ben andersonda kafa hakimiyetinden başka önemli bir meziyetini göremedim tabiiki herkezin görüşü farklı farklı inşaallah bulgarın vede tunuslunun kalitesi iyi olur çünkü hiçbir klub ara transferde iyisporcusunu vermez verirsedeki mutlaka aciliyettendir hayırlı olur inşaallah
Sivasspor’da gidip gitmeyecekleri en çok merak edilen Servet ve Anderson’la ilgili Teknik Direktör Bülent Uygun son noktayı koydu!
Servet için istedikleri parayı sadece Vestel Manisa’nın verdiğini,diğer kulüplerin daha düşük rakamlar teklif ettiklerini belirten Uygun “Bunların sonucu olarakta biz Servet’i vermeme kararı aldık. Eğer çok büyük bir gelişme olmazsa Servet kalacak ve Anderson gidecek. Anderson’u büyük bir ihtimalle Sakaryaspor’a vereceğiz.
Sakaryaspor bu futbolcu için bize 450 bin dolar teklif etti,bizde kubul ettik” dedi. Gidecek olan futbolcuların yerine mutlaka futbolcu alacaklarınıda söyleyen Uygun konuşmasını sürdürdü “Hiç bir futbolcu vazgeçilmez değil, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda her futbolcuyu gönderebileriz, ama yerine yenilerinide alırız,bunu yapacak gücümüz var”
Kamp çalışmaları hakkındada bilgi veren genç teknik adam, 13 Ocak’ta oynayacakları Üsküdar Anadoluspor maçını iptal ettiklerini de sözlerine ekledi
Anderson'u anladık gidecek ama Servet işine takıldım istenilen parayı veren takım varsa neden vermiyoruz. Anlaşılan kulübün haber beklediği bir yerler var yoksa istenilen para verilmiş neden vermiyoruz?
abi anderson ilk geldiğinde estiriyordu süper ligi... herkes sivasın en tehlikeli futbolcusu die söz ediyordu... hava toplarında çok etkili.. bence kalmalıydı.. yazık oldu.. ama hayırlısı..
arkadaşlar daha tartışmayalım.baydı bu anderson konusu.gördünüz bu sene çok hatalı maçlar çıkardı.çok gol kaçırdı.gitmesi en doğru karar bence.tamam son dakkada attığı goller var ama gerçekden çok gol kaçıırıyor.mesela bi arkadaş balilide kaçırıyor demiş,balili kaçırıyo ama adam 5 dakka sonra gol atıyor.kendini affddiriyor.bence andersonun artık yolcu olması lazım.
Anderson'un Sivasspor Icin Gecmiste Yaptiklari Ortada.Bülent Hocanin Sisteminde Yer Bulamiyor Ise Baska Kulupe Gitmesi Onun Icin En Iyisi.Biz Onu Cok Sevdik Gerek Samimi Tavirlari Gerekse Trübünlere Olan Saygisi Harika Bir Insan Basarilar Diliyorum Kendisine...