06.02.2007, 02:39
|
|
|
YASAKLI ÜYE
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
--->: YASİR ELMACI
Arkadasim Nedir Bu Yasir Sevgisi Nedir Bu Bülent Hoca Ile Cay Corba Muhabbetleri Nedir Bu Siz Bilmezsiniz Ben Bilirim Afra Tafralari Düsündügüm Seyi Cogu Arkadasta Düsünüyordur. Acikca Soracagim '' YASIR ELMACI'' Sen Misin ? Adam Bir Macta Oynadi Herkes Yigildi Buraya Neymis Efendim Milanda Oynarmis Sözleri Sudur Budur... Birakin Kendinizi Kandirmayi Takimimiz Iyi Yasir Arada Kayniyor Biz Gecen Yari Cogu Maci (Trabzonspor Maci Haric ) 10 Kisi Oynadik Konya Macinda 2 Dir Bos Kaleye Topu Yuvarlamiyor Bunda Kasit Var Acikca Söylüyorum Ve Diyorum Ki Görülsün Artik... ''Rize Macinda Süperdi'' Sans, Sanstan Baska Hic Bir Seye Baglayamazsiniz Cünkü Yasir'de Bir Insanin Futbolcu Olmamasi Icin Gerekli Olmayan Hic Birsey Yok... Bu Cümlemi Yasir'e Iyi Futbolcudur Diyenler Cözmeye Ugrasmasin Cünkü Gözleriyle Canli Canli Izledikleri Bir Oyuncu Hakkinda Bile Bile Tutarsiz Seyler Konusurken Bu Derece Zor (!) Bir Cümleyi Cözmelerini Beklemekle Hata Ederim Diye Düsünüyorum...
En Azindan Ic Saha Dis Saha Elimizden Geldigince Trübünlerde Destek Olmaya Calistigimiz Sivassporumuzu Yeterince Izledigimizi Insanlara Kanitlama Geregide Duymuyorum. Ve Burada Bakmak Görmek Olgularini Beraber Yasamayan Ve Duygularindan Arinip Objektif Yorum Yapmaktan Kacinan Siz '' Owowow '' Ve ''Bilmiyorum5'' Nickli Arkadasi Cidden Gülümseyerek Okuyorum.Alayci Gülmede Degil Bu Sadece Hayret Mimigi...
Sivasspor-Yasir Elmaci = Daha Güzel Günler...
Size Matematiksel Denkleminide Kurdum Zor Degil Bakkal Hesabi Kolay Anlayin Diye 
Ve Bende Sizleri Musab'i Öptügünüz Seklin Daha Efendi Sekli Ile Öpüyorum.Gözlerinizden 
|
|
|