--->: HİLMİ MİHCİ TAMAM!
Arkadaslar ben Hollanda' da kaliyorum ve futbolu yakindan takip ediyorum.
Bu arkadasin oynadigi takimlar Turkiye ligine gore Lig A takimlarina denk yani!
Graafschap hollanda da ciftcilerin takimi olarak biliniyor ve kucuk bir sehir takimi!
Stormvogels ayni, amator bir kulup iken yasadigi sayisiz basarilar nedeniyle Hollanda ikinci liginde oynamaya hak kazanmis ama sadece burda 5-15 sirasi icin oynuyor yani formalite icabi bir takim.
Hilmi Mihci'yi hic duymadim bunca yasima ragmen! Graafschap takimi 1.ligde iken sesi solugu duyulmuyordu.
Duisburg takimi da Almanyada 2.lig takimlarindan olmustur, o sasali hali gitmistir ayni Goztepe vakasi gibi birsey.
Haa belki ya tutarsa!!! ozaman baska birsey.
Eger ki kaliteli bir oyuncu almak istiyorsaniz Hollanda'dan hem ucuz hem kaliteli hem forvet
Ozaman Sc Heerenveen''de oynayan Ugur Yildirim alinsin!!! Ugur suan yedek kulubesinin demirbasi haline geldi, Alves diye bir oyuncu onun yerini kapti!
Ugur icin zorluk cikarmaz Heerenveen ve fiyati da bayagi dustu!! Bakarsiniz elimizde yildizlasir yine satariz milyon eurolara aliriz bir baskasini!!!
Ben Bulent hocanin transfer politikasini hic begenmiyorum. Gelen tum yabancilar (Balili ve Petkovic haric, zaten bunlar Turkiye'de oynuyorlardi ve baska takimlar tarafindan transfer edilmistir) geldigi gibi geri donduler!!!
Hem turk oyuncularida aynen. Murat Abimiz Sakaryanin kaptani ve 2 numarasi niye gonderdikki?
Gurol Azer aldik, gitti!! Birseyini gormedik!
Ali Eren niye alindi ki?
Cem karaca? Ne yarari saglandi?
M. Ali abimiz niye diyarbakira gonderildi ki? 2.ligden bizi o cikardi, Suan diyarbakirin %70 gollerini o atti ve atmaya devam!!!
Yani cok yanlis bir politika.
Anderson?? ne etti bugune kadar, bir kac bedava golden baska??
Servet cetin niye gonderiyorsunuz ki? Sozlesmesini niye simdi uzatmiyorsunuz? Servet gibi bir oyuncu daima lazim, defansi toparliyor!! Gonderirsek pisman oluruz!! Hakki zaten herzaman basimizi yakan oyuncu!!
Yani arkadaslar bulent hoca yerine baska biri transfere bakmali, daha deneyimli ve uyanik olmali!!