Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

SİTEYE RİCAAMDIR
Alt 30.11.2006, 17:46   #31
PRIMERA_58
Acemi Yiğido

PRIMERA_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 PRIMERA_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart SİTEYE RİCAAMDIR

YA ALLAH AŞKINA ŞU SİTEDE DİĞER KULÜPLERİN VE YÖNETİCİLERİNİN AVUKATLIĞINI BIRAKIN.
PRIMERA_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!
Alt 30.11.2006, 18:22   #32
sivassss
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassss BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
“Şike iddiaları kahpeliktir”

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe'nin, şampiyon olduğu 2001 yılında şike yaptığı iddialarını "kahpelik" olarak değerlendirdi. Uygun, "İddia sahibi arkadaş kahpelik peşinde" dedi.

Özel bir televizyonun spor programına çıkan Cihan Oskay'ın 2000-01 sezonunda Samsunspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta şike yapıldığı yönündeki iddialar tartışılmaya devam ediyor. Bu tartışmaya, Fenerbahçe'de forma giyerken attığı her gol sonrası verdiği "asker selamı" ile ünlenen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da katıldı. Ortaya atılan iddialar konusunda eski takımını savunan Uygun, Cihan Oskay'ı kahpelik yapmakla suçladı.

"İddia sahibi arkadaş bence kahpelik peşinde" diyen Uygun, "Cihan Oskay'ın durumu ortada. Zaten konuştuğu 3-4 kişiden istediği 10 - 20 bin Euro... Büyük bir ihtimal darboğaza girmiş durumda. Kahpelik peşinde bence. Bu kahpeliğinden dolayı da kendisi yasal işlemlerle karşı karşıya kalacaktır. Oskay, kendi kafasında çevirdiği entrikaları olmadığı halde olmuş gibi kamuoyu önüne getirmeye çalışıyor. Çok yanlış. Böyle insanları spordan bir an önce uzaklaştırmak lazım" diye konuştu.

Hiçbir spor adamının şike olayını tasvip etmeyeceğini de ifade eden Uygun, dolayısıyla bütün kulüplerin sahada futbolun gereğini yapan bir mantaliteyle mücadele etmesi gerektiğini kaydetti. İnsanların camiaları töhmet altında bırakırken gerçek deliller sunmak zorunda olduğunu ifade eden Uygun, "Ne ekersen onu biçersin" dedi. Uygun şöyle devam etti:

"Kesinlikle bu işleri tasvip etmiyoruz. Hiçbir spor adamının da tasvip edeceğine inanmıyorum. Çünkü sen başkasının futbolcusuna ulaşırsan birgün senin de futbolcuna birileri ulaşır. Dolayısıyla bütün kulüpler, sahada futbolün gereğini yapan, mücadele eden bir mantaliteyle hareket etmelidir."
HOCAMIZ ÇOK GÜZEL AÇIKLAMALAR YAPMIŞ BU ADAM REYTİNG PEŞİNDE VE BU ADAMI BİRİLERİNİN YÖNETTİĞİ KESİN ADAM TELEVİZYONA ÇIKMIŞ RESMEN SALLIYOR BU ZAMANA KADAR NEREDEYDİN SEN KARDEŞİM ŞİMDİMİ AKLIN BAŞINA GELDİ, 10-20 BİN DOLAR ALABİLMEK İÇİN ADAMI SEÇTİĞİ YOLA BAKIN, YAZIK YAW...
sivassss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2006, 18:26   #33
sivassss
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassss BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
cemal58yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
beyler sy.AZİZ YILDIRIMI SATMAYALIM biliyorsunuz ki Sivassporumuzun 40. yıl kuruluşuna gelen tek kulup başkanı sy.AZİZ YILDIRIMDIR ve onun böyle birşy yaptığını sanmıyorum video ya baktığımızdada oyunculara para verilmemiş futbolcular kendi ağızlarıyla söylüyorlar sırf aziz yıldırıma çamur atmak için oynanan oyunlar bunlar
ÇOK GÜZEL SÖYLEDİN KARDEŞ, SÜPER LİGE ÇIKMAMIZDA ÇOK BÜYÜK EMEKLERDEN BİR TANESİ AZİZ YILDIRIM'A AİTTİR, SERVET, GAZİANTEP'E GİDECEKKEN SON ANDA KARAR DEĞİŞTİRİP SİVAS'A VERDİ, ZAMANINDA BİRÇOK FUTBOLCUYU BEDEL ALMADAN SİVASSPOR'A VERDİ, İSMAİL HOCA'YI ALDIK VE KENDİSİ BİZİ ŞAMPİYON YAPTI ŞU ANDA TAKIMN TEKNİK DİREKTÖRÜDE, BAŞKANIDA VE ÇOĞU FUTBOLCUSUDA ESKİ FENERBAHÇELİ BUNLARI UNUTMAMAK LAZIM....
sivassss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!
Alt 30.11.2006, 18:42   #34
karacaören34-58
YASAKLI ÜYE

