Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!
Alt 22.01.2007, 21:19   #61
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!

Alıntı:
üKa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ALAKASI YOK DEMEYİN.YASİRE KIZIYORDUK AMA YASİR HARBİDEN TAKIMI DÜŞÜNEN BİR ÖZELLİK SERGİLİYORDU.

andersonuNUZU GÖRDÜK.

BU ARADA HOCANIN LAFINA BAKMAK GEREKİYOR.DİĞERLERİ GİBİ İDMANLARDA ÇALIŞMIYORSA VE 3-5 KURUŞ HESABI YAPIYORSA BENDE BİR TARAFTAR OLARAK BİZİ SEVİNDİRDİĞİ GÜNLERİ UNUTURUM KALBİMDEN SİLERİM andersonu.BU İŞ BUKADAR.BİZİM İÇİN FORMAYA TAPAN FUTBOLCU ÖNEMLİ.
bak arkadaşım anderson benim babamın oğlu değil adamdan bi çıkarımda yok ama şöle bi düşünmeye davet ediyorum seni,madem bu adam antrenmanda koşmuyo gönülsüz vs.vs. adamı kadro dışı bırakır yaptığı eylemide basına açıklarsın olur biter,ama adamın gitiiği günün ertesi gününde olmaz bu işler,buna kargalar bile güler.bunu beynimizin algılaması lazım.hem çok değil bi hafta önce bülent efendi değilmiydi açıklayan servetle andersonu satmıyoz diye???şte bunları burda sorguluyoruz
burda ince olaylar var bunlara uyanmak lazım bazıları ya anderson gitti kalana sahip çıkalmı fala geyiği yapıyo tamam doğru ama mevzularada uyanmak lazım BÜLENT UYGUN BİŞİYLER ÇEVİRİYOR olay bu,ve hiçbir hocaya yakışmaz adamın gitiiğinin ertesi günü arkasından konuşmak.adama sorarlar kardeşim bu adama gücün yetmedimi sen nasıl hocasında bunları anlatmak için gittiği günü bekledin diye,ki zaten sen takımın ablına geldin adam sakatlıktan çıkmıştı ondan sonrada formayı yalnızca rüyalarında gördü!!!!! yanlış pencereden bakmayın burda olay anderson gitmiş kalmış değil olay başka arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!not:
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!
Alt 23.01.2007, 08:17   #62
yigido_bekir
Yiğido

yigido_bekir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 yigido_bekir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!

yazıklar olsun senelrrdır ekmek yedıgı takıma bu yapılırmı ya
SİVASSPORѕuz уα$α∂ıqıмız
zαмαη öℓüяüz..!
yigido_bekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!
Alt 23.01.2007, 10:10   #63
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
aldair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bak arkadaşım anderson benim babamın oğlu değil adamdan bi çıkarımda yok ama şöle bi düşünmeye davet ediyorum seni,madem bu adam antrenmanda koşmuyo gönülsüz vs.vs. adamı kadro dışı bırakır yaptığı eylemide basına açıklarsın olur biter,ama adamın gitiiği günün ertesi gününde olmaz bu işler,buna kargalar bile güler.bunu beynimizin algılaması lazım.hem çok değil bi hafta önce bülent efendi değilmiydi açıklayan servetle andersonu satmıyoz diye???şte bunları burda sorguluyoruz
burda ince olaylar var bunlara uyanmak lazım bazıları ya anderson gitti kalana sahip çıkalmı fala geyiği yapıyo tamam doğru ama mevzularada uyanmak lazım BÜLENT UYGUN BİŞİYLER ÇEVİRİYOR olay bu,ve hiçbir hocaya yakışmaz adamın gitiiğinin ertesi günü arkasından konuşmak.adama sorarlar kardeşim bu adama gücün yetmedimi sen nasıl hocasında bunları anlatmak için gittiği günü bekledin diye,ki zaten sen takımın ablına geldin adam sakatlıktan çıkmıştı ondan sonrada formayı yalnızca rüyalarında gördü!!!!! yanlış pencereden bakmayın burda olay anderson gitmiş kalmış değil olay başka arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!not:

