Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

UYGUN MUCİZESİ
Alt 07.02.2007, 13:29   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart UYGUN MUCİZESİ

Bülent Uygun'un Sivasspor'da göreve başladığı haftadan sonra Turkcell Süper Lig'de işler karıştı... Sivasspor önüne geleni çarptı, tepedeki diğer takımlar istikrarsızdı... Maraton.Com.tr bu 7 haftayı derinlemesine inceleyip 7 haftalık bir puan cetveli çıkardı...

Turkcell Süper Lig’in ilk 12 haftasında adeta yerlerde sürünen bir Sivasspor vardı... 12 hafta boyunca sadece 12 puan toplamış. Takım ligde 17. sıraya demirlemişti... Ve 13. hafta öncesi radikal bir karar alındı ve Çek Carol Pecze ile yollar ayrıldı...

Genel Menajer Bülent Uygun takımın başına geçti... Herkes merakla bekliyordu ne yapacağını genç hocanın... Üstelik ilk sınavında İstanbul İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ın karşısına çıkacaktı... Kimsenin beklemediğini yaptı ve maçı 1-0 kazanmayı bildi... Çoğu için bir tesadüftü bu...

Ancak sınavlar bitmiyordu. Bu kez evindeydi ancak rakip şimdi de Trabzonspor'du. Üstelik bordo mavililer de sıkıntılıydı, puan tam anlamı ile aslanın midesindeydi... Yiğidolar Trabzon'u da puansız yollamayı bilmişti... Üçüncü maç ise Galatasaray'la yine deplasmandaydı... 25-11-2006'da oynanan maçın ilk yarısında Galatasaray 3 gol bulmuş, ancak ikinci yarıda Sivasspor karşısında ölmüş ölmüş dirilmişti... Maç ise 3-1 sona ermişti... İşte Bülent Uygun'un Turkcell Süper Lig'deki 7 maçlık performanstaki tek yenilgi de buydu...

Ardından Ankaragücü'nü yenen, Kayseri Erciyesle 0-0 berabere kalan Sivasspor, 46 günlük aranın ardından başlayan Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısına da kaldığı yerden aynı hızla girdi... Önce deplasmanda Gençlerbirliği'ni ardından da geçtiğimiz hafta evinde Ç. Rizespor'u 1-0 yendi... Şu anda ligin ikinci yarısında puan kaybetmeyen tek takım olan Sivasspor bu performansı ile Galatasaray'la birlikte en çok puan alan iki takımdan biri olurken, son 7 haftaya göre lider Fenerbahçe ve ligde 3. sıradaki Beşiktaş'ı bile solladı...

İŞTE PECZE'Lİ VE UYGUN'LU SİVAS'IN PERFORMANS TABLOSU

Hoca O G B M A Y P Av Sıra
C.Pecze 12 3 3 6 12 18 12 -6 17
B.Uygun 7 5 1 1 7 4 16 +3 2
Toplam 19 8 4 7 19 22 28 -3 7

Bülent Uygun'un Sivasspor'la önüne geleni devirdiği dönemde kaybettiği tek takım olan Galatasarayla performansı aynı... Rakibine sadece gol averajı ile geçiliyor... Sarı kırmızılı takım 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile averajla bu 7 haftaya göre zirveye oturuyor... İkinci ise Sivasspor... Lider Fenerbahçe ise 7 haftalık performansı ile ancak 3. sırayı alabiliyor... Fenerbahçe 4 galibiyet ve 3 beraberlikle 15 puan toplarken, dördüncü sırada 13 puan toplayan Gençlerbirliği var... Beşiktaş ise 3 galibiyet ve 3 beraberlik ve 1 yenilgi ile ancak 5. olabiliyor... Siyah beyazlıların tek yenilgisi ise Sivasspor'a karşı.

Trabzonspor ise bu yedi haftada sadeci 6 puan toplayabiliyor... Trabzonspor gibi 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi alan bir diğer takım ise ligin 12. haftasında 23 puanla 26 puanlı Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada bulunan Vestel Manisaspor. Ve o tarihte şampiyonluk hesapları yapan Vestel, bu performansı ile düşme hattında yer alıyor...

İŞTE SON 7 HAFTAYA GÖRE LİGDE PUAN DURUMU:

SON 7 HAFTA PUAN DURUMU

TAKIMLAR

O G B M A Y P
1-Galatasaray
7 5 1 1 14 4 16
2-Sivasspor
7 5 1 1 7 4 16
3-Fenerbahçe
7 4 3 0 8 4 15
4-G.Birliği
7 4 1 2 10 5 13
5-Beşiktaş
7 3 3 1 8 4 12
6-Konyaspor
7 3 2 2 11 8 11
7-Ankaraspor
7 3 2 2 7 7 11
8-Bursaspor
7 3 2 2 8 9 11
9-Kayserispor
7 2 4 1 7 6 10
10-Ankaragücü
7 2 2 3 5 5 8
11-Antalyaspor
7 2 1 4 4 5 7
12-K.Erciyes
7 1 4 2 4 6 7
13-Ç.Rizespor
7 2 1 4 4 7 7
14-Gaziantep
7 2 1 4 6 10 7
15-Trabzonspor
7 1 3 3 5 5 6
16-V.Manisa
7 1 3 3 8 10 6
17-Denizlispor
7 0 3 4 2 10 3
18-Sakaryaspor
7 0 3 4 3 12 3

Maraton.com.tr

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: UYGUN MUCİZESİ
Alt 07.02.2007, 13:39   #2
abdurrahim_58
Tecrübeli Yiğido

abdurrahim_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 abdurrahim_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: UYGUN MUCİZESİ

Bu Bülent UYGUN farkı zaten başta hatayı Pecze'yi alarak yapmıstık bunu anlamamız bizan geç oldu ama zararın neresinden dönersen kârdır. Ve takımın basına Bülent UYGUN geçti ve takımı adeta uçurdu ve bir anda kendimizi 7. sırada bulduk. Bülent hoca takımın başında olduktan sonra bu yükselişimiz mutlak devam edecektir. Buna herkes inansın yeter......................
abdurrahim_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2007, 13:58   #3
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1292 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Bülent uygun cok da gzüel oynatıyor takımımızı keşke dönem başından beri bülent hoca calıştırsaydı ozman varyaaaaaaaaa
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2007, 14:01   #4
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

BÜLENT HOCA BİZLERİ SEVİNDİRİYOR ALLAHDA BÜLENT HOCANIN İŞİNİ GÜCÜNÜ RAST GETİRSİN
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2007, 14:52   #5
catli_58
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 catli_58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Eğer bu performans devam ederse UEFA hayal değil...
catli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2007, 14:56   #6
neyse ne
Acemi Yiğido

neyse ne - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 neyse ne Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BÜLENT HOCA BİZLERİ SEVİNDİRİYOR ALLAHDA BÜLENT HOCANIN İŞİNİ GÜCÜNÜ RAST GETİRSİN
MURAT KARDEŞ MERHABA BEN OLCAY AKKUŞ.SENİ BİZZAT OLMASADA SİMAYEN STADDAN VE MAÇLARDAN TANIYORUM.SANIRIM Bİ GRUPTASIN VE O GRUPTA LAFI GEÇEN BİR KİŞİSİN.BU KİMLİĞİNE DAYANARAK SENDEN KENDİM VE SİVAS SPOR SPOR ADINA ŞU STADDAKİ ÖLÜ TOPRAĞI ATILMIŞ SYİRCİLERDEN BİZLERİ KURTARIN NASIL YAPARSINIZ NE EDERSİNİZ BİLMİYORUM AMA ŞU STADI ARTIK ÇOŞTURUN SEVGİLİ ARKADAŞIM.BU BENİM SEN DEN ÖZEL Bİ İSTEĞİM.(BUNU SENDEN İSTEMEMİN SEBEBİ TABİKİ MAÇ ESNASINDA SENİ GÖRÜYORUM VE NASIL ÇABA GÖSTERDİĞİNİ İZLİYORUM SENİ AYRICADA TEBRİK EDİYORUM SEN VE SENİN GİBİ TARAFTARLAR SAYESİNDE EMİNİM STADIMIZ ÇOŞACAK BAŞARILAR ARKADAŞ.AYNEN DEVAM ET.
neyse ne isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2007, 15:02   #7
SEMİH-58
Usta Yiğido

SEMİH-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 SEMİH-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bize bizden bir yönetici lazımdı oda geldi.artık bizi kimse tutamaz.
Alt 07.02.2007, 16:54   #8
GoRKi
Yeni Yiğido

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 GoRKi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: UYGUN MUCİZESİ

KIRKBİNKERE MAŞALLAH DEMEK LAZIM ALLAH KEM GÖZLERDEN SAKLASIN SİVASSPORUMUZU. BAŞARILARININ DEVAMI DİLEĞİMİZLE SİVASSPORUM
GoRKi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2007, 17:04   #9
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Daumen hoch --->: UYGUN MUCİZESİ

Alıntı:
neyse ne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MURAT KARDEŞ MERHABA BEN OLCAY AKKUŞ.SENİ BİZZAT OLMASADA SİMAYEN STADDAN VE MAÇLARDAN TANIYORUM.SANIRIM Bİ GRUPTASIN VE O GRUPTA LAFI GEÇEN BİR KİŞİSİN.BU KİMLİĞİNE DAYANARAK SENDEN KENDİM VE SİVAS SPOR SPOR ADINA ŞU STADDAKİ ÖLÜ TOPRAĞI ATILMIŞ SYİRCİLERDEN BİZLERİ KURTARIN NASIL YAPARSINIZ NE EDERSİNİZ BİLMİYORUM AMA ŞU STADI ARTIK ÇOŞTURUN SEVGİLİ ARKADAŞIM.BU BENİM SEN DEN ÖZEL Bİ İSTEĞİM.(BUNU SENDEN İSTEMEMİN SEBEBİ TABİKİ MAÇ ESNASINDA SENİ GÖRÜYORUM VE NASIL ÇABA GÖSTERDİĞİNİ İZLİYORUM SENİ AYRICADA TEBRİK EDİYORUM SEN VE SENİN GİBİ TARAFTARLAR SAYESİNDE EMİNİM STADIMIZ ÇOŞACAK BAŞARILAR ARKADAŞ.AYNEN DEVAM ET.
ABi Ben Penaltı Hariç Hiç bir golü Görmuyorum..Sırtım Hep Stad A Dönük..

Bızımde Tek ıstegımız Tum Taraftarın (maraton) Takımını 90 dk. desteklemesıdır..takımız ıyı oynuyorken gole yakınken trıbunlerın suskun kalması bizleri çıldırtıyor..
bende elimden geldiğince Birşeyler yapma gayreti İçerisindeyim Ve Bu gayret İnşallah Yasadıgım Sürece Devam edecek..!!

Bİz 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ Olarak, Sivassporumuzu sadece iç Saha Deil ..!! TUM DEPLASMAN lardada Yanında OlDuk VE allah Izın verırse Olmayada Devam edeceğiz..

İnanın maddi imkansızlıklar ne derce olursa olsun dernek olarak SİVASımızı Ve Sivassporumuzu En İyi Şekilde Temsil etmeye Devam edeceğiz.!!

Saygılarımla....
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sivas Bülent'e duacı
Alt 07.02.2007, 18:40   #10
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1044 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart Sivas Bülent'e duacı

Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz, teknik direktörleri Bülent Uygun ile iyi bir hava ve iyi bir çıkış yakaladıklarını söyledi.

Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz, teknik direktörleri Bülent Uygun ile iyi bir hava ve iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, ''Sivasspor'un çıkışı önümüzdeki haftalarda da sürecek'' dedi. Oflaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç çalıştırıcı Bülent Uygun döneminde aldıkları galibiyetlerle ligin alt sıralarından kurtulmayı başardıklarını belirterek, takımın sergilediği performanstan memnun olduklarını kaydetti.

Ligde şu an itibariyle bulundukları konumun çok iyi olduğunu anlatan Oflaz, ''Bülent hoca ile iyi bir hava ve iyi bir çıkış yakaladık. Bülent hoca ile belirlediğimiz hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Sivasspor'un çıkışı önümüzdeki haftalarda da sürecek'' dedi.

Ligin üst sıralarındaki takımlarla Sivasspor arasında 6 puanlık bir fark olduğunu anımsatan Oflaz, ''Öncelikli hedefimiz ligi rahat bir yerde bitirebilmek. Ondan sonra da gidebileceğimiz yere kadar gitmek'' diye konuştu.

Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor karşısında alınan galibiyetlerin hem ligde kalma yolunda, hem de uzun lig maratonunda takımın moral-motivasyonunu üst düzeyde tutma açısından önemli olduğunu vurgulayan Oflaz, bu galibiyetlerin geride kaldığını belirterek, ''Önümüzde 3 maçlık zorlu bir periyot var. Bunlardan ilki deplasmanda Sakaryaspor maçı. Sakaryaspor karşısında mutlak puan almak istiyoruz'' dedi.

Yeni transferlerin de kısa sürede takıma uyum sağladığını anlatan Oflaz, yeni futbolcuların katkısı ile ligde daha da üst sıraları zorlayacaklarını ifade ederek, ''Ne kadar isabetli transferler yaptığımız önümüzdeki günlerde daha da iyi görülecek'' diye konuştu.