karacaören34-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 karacaören34-58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: --->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!

Alıntı:
CIRtpIRT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu fener varya fener..bence ğitsin bir bardak soguk su icsin simdiden.ligimizde tertemiz 3 büğük istiyoyuz biz.

aynen katılıyorum bu sözlerin altına bende imzamı koyuyorum.
karacaören34-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2006, 19:17   #35
1967_DERNEK_NAİL
Yiğido

1967_DERNEK_NAİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 1967_DERNEK_NAİL isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

YA BUN LAR HEPREKLAMCI BAHTILAR BUSIRA ORTALIK DURGUN VERESİYE AHILLININ BİRİÇIKTI ORTALIKTOZDUMAN OLDU BUDA BİRZAMN GİDER
1967_DERNEK_NAİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2006, 19:18   #36
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

her sene bir kaos yaşanıyo türkiyede futbol meslek değil teşfik ve lay lay lom hale gelmiş
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!
Alt 30.11.2006, 19:22   #37
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!

fenerbahçe nin sivas a yaptığı yardımı ununtmayalım ismail kartalı butun 2. lig takımları istiyordu kimseye vermiyordu bize verdi canı serveti gurhanı verdi super lige çıkmamızda emeği çoktu vede bu iddalar nedense fb nin 100. yılına rastlıyor ama bu idda 6 sene once yapılmış şeyi anlatıyor bu arada sayın başkanımız MECNUN ODYAKMAZIN bir sozu var '' eğer turkıyede araştırma yapılırsa butun takımlar 2. ligden başlamalı'' diye
Alt 30.11.2006, 19:52   #38
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Burada şu kulup bu kulüp ayrımcılığı yapılmamalı.Doğru tektir "ikitane doğru olamaz" Her kim suçlu ise gerekli ceza gerekli yaptırımlar uygulanmalı. Kim ne biliyorsa ciddi deliliyle birlikde çıkıp delikanlı gibi evet zamanında böyle böyle olmuştu ve yaptım demeli,telegole çıkan şahıs gibi yürekli itirafçılar çıkıp herşeyi anlatmalı.Ondan sonra tüm takımlar 2. ligdenmi 3. ligdenmi hangisinden başlayacaksa ondan başlatılsın.Adam açık açık söylüyor delil benim diyor,elimde gerekli ciddi kanıtlarım var diyor daha ne desin. Bundan sonrası yargının işidir.Eğer ciddi yürekli bir şekilde üzerine gidilirse göreceksiniz daha neler çıkacak.
Alt 30.11.2006, 20:01   #39
koyu58
Tecrübeli Yiğido

