Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > CÜSSKB (Üniversite)

CÜSSKB (Üniversite) Cumhuriyet Üniversitesi Sivasspor Kulüp Birimi

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: DUYURU!
Alt 01.02.2007, 17:22   #51
holigan yiğido
Yeni Yiğido

holigan yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 holigan yiğido Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: DUYURU!

herkes birbirini eleştiriyo bu ne salakca şeyler yahu.birileri takım için bişeyler yapmak istiyor bırakın yapsın.
holigan yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2007, 18:25   #52
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1061 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Cumhuriyet Üniversitesi Sivasspor Kulüp Birimi (CÜSSKB) kuruldu. Okulların tatilde olması nedeniyle (Büyük Çapta bir Organizasyon düşündüğümüz için) Şubat ayı sonuna kadar faaliyet gösteremeyeceğiz.
Hiçbir olumsuz düşünce ve önyargıya buradan cevap vermeyeceğim. Bunun cevabını yakında tribünden vermenin çok daha uygun olacağı kanısındayım.

Bizi destekleyen herkese teşekkürler,
Alt 01.02.2007, 18:51   #53
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 948 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein
Standart --->: -->: DUYURU!

Alıntı:
Nilay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cumhuriyet Üniversitesi Sivasspor Kulüp Birimi (CÜSSKB) kuruldu. Okulların tatilde olması nedeniyle (Büyük Çapta bir Organizasyon düşündüğümüz için) Şubat ayı sonuna kadar faaliyet gösteremeyeceğiz.
Hiçbir olumsuz düşünce ve önyargıya buradan cevap vermeyeceğim. Bunun cevabını yakında tribünden vermenin çok daha uygun olacağı kanısındayım.

Bizi destekleyen herkese teşekkürler,

Nilay Hanım;
Her zaman yanınızda olduk ve olacağız...

Küçük beyinler kişileri,
Orta beyinler olayları,
Büyük beyinler de fikirleri ve projeleri konuşur...!
.
.
.
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: DUYURU!
Alt 01.02.2007, 19:06   #54
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: -->: DUYURU!

Alıntı:
holigan yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herkes birbirini eleştiriyo bu ne salakca şeyler yahu.birileri takım için bişeyler yapmak istiyor bırakın yapsın.
bu yonetım oldugu surece bu gıbı olaylara çanak tutacaktır.şuan görunen bu.geleceğin sivasspor tribununu kurma mantalitesinde 0 dan kendi istedikleri gibi bir grup yapmaya ugrasıyorlar.ancak kendılerıne karsı oluşan karşı grubu hesaba katmıyorlar.deniyor sivasspor iyi,taraftar neden gelmiyor maça.taraftar ne amaçsızlıktan ne takımdan ne para nede başka takım etkenlerınden gelmememezlik yapmıyor.tek gelememe nedeni yonetımın uyguladıgı kendılerıne gore parlak tribun ve taraftar populasyonu dur.bu böyle surdukçe seyirci sayımız 8 bini aşmaz en kaliteli maçta bile...maratondan stadın en iyi yerinden taraftarı coşturacak grubun tekını kale arkasına almayla kapalının yanını beleş yapıp bayan ve ögrencilere hibe etmeyle vs vs gibi yolla kendi bildiklerini izliyorlar sadece elde ettikleri 0.
bu yukardakı arkadaşa gelirsek eleştirileri salakça bulmuş.ancak olumsuz bulabılırsın salakça bulamazsın.çünkü salakça bulmak haddi bu platformda kimsede yoktur.katılırsın yada katılmazsın paşa gonlun bilir ancak salakça yazarsan en buyuk salaklıgı yapmış olursun.
kimseyi engelleyen yok burada.özgur bir ortamda yaşıyoruz.birşeyler yapmak isteyenler kolay gelsın zamanla anlaşılır ne oldugu bittiği..
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2007, 19:48   #55
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1061 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Melih, ne yapmaya çalışıyorsun cidden anlamış değilim.
Seninle özel mesajdanda yazışmıştık ve ikna olmuş görünüyordun. seni yeniden aynı şekilde düşündüren ne?
acaba hangi gruba yada Derneğe üyesin? taraftarlık adına Aktif olarak ne yaptın? bu kadar Yönetimi dahi eleştirebilecek cüreti kendinde bulabildiğine göre, neler yaptın merak ediyorum.
eğer popilizm yada başka bir amacım olsaydı bunu değerlendirecek çok fırsat yakalardım inan bana, Bence Popilizm peşinde koşan sensin. hemde en ucuzundan.
Alt 01.02.2007, 20:07   #56
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: DUYURU!

populızm peşinde koşmak için belli bir cemaatten olmak yada sahip oldugun bir topluluk olmalı.ancak benım grubumda yok toplulugumda.şurda 150-200 yazım var hiç birinde ne bir grubu kayırdım yada destekler yaz yazdım nede her hangı bir grubu eleştirdim karaladım vs.
tekrar soyluyorum ben gorduklerım ve fikirlerimin karsısında herkesı eleştırırım.eleştiri içinde birşeyler yapmak değil sadece gormek ve karsıt fikri savunmak yeterlıdır.ancak bu eleştırının sınırıda kalp kırmamak yada terbiyesizlik yapmamaktır.ve bende kımseye terbiyesizlik yapmadım..
saygılar
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: DUYURU!
Alt 01.02.2007, 21:55   #57
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
melih1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
koçum biz öyle karanlıklarda maçlara gittikki senın aklın almaz.iyisimi susta işine bak.yaşından buyuklerlede nasıl konusulacağını ogren.ogrenmezsen acı bır sekılde ogrenırsın hayatının bı yerınde

önce benim msj ıma bak o zaman herhangi bi atısma var mı yok mu ?
buyuklerle konusmaya gelince biz büyüklerimizden sevgi gorduk saygı duyduk...o yuzden sevgi gostermeyen birisi bana akıl hocalıgı yapamaz.

abi bu arada galiba tanıyom seni bi taraftar grubunun kurulmasında hiç emeğin gecti mi ? yada bulundun mu ?
Alt 12.03.2007, 20:50   #58
cüsskb_süleyman
Yeni Yiğido

cüsskb_süleyman - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 cüsskb_süleyman FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

biz cüsskb olarak bağaracak taraftar istiyoruz sivassporumuzu seven taraftar istiyoruz lütfen dikkate alalım arkadaşlar biz ne yapabiliyorsak ne kadar uğraşabiliyorsak hepsi sivasspor içindir??
cüsskb_süleyman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.03.2007, 21:39   #59
ali_zara
Yiğido

ali_zara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 ali_zara Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

aynur abla yaptığın herşey için teşekkür ederiz
ali_zara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.03.2007, 14:35   #60
berlinli1967
Yiğido

berlinli1967 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 berlinli1967 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Lächeln --->: DUYURU!

aynur bacı ben eski üni yiğidolar başkanı murat akgün artık sivastayım ve hala okuyorum sana yardımcı olmak isterim herşey sivasspor için adamlarım hizmetinde artık bacım
berlinli1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır