr.Ümit Çetinkaya beyin Sivasta eğitim için yaptığı katkılarıda unutmamak lazım...
Bundan sonrada Dr. Ümit ÇETİNKAYA beyden Sivasspor için ve büyük taraftarı için desteklerini esirgemeyeceğini umuyoruz...
Kendisine tekrardan saygılarımı gönderiyorum...Bu davranışın diğer İşadamlarımızda örnek teşkil etmesini temenni ediyorum....
Serhan KABURCUK
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Başkanı
İlk önce bu büyük jest için SİVAS TUR firmasına teşekkür ediyoruz...Ama bu aracın sağlanmasında bizzat bizimle ilgilenen yetkililerden Tarkan GÜZEL abimizede ayrıca teşekkür ederim..
Dün akşam SİVAS TUR sahibi Dr. Ümit ÇETİNKAYA beyle bizzat görüştüm.Kendisi şeker gibi bir insan ve tam bir Sivaslı dostu ....Kendisi aslen Zonguldak ilinin Ereğli ilçesinden olmasına rağmen Sivası ve Sivassporu çok seviyor...Bundan öncede Sivasspora yaptıkları ortada...Ayrıca Dr.Ümit Çetinkaya beyin Sivasta eğitim için yaptığı katkılarıda unutmamak lazım...
Bundan sonrada Dr. Ümit ÇETİNKAYA beyden Sivasspor için ve büyük taraftarı için desteklerini esirgemeyeceğini umuyoruz...
Kendisine tekrardan saygılarımı gönderiyorum...Bu davranışın diğer İşadamlarımızda örnek teşkil etmesini temenni ediyorum....
Serhan KABURCUK
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Başkanı
sivasli ve sivastaki isadamlarii sivasspora daha cok yardimci olmasiii gerek