Sana sonuna kadar katılıyorum eğer böyle bir şey varsa çıkıp söylemeliydi... Futbolcu gittikten sonra arkasından dedikodusunu ediyorsa insanın aklına tek bir şey geliyor hoca futbolcusundan korkuyor bunun başka izahı yok hem de o gider gitmez söylüyor kafasını kopartmam lazımdı falan deyip göz boyuyor... Çok iş dönüyor kapalı kapılar arkasında ve ahbap çavuş ilişkiisi hakim ne yazık ki Sivasspor'a...
Alt 23.01.2007, 10:41   #64
by_maffayy
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 738 by_maffayy Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sana sonuna kadar katılıyorum eğer böyle bir şey varsa çıkıp söylemeliydi... Futbolcu gittikten sonra arkasından dedikodusunu ediyorsa insanın aklına tek bir şey geliyor hoca futbolcusundan korkuyor bunun başka izahı yok hem de o gider gitmez söylüyor kafasını kopartmam lazımdı falan deyip göz boyuyor... Çok iş dönüyor kapalı kapılar arkasında ve ahbap çavuş ilişkiisi hakim ne yazık ki Sivasspor'a...
bende hem aldaire hemde musab abıme candan katılıyorummm
Alt 23.01.2007, 12:01   #65
üKa
YASAKLI ÜYE

5 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üKa Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!

Alıntı:
aldair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞ BENİM NE DEDİĞİMİ İYİ ANLA.GEÇMİŞTE BİZE YAŞATTIĞI GÜZELLİKLERİ UNUTURUM BEN VE KALBİMDEN DE SİLERİM ANDERSONU.BÜLENT UYGUN ANDERSONU İSTİYORDU ODA GİTMEK İSTEDİĞİ İÇİN ANTRAMANDA TAVIRLAR ALMAYA BAŞLADI.BİR ÇOK ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ BENDE DİYORUM.O HAREKETLERİ YAPMAYACAKTI.BÜLENT HOCA İSTEDİĞİ HALDE VE GİTMEK İÇİN BUNLARI YAPTIĞINI ANLAMIŞ.BENDE ANLADIM VE DİĞER YORUM YAPAN ARKADAŞLARDA ANLAMIŞ.sen DAHA ANLAYAMADINMI.

SİVASLI GARDAŞIM ALDAİR.SENİ SEVİYORUM.ALLAH AKIL FİKİR VERSİN GARDAŞIM
üKa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: --->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!
Alt 23.01.2007, 12:17   #66
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: --->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!

Alıntı:
üKa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞ BENİM NE DEDİĞİMİ İYİ ANLA.GEÇMİŞTE BİZE YAŞATTIĞI GÜZELLİKLERİ UNUTURUM BEN VE KALBİMDEN DE SİLERİM ANDERSONU.BÜLENT UYGUN ANDERSONU İSTİYORDU ODA GİTMEK İSTEDİĞİ İÇİN ANTRAMANDA TAVIRLAR ALMAYA BAŞLADI.BİR ÇOK ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ BENDE DİYORUM.O HAREKETLERİ YAPMAYACAKTI.BÜLENT HOCA İSTEDİĞİ HALDE VE GİTMEK İÇİN BUNLARI YAPTIĞINI ANLAMIŞ.BENDE ANLADIM VE DİĞER YORUM YAPAN ARKADAŞLARDA ANLAMIŞ.sen DAHA ANLAYAMADINMI.

SİVASLI GARDAŞIM ALDAİR.SENİ SEVİYORUM.ALLAH AKIL FİKİR VERSİN GARDAŞIM
Nerden anlıyorsun birader onlarla birlikte antremanlarda mıydın? Bundan iki hafta öncesine kadar Bülent Uygun değil miydi Anderson'u öven ve onun gibi bir futbolcuya sahip olduğu için için kendini şanslı ilan eden... Çıkar çatışması araya girince her şey bir kenara bırakılır bunu unutma...
Alt 23.01.2007, 12:28   #67
DOĞANŞAR 58
Yeni Yiğido

DOĞANŞAR 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DOĞANŞAR 58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

KAPRIS YAPAN FUTBOLCU ISTEMİYORUZ.TAKIMA FAYDALI FUTBOLCU İSTİYORUZ.GÖNDERİLDİĞİ İYİ OLMUŞ
DOĞANŞAR 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!
Alt 23.01.2007, 12:39   #68
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 975 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt
Standart --->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!

Andersonun yanlis yapmissa gitmeyinde hak etmistir ,Bülent hocada af etmemis helal olsun bülent hocaya yanlis yapani af etmez vede gönderir cünkü takimiza yarari olmaya futbolcunun takimda yeri olmaz,Takimdan gönderilir.Saygilarim ile
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: -->: --->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!
Alt 23.01.2007, 12:55   #69
üKa
YASAKLI ÜYE

5 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üKa Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: -->: --->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!

Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Nerden anlıyorsun birader onlarla birlikte antremanlarda mıydın? Bundan iki hafta öncesine kadar Bülent Uygun değil miydi Anderson'u öven ve onun gibi bir futbolcuya sahip olduğu için için kendini şanslı ilan eden... Çıkar çatışması araya girince her şey bir kenara bırakılır bunu unutma...

SEVGİLİ GÜZEL KARDEŞİM.ÖNCELİKLE HOCAMIZIN SEVDİĞİ SÜRE İÇERSİNDE BİZLERDE ANDERSONU HOCAMIZ GİBİ SEVİYORDUK.ANCAK GİTMEK İÇİN TAVIRLAR SERGİLEDİĞİNİ SÖYLEYEN HOCAMIZA İNANIRIZ.ÇÜNKÜ NERDEYSE 5 SENE GEÇİRMİŞ SİVASSPORDA BÜLENT UYGUN.AYRİYETEN ANDERSONUN ROPORTAJINI DİNLEDİM.VE BAKMAKTA OLDUĞUM İNSANLAR VAR.KAZANCIM BURDA ÇOK OLACAK DEDİ.ZATEN KLASİK BREZİLYA SÖZLERİDİR.ÇÜNKÜ AİLELERİNE ÖNEM VERİRLER TAPARCASINA.YANİ 3-5 KURUŞ İÇİN RİZEYE GİDE BİLİR.AMA GELDİĞİ GİBİ GİDE BİLİR.TAKSİM MEYDANINA ÇIKAR GİBİ İDMANLARA ÇIKAMAZ.ANDERSONUN BİZLERE YAŞATTIĞI MUTLULUKLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.ANCAK BU HOŞ OLMAYAN HAREKETLERİ YAPTIĞI İÇİN VE SİVASSPOR BENİM HER ŞEYİM OLDUĞU İÇİN BU TAKIMDA OYNAYIPTA SEVİLEN FUTBOLCULAR ARASINA GİREMEYEN TEK FUTBOLCUDUR BENİM GÖZÜMDE.NE HALİ VARSA GÖRSÜN.SİVASSPORUN ADININ ÖNEMLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN.
üKa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ANDERSON YANLIŞ YAPTI!
Alt 23.01.2007, 14:03   #70
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 933 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart ANDERSON YANLIŞ YAPTI!

Kimseyi zorla takımda tutamazsınız. Bu adamlar niye futbol oynuyor? Para için o zaman? Rize vermiş parayı almış adamı bu kadar basit. Olayı farklı noktalara çekmeye gerek yok. Sen giden futbolcudan daha iyisini takımına kazandırabiliyormusun onu söyle...

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla