Alıntı:
Bilmiyorum5 Nickli Üyeden Alıntı
HAKAN BAYRAKTAR COK IYI BIR OYUNCU BEN IM COK BEGENDIGIM COK IYI TOP DAGITAN LORANTIN AVRUPADA BU TAKIMDA OYNAYACAK IKI OYUNCU ARASINDA (DIGERI HAYRETTINDI)GOSTERDIGI BIR OYUNCUYDU KALECI HARUNDA PETKOVICIN YOKLUGUN DA COK IYI MACLAR CIKARDI MADEM BI KALECEI YOLLIYIP KADROYU KUCULTMEMIZ LAZIM BU KALECI SIVASSPOR A 1 MAC BILE KAZANDIRAMAYAN AKIN OLMALIDIR BU ADAM HICBIRSEY YAPMAMAKLA BERABER KALEYI TUTAN HER SUTU ICERI ALMAK ICIN BUYUK UGRASLAR VERMISTIR AKIN DURURKEN NE DIYE HARUN YOLLANIYOR ANLIYAMADIM HATTA HARUN ICIN BJK BILE BI ARA DEVREYE GIRMEISTI HATIRLARSANIZ
|
Haklısın kardeşim,
Kaleci Harun'a fırsat verildiği zaman çok iyi değerlendirmiş ve futbolseverlerin takdirini kazanmıştı.
Akın ise ne zaman kaleye geçse hiçbir katkısı olmamış bol gollü yenilgilerimize zemin hazırlamıştı.
İşte burada insan sormadan edemiyor : Kulübün menfaatleri Akın'ın mı satılmasını gerektiriyor, yoksa Harun'un mu ?
Elbettki Akın'ın satılmasını gerektiriyor. Akın acaba bu kapasitesiyle Sivassporun kalesini ne zaman koruyabilir ve başarılı olabilir.. hiç bir zaman,
O zaman transfer politikasını her kim yada kimler belirledi ise Sivasspora ve Harun'a yazık etmiş. Resmen İnsan kayrılmış, bu performansı ile akın Sivasspora olsa olsa yük olur başka birşey olmaz.
Sivassporun başarısı isteniyorsa adam tutmadan objektif davranılması gerekir.
Dilerim geçmişte herkese saç baş yolduran yanlış transferler devam edilmez.
Tüm kaygılarımız Sivassporumuz için, çok iyi transferler şart, çünkü aslında çok rahat bir konumda değiliz ligin 17. si ile aramızda sadece 5 puan var, iki maç bile değil. Akıllı transferler gerçekleştirilirse daha iyi yerlere gelmemiz içten bile değil.
ancak diğer takımların serbest bıraktığı futbolculardan (verim alınamayan,iskartalar) transfer yapmaya kalkarsak işimiz bir hayli zor.
Serbest bırakılan futbolculardan bir iki istisna iyi olabilir örneğin Hasan Kabze gibi...
Keşke Servet le takas yapılabilse ,bonservisi ile bize gelse.