Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: -->: YETKİLİLER UYUYORMU?
Alt 05.02.2007, 18:54   #11
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1078 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: YETKİLİLER UYUYORMU?

Alıntı:
cebrail_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
walhi sinan başkan sana katılıyorum sanki traftar lar için biraz zor olmuşturda maça giderken belaya giderken herşeyi göz önüne alın
Böyle saçma laf olmaz herşeyi göz önüne alın biz oraya belaya değil maç seyretmeye takımımıza destek vermeye gidiyoruz...
Alt 05.02.2007, 19:05   #12
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1025 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: YETKİLİLER UYUYORMU?

Alıntı:
B.Demirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sahada futbolcular, tribünlerde biz eziyet çektik. Stadyuma girdiğimizde bizi bir süpriz bekliyordu. Tribünler silme kar kaplıydı. Oturacağımız yeri dizlerimize kadar kaplı karları yara yara bulduk. Ama oturmak ne mümkün. Yarım saat önceden maça girdik iki saatte ayakta maç seyrettik. Benim gibi ayakta durma proplemi olan biri için ve önümüzde maçı seyreden 60-65 yaşlarında iki yaşlı taraftar için bir işkence oldu maç. Stadyum görevlileri bu oturakları sabah 9 da bir kere temizleseydiler olmazmıydı? Bu imkan dahilinde değilmiydi acaba çok merak ediyorum. Belki de yeterli personeli yoktu. Ama Sivassporun vefakar taraftarına bunu reva görmelerini doğrusu kabul edemiyorum. Hele o stadyum neydi öyle. Maç boyunca dua ettim. Futbolcularımızdan biri sakatlanmasa diye. Hayrettin bizi çok korkuttu düştüğünde. İşte dedim. Hayrettini iki ay daha sahalarda göremeyiz. Ama şükür kalktı oyuna devam etti. Ben bu üç puanı aldıkları için tüm futbolcu teknik heyet ve yönetimi tebrik ediyorum. Kazasız belasız bir maç oldu herkese geçmiş olsun diyorum.

Sevgili B.Demirci abicim bu yazdıklarınızı, stadyumun üzerini kapatma çalışmalarının Aralık ayında başlayacağını söyleyip bir tek çivi çakmayanların gözüne sokmak lazım.

Buradan bir kez daha yavaş çalışan, hizmet üretmeyen, gönderilen kaynakları yatıran ve batıran, boş sözlerle kamuoyunu uyutan bürokrasiyi lanetliyorum! Yuh olsun...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: YETKİLİLER UYUYORMU?
Alt 05.02.2007, 19:17   #13
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: YETKİLİLER UYUYORMU?

kayserispor-galatasaray maçı oynandı.ordada kar yağmasına rağmen sahanın üzerine laylon bir parçalar serildi ve rahat bi futbol oynandı.ama biz düşünemedik?
gerçekden oturma yerleri rezaletti?olduğu gibi kardı?tamam zaten oturarak izlemiyecektik maçı ama ayaklarımızın sade karla dolmasıda gerekmexdi?il özlel idare buna bi çare bulması lazım??
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: YETKİLİLER UYUYORMU?
Alt 05.02.2007, 20:20   #14
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Frage --->: YETKİLİLER UYUYORMU?

öncelikle şunu söylemek istiyorum bu görev gençlik spor müdürlüğünün sivasspor yönetiminin değil.ha bizim yönetimin yapması gereken kapı girişlerini iyi kontrol etmesi lazım maç başaladı halen dışarda bir sürü taraftar vardı.kar gelip geçiçi ama turnikeler daha önemli alırı yığılma oluyor
Alt 05.02.2007, 20:25   #15
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 877 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: --->: -->: YETKİLİLER UYUYORMU?

bir daha ki maçlarda spor il gençlik başkanlığın tedbirlerin alınması lazım yoksa daha sonra ki maçlarda taraftarlar gelmez.ouracağı yerler hep karlı artık spor müdürlüğünün el atması lazım acil..........................
Alt 05.02.2007, 20:27   #16
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Daumen hoch --->: -->: --->: -->: YETKİLİLER UYUYORMU?

Alıntı:
umut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir daha ki maçlarda spor il gençlik başkanlığın tedbirlerin alınması lazım yoksa daha sonra ki maçlarda taraftarlar gelmez.ouracağı yerler hep karlı artık spor müdürlüğünün el atması lazım acil..........................
ARKADAŞIM BUNDAN 3 SENE ÖNCE KOLTUK MU VARDI SOĞUK BETONUN ÜSTÜNDE MAÇ İZLİYORDUK OZAMAN KAR DA TEL ÖRGÜYE KADAR DAYANIRDI 1-2 MAÇ BÖYLE OLUMSUZLUKLAR OLUR..
Alt 05.02.2007, 20:41   #17
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

Dün akşam TRT de yorumcunun sahanın durumundan dolayı Sivası eziklemesi eminim kimsenin hoşuna gitmemiştir.Kayseri ile kıyaslama yapıp Sivasdaki görevliler akılsız mı imasında bulundular,Rıdvan DİLMEN de ben bu maça yorum yapmam deyip kestirip attı.Stadın vaziyetinden kim sorumluysa sadece maç saati gelse de maça gitsem diye düşünmüş galiba.Sahanın üstüne branda çekilmesine kadar Mecnun ODYAKMAZ mı düşünsün?
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2007, 21:33   #18
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 960 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

karşılaşmaların iptal olmaması için branda olayı iyi fikir ama yanlız unutulan bir nokta var çimlerin üstüne karında yağması lazımki çimler daha güzel hale gelsin yoksa yaz geldimmi çimler oturmamış olur bütün takımlar yapıyo ama karşılaşmalar iptal olmasın diye kar makinası ile karı temizliyorlar o zaman çimler ne hale döner ezilir zemin çöker
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2007, 23:01   #19
catli_58
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 catli_58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Bence de zemin kesinlikle kapanmamalı... Kapatığınız çim zemin naylon veya brandanın etkisiyle yanıyor... Yarın Kar kalktığı zaman o zeminin yenilenmesi şart olur. yenilenmezse daha da çimler berbat olur... 1-2 hafta böyle idare edecez artık...
catli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 EYLÜL STADI
Alt 08.02.2007, 14:57   #20
neyse ne
Acemi Yiğido

neyse ne - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 neyse ne Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart 4 EYLÜL STADI

ARKADAŞLAR BU HAFTAKİ RİZE MAÇINDAKİ SAHADAN BEN UTANDIM.LİG TV DE DİĞER MAÇLARI İZLEDİM ÜZÜNTÜM İKİYE KATLANDI.DEVRE ARASINDA GÖRDÜM SAHAYI YILDIZ TAKIMIN KÜÇÜK FUTBOLCULARI TEMİZLEMEYE ÇALIŞIYORDU.ARTIK SÜPER LİGDEYİZ VE BU KONULARA DAHA HASSAS DAVRANMALIYIZ.KAYSERİ STADINI HEPİMİZ GÖRDÜK ADAMLAR PLASTİK ÇEKEREK SORUNU ÇÖZMÜŞLER .STAD YETKİLİLERİ LÜTFEN GÖREVİNİZİ LAYIKI İLE YAPIN.UNUTMAYIN Kİ SİVAS SPOR SİVASIN EN BÜYÜK REKLAM VE ÖVÜNÇ KAYNAĞI.GÖREVİNİZİN NE KADAR ÖNEMLİ VE TÜM TÜRKÜYENİN GÖZÜ ÖNÜNDE OLDUĞUNU LÜTFEN UTUTMAYIN
neyse ne isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla