Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 09.05.2005, 12:45   #161
EMİNÇOLAK
Tecrübeli Yiğido

EMİNÇOLAK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 EMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOKEMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOK

[size=2]helal gardaş[/size]
Alt 09.05.2005, 12:58   #162
FatihSoner58
Tecrübeli Yiğido

FatihSoner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 FatihSoner58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
mert_as58 Nickli Üyeden Alıntı
gardaşlar ben öğrenciyim ama biriktirdiğim harçlıkların hepsini vermeye hazırım simdi yapmıcazda nezaman yapcaz hadi hep beraber yürüyeli,m taksime türkiye esas bir yiğit görsün yönetimde katılsın yürüyüşe nasıl sivasımıza yakışmazmı gün birlik günüdür gardaşlarım

HELAL OLSUN BEEE
Alt 09.05.2005, 12:59   #163
FatihSoner58
Tecrübeli Yiğido

FatihSoner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 FatihSoner58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

HAYDI GARDASLAR, BIRAZ DAHA DUYARLI OLALIM. UNUTMAYINKI HERSEY SIVASSPOR ICIN
Alt 09.05.2005, 22:50   #164
sivasli-sinan
Yeni Yiğido

sivasli-sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli-sinan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gakko gardas ben yurtdisinda kaliyorum. isim ve adresini e-mail adresime gönderirsen havale ile benimde bu bayrak kampanyasina bir katkim olur.

bayragimizi avrupada dalgalandiracagiz
sivasli-sinan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.05.2005, 22:52   #165
sivasli-sinan
Yeni Yiğido

sivasli-sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 sivasli-sinan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gakko gardas e-mailadresim: sinan-akay@web.de
sivasli-sinan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.05.2005, 00:52   #166
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

[size=2]BEN BURADA BU BAYRAK KONUSUNDA YIGIDOLARIMIZIN BAYA DUYARSIZ OLDUGU KANAATINDEYIM ACABA NEDEN DIYE SORACAK OLURSANIZ CÜNKÜ GERCEKTEN HALEN SIVASSPORUN BÖYLE BIR BASARIYI YALAYABILDIGINE HALEN KANAAT GETIREMEDIKLERINI VEDE BÖYLE BIR BASARIYA HALEN INANAMADIKLARINI DÜSÜNÜYORUM

BURADA GAGKO GARDASIMIZIN ACTIGI BU KAMPANYANIN NE BIR YÖNETIMLE NEDE BIR SAHISLA ALAKASI YOKTURDUR SADECE VE SADECE BU BAYRAK
[/size] [size=2]www.sivasspor.com[/size] [size=2]ADI ALTINDA OLAN TARAFTARLARIMIZIN EMEKLERI DOGRULTUSUNDA HAZIRLANAN BIR BAYRAKTIR ONUN ICIN HADIN BU KAMPANYAYI HEP BERABER DESTEKLEYELIM LAFTA KALMASIN SIMDI TAM ZAMANIDIR

HERKESINDE BU KAMPANYADA BIR LIRADA OLSUN KATKISI OLMASI GEREKTIGINI DÜSÜNÜYORUM ONUN ICIN BIZLERINDE SIVASSPORUMUZUN VEDE SIVASSIMIZIM EVLATLARI OLDUGUMUZU BILINMESINI ISTIYORUZ BIZLERINDE VAR OLDUGUMUZUN BILINMESINI ISTIYORSANIZ HEP BERABER BU KAMPANYAYI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLEYELIMKI BASARILARDA BIZIMDE PAYIMIZ OLSUN

TESEKKÜRLER
[/size]
Alt 10.05.2005, 01:06   #167
GuNaY
Gast

Alıntı:
AyhanBayrak Nickli Üyeden Alıntı
[size=2]BEN BURADA BU BAYRAK KONUSUNDA YIGIDOLARIMIZIN BAYA DUYARSIZ OLDUGU KANAATINDEYIM ACABA NEDEN DIYE SORACAK OLURSANIZ CÜNKÜ GERCEKTEN HALEN SIVASSPORUN BÖYLE BIR BASARIYI YALAYABILDIGINE HALEN KANAAT GETIREMEDIKLERINI VEDE BÖYLE BIR BASARIYA HALEN INANAMADIKLARINI DÜSÜNÜYORUM

BURADA GAGKO GARDASIMIZIN ACTIGI BU KAMPANYANIN NE BIR YÖNETIMLE NEDE BIR SAHISLA ALAKASI YOKTURDUR SADECE VE SADECE BU BAYRAK
[/size] [size=2]www.sivasspor.com[/size] [size=2]ADI ALTINDA OLAN TARAFTARLARIMIZIN EMEKLERI DOGRULTUSUNDA HAZIRLANAN BIR BAYRAKTIR ONUN ICIN HADIN BU KAMPANYAYI HEP BERABER DESTEKLEYELIM LAFTA KALMASIN SIMDI TAM ZAMANIDIR

HERKESINDE BU KAMPANYADA BIR LIRADA OLSUN KATKISI OLMASI GEREKTIGINI DÜSÜNÜYORUM ONUN ICIN BIZLERINDE SIVASSPORUMUZUN VEDE SIVASSIMIZIM EVLATLARI OLDUGUMUZU BILINMESINI ISTIYORUZ BIZLERINDE VAR OLDUGUMUZUN BILINMESINI ISTIYORSANIZ HEP BERABER BU KAMPANYAYI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLEYELIMKI BASARILARDA BIZIMDE PAYIMIZ OLSUN

TESEKKÜRLER
[/size]
[size=2]abi yazdıklarının dogrulugunu belirtmek icin[/size] [size=2]+imza[/size]

[size=2]ancak fikirlerini azda olsa birkac kelime ile ifade etmenin gerekliliginden yanayım...
hakkı abi bizlerede güvenerek büyük bir yükün altına girdi... neden güvendi denecek olursa mangal kül bırakmayan bizler yüzünden... madem destek olmayacaksın neden olurum, yaparım, canım feda gibi sozler soyluyorsun!!! bırak canında malında senin olsun... ama buradada kalkıp mangalın külüne sahip cıkma!!! isteyen herkes üstüne alınabilir!!!
[/size]

Alt 10.05.2005, 08:45   #168
serrkann58
Tecrübeli Yiğido

serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BEN BURADA BU BAYRAK KONUSUNDA YIGIDOLARIMIZIN BAYA DUYARSIZ OLDUGU KANAATINDEYIM ACABA NEDEN DIYE SORACAK OLURSANIZ CÜNKÜ GERCEKTEN HALEN SIVASSPORUN BÖYLE BIR BASARIYI YALAYABILDIGINE HALEN KANAAT GETIREMEDIKLERINI VEDE BÖYLE BIR BASARIYA HALEN INANAMADIKLARINI DÜSÜNÜYORUM

BURADA GAGKO GARDASIMIZIN ACTIGI BU KAMPANYANIN NE BIR YÖNETIMLE NEDE BIR SAHISLA ALAKASI YOKTURDUR SADECE VE SADECE BU BAYRAK www.sivasspor.com ADI ALTINDA OLAN TARAFTARLARIMIZIN EMEKLERI DOGRULTUSUNDA HAZIRLANAN BIR BAYRAKTIR ONUN ICIN HADIN BU KAMPANYAYI HEP BERABER DESTEKLEYELIM LAFTA KALMASIN SIMDI TAM ZAMANIDIR

TESEKKÜRLER

abi yazdıklarının dogrulugunu belirtmek icin+İMZA
serrkann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.05.2005, 09:36   #169
EMİNÇOLAK
Tecrübeli Yiğido

EMİNÇOLAK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 EMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOKEMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
AyhanBayrak Nickli Üyeden Alıntı

TESEKKÜRLER
[/size]
hep destek tam destek
Alt 10.05.2005, 10:01   #170
ozkanimozkan
Yeni Yiğido

ozkanimozkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 ozkanimozkan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bence iş yönetimde bitiyor. kim ne derse desin.