koyu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: -->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu arada sayın başkanımız MECNUN ODYAKMAZIN bir sozu var '' eğer turkıyede araştırma yapılırsa butun takımlar 2. ligden başlamalı'' diye
doğru söylüyor bu şike olayları harbi harbi istanbul üçgeninde var ama süperligdeki takımları bütün anadolu takımlarıda yapıyor beşiktaş için sinan engin alaaddin çakıcı ile tel konuşmaları adnan polatın 20,45 şampiyonluk lafları<20denizli 45manisa> anelkanın konyaya elle golü federasyon bütün bu olanları bilmiyormu kimse boşa kendini yormasın bu şike iki gün sonra unutulur bunlar sadece show yapıyolar baktılar medya biraz anadoluya doğru uzandı hemen atağa kalktılar
düşünün bi fenere beşiktaşla cimbom düşman gibiler ama nedense havuz konusunda dedikleri yedikleri bir bunların atışması reklamdan başka bişey değil
Alt 30.11.2006, 20:14   #40
lastsivasli
Acemi Yiğido

lastsivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 98 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 lastsivasli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yaklaşık bir yıldır telegol adlı proğramdan mümkün olduğu kadar kaçıyorum... ne zaman televizyonda o kişi veya kişileri görsem hemen kanalı değiştiriyorum..
neyse... gelelim konumuza...
bu proğramın sunucu ve yapımcıları bu ve buna benzer bir çok program hazırlamışardı... zamanın behlinde...
bu zatlar proğram yapıyoruz diyerek kişi veya kişileri hedef gözterip, bir anda akıl almaycak kadar iğrenç karalama çalışmaları yapıyorlar ..
gerek geçen gün ki proğram lsun gerek daha önceki proğram olsun...
benim çevremdeki kişiler bu proğramı sadece ve sadece gülmek ve sitres atmak için izliyorlar.... bu açıdan bakarsak gayet hoş...
ama diğer açıdan bakarsak... kimseye konuşma ve savunma hakkı vermeden,, ne planlıyor ise onu yapıyoralaar....
gelelim konuya....
güzide klüplerimizden FENERBAHÇE ve klüp başkanı sayın A.YILdIRIM ı hedef alan açıklamalar bazıları için inandırıcı gelmiş olabilir... belki de doğru söylüyor da olabilir... buna bir şey diyemem ... benim belirtmek istediğim ilk şey kişi veya kişiler hakkında, onları konu alan iyi yada kötü , güzel yada çirkin, öven yada hakaret eder vs... bir proğram yapıyorsan bunu adı geçen kişinin de bilmesi ve izin alınması ayrıca söz hakkı tanınması gerekli...
bu açıdan bakarsak 1-0 yenik duruma düşüyorlar..
ayrıcaaa....
şike yok demiyoruz, diyemiyoruz...
maalesef lig imizde uzun süredir beliki 10 belki de 15 yıllık son bölümünde her yıl aynı olaylarla karşı karşıya kalıyoruz.
maaleseff aziz başkanın da söylediği gibi bunun bir ayağında da federasyon bizzat yer alıyor....
bu olayların çözülememesi ve ispatlanamaması da bunun en önemli belgesi...
fenerbahçe galatasaray beşiktaş olmak üzere trabzonspor ve daha niceleri....
şike yapmadık diyen yalan söyler...
bunların hepsi de yapmıştır...
hepside maç almış maç satmıştır...
bunları herkes biliyor...
tabi ki şike yapmadık diyecekler...
rüşvetin belgesi olur mu hiç........
bundan sonra
söylenmesi gereken....
bilmemiz gereken...
bilmeleri gereken ...
artık kimsenin şike ye tahammülü yok...
şike yapmaktan sa gruptan düş...
kimse kimsenin hakkını yemesin...
burada en büyük görev taraftara düşüyor...
eğer siz bunu açıkça belirtir ona göre davranırsanız ki.... futbolcular ve yönetim de geri zekalı değiller ki .... anlayacaklardır....
ve ona göre göre davranacaklardır....
daha güzel günler içinbelki bir kaç kişinin kelesi gidecek..
ama ligimiz temizlenecek...
ben buna inanıyorum..
en azından inanmak istiyorum...
lastsivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla