ANDERSSON, BU SEZON SİVASSPOR'A PEK BİR FAYDA SAĞLAYAMADI, BU BİR GERÇEK, İYİ BİR PAYA VERİLİRSE SATILMASI EN MANTIKLISI OLUR, ZATEN BU SEZON SİVASSPOR'DA İLK 11'E GİREMEYECEK GİBİ, MEHMET YILDIZ FORMAYI KAPTI...
Peki gardaşlar satılsın diyonuz da böyle bi adamı acaba sivas spor olarak kaç paraya alabiliriz benim gönlümden geçen yurt dışına bi takıma satılması biz ise resmsn elimizdeki silahı geç patlasa da neden rakiplerimize satıyoruz sonra hepimiz üzülürüz bu konuda bilmem bana katılırmısınız
Peki gardaşlar satılsın diyonuz da böyle bi adamı acaba sivas spor olarak kaç paraya alabiliriz benim gönlümden geçen yurt dışına bi takıma satılması biz ise resmsn elimizdeki silahı geç patlasa da neden rakiplerimize satıyoruz sonra hepimiz üzülürüz bu konuda bilmem bana katılırmısınız
aslında bu konuda haklı olabilirsin ama bence futbol kulüpleri bunu alışkanlık haline getirmeli. Oyuncular gidip gelmeli. İlhan Cavcav yıllardır en iyi adamlarını satıyor. Ama mutlaka başkasını bulup getiriyor. O nedenle bence değerini bulan her oyuncu satılmalı. Tabi daha iyisi getirilmek şartıyla. Yurt dışına satılması fikrine gelince o durum oldukça zor. Anderson yurt dışında bilinmez. menajerlik şirketi çok büyük bir şirket değil anladığım kadarıyla. Belki ülkesine gidebilir ancak.
Kafasında sezon başından beri bu transfer var da oynamıyorsa satılsın... Takıma iyi para kazandırmalı Cavcav'dan iyi bir para koparmalıyız... Anderson mu Mehmet mi konusunda ise hangisi faydalı ise o.... Şu anda Mehmet faydalı 11 de oynamak onun hakkı.
andersonu bencede versinler bizim sistemimiz farklı andi o sistemde yer alamıyor geçenm sene balili yedekti bu sene o ama iyi oyuncu hırslı cavcav kesin yaşı genç diye alıyordur cav cav işini bilir
bu haber dogruysa
zarar etmıyeceklerı bır fıyata satılması dogru olur...
mehmet yıldız 10 tane anderson eder..
tabi canım o yüzden gençlerbirliği andersonu istiyo hemde istenen paralara bir bak.koca gençlerbirliği veya ilhan cavcav salakya.mehmet yıldızı kim istiyomuş birde ona bak,öyle değerlendir istersen arkadaşım.yada tersini söyleyecektin yanlış yazdın sanırım.