Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?
Alt 12.02.2007, 14:34   #1
izmirliyigido
Gast

Standart --->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?

TEBRİKLER YAVUZ KARDEŞİM. İSTATSİTİKLERİN DOĞRU. AYNI İSTATİSTİKLER (TAA 1967'DEN BERİ BENDE DE VAR)...TEBRİK EDERİM KARDEŞİM.
-->: --->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?
Alt 12.02.2007, 14:54   #2
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: --->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TEBRİKLER YAVUZ KARDEŞİM. İSTATSİTİKLERİN DOĞRU. AYNI İSTATİSTİKLER (TAA 1967'DEN BERİ BENDE DE VAR)...TEBRİK EDERİM KARDEŞİM.
Tesekkur Ederim abi, Zaten forumu acarken Nacizane diye belirttim.Herhangi bir yanlisim olduysa uyarmanizi bekleyerek bu tabiri kullandim. Sivasspor sevgim sosyal hayatima oyle islediki hakkindaki her seyi not eder duruma geldim.
Butun cocuklugum 1.Lig ozlemiyle gecti.Benim yasitlarim bilirler 2 Ligin 3. Ligin hatta amator liglerin kahirlarini cektik yillarca.Van,K.Maras,Petrolofi si,Yozgat,Erzurum,Siirt,Sekers por gibi takimlar 1.lige cikarken bizler hep boynu bukuk kaliyorduk.Kastamonu,Cankiri gibi ve daha agiri ilce ve sirket takimlariyla bile mucadele edecek gucumuz yoktu.
Futboldan nefret etme derecesine gelmistik ve ister istemez Istanbul takimlarina gonul vermeye baslamistik.
Yasim 37 oldu.Abi yemin ederim bundan 4 yil oncesine kadar Sivassporu Super ligde goