onlarda bu maçı final maçı olarak görüyolar ama biz son haftalarda oynadıgımız futbolu oynarsak ve gol noktalarında daha basarılı olursak erciyeside yeneriz.Erciyes defansta cok sorun yasıyolar inş. alırız bu maçı
lorant bizim takımı tanıyor. geçen sene sivası hep savunma oynatmıştı ancak bülent uygun lorantın tam tersi. ne yazıkki bunu lorantta biliyor. lorantın buna karşı önlem alacağını düşünüyorum . bütün bunlardan dolayı maç sonucu iki taraf lehine de olabilr bizim yapacağımız tek şey erciyesi küçümsemeyip akılcı bir oyun oynamamız. bu maçya mehmet yıdıza çok şey düşecek
valla gardaşlar bizim bu maçı almaktan başka çaremiz yok
bu maçı almanının şatrlarından biride tüm sivaslı gardaşlarımızın maça gelmesidir eğer sivasspor tarafı ne kadar çok olursa maçı garanti bilelim tüm sivaslı gardaşlarımı maça bekliyorum. kayseriden yiğido sinan
bu macin taktigi bence defans agirlikli om,asi klazim cünki erciyews deli danalar gibi saldiracak bizde uzun toplarla baliliyi bulusturursak ve erken bi gol bulursak bence fark olur
ama eger ofansif futbol oynarsak saniyorum sanslar esit olur her iki takimda kazanabilir
ama insaallah kontra atak futbol oynarizda fark yapariz
Bizim takım erciyes'i asla hafife almamalı. Kadroya tek tek baktığımızda bizden çok iyi bir kadrosu var. Sezon başı havayı yakalayamadıklarından dolayı şu an istedikleri yerde değiller. Aynı kadro ile geçen sezonki yaptıkları, söylediklerimi kanıtlar nitelikte...