--->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!
yaklaşık bir yıldır telegol adlı proğramdan mümkün olduğu kadar kaçıyorum... ne zaman televizyonda o kişi veya kişileri görsem hemen kanalı değiştiriyorum..
neyse... gelelim konumuza...
bu proğramın sunucu ve yapımcıları bu ve buna benzer bir çok program hazırlamışardı... zamanın behlinde...
bu zatlar proğram yapıyoruz diyerek kişi veya kişileri hedef gözterip, bir anda akıl almaycak kadar iğrenç karalama çalışmaları yapıyorlar ..
gerek geçen gün ki proğram lsun gerek daha önceki proğram olsun...
benim çevremdeki kişiler bu proğramı sadece ve sadece gülmek ve sitres atmak için izliyorlar.... bu açıdan bakarsak gayet hoş...
ama diğer açıdan bakarsak... kimseye konuşma ve savunma hakkı vermeden,, ne planlıyor ise onu yapıyoralaar....
gelelim konuya....
güzide klüplerimizden FENERBAHÇE ve klüp başkanı sayın A.YILdIRIM ı hedef alan açıklamalar bazıları için inandırıcı gelmiş olabilir... belki de doğru söylüyor da olabilir... buna bir şey diyemem ... benim belirtmek istediğim ilk şey kişi veya kişiler hakkında, onları konu alan iyi yada kötü , güzel yada çirkin, öven yada hakaret eder vs... bir proğram yapıyorsan bunu adı geçen kişinin de bilmesi ve izin alınması ayrıca söz hakkı tanınması gerekli...
bu açıdan bakarsak 1-0 yenik duruma düşüyorlar..
ayrıcaaa....
şike yok demiyoruz, diyemiyoruz...
maalesef lig imizde uzun süredir beliki 10 belki de 15 yıllık son bölümünde her yıl aynı olaylarla karşı karşıya kalıyoruz.
maaleseff aziz başkanın da söylediği gibi bunun bir ayağında da federasyon bizzat yer alıyor....
bu olayların çözülememesi ve ispatlanamaması da bunun en önemli belgesi...
fenerbahçe galatasaray beşiktaş olmak üzere trabzonspor ve daha niceleri....
şike yapmadık diyen yalan söyler...
bunların hepsi de yapmıştır...
hepside maç almış maç satmıştır...
bunları herkes biliyor...
tabi ki şike yapmadık diyecekler...
rüşvetin belgesi olur mu hiç........
bundan sonra
söylenmesi gereken....
bilmemiz gereken...
bilmeleri gereken ...
artık kimsenin şike ye tahammülü yok...
şike yapmaktan sa gruptan düş...
kimse kimsenin hakkını yemesin...
burada en büyük görev taraftara düşüyor...
eğer siz bunu açıkça belirtir ona göre davranırsanız ki.... futbolcular ve yönetim de geri zekalı değiller ki .... anlayacaklardır....
ve ona göre göre davranacaklardır....
daha güzel günler içinbelki bir kaç kişinin kelesi gidecek..
ama ligimiz temizlenecek...
ben buna inanıyorum..
en azından inanmak istiyorum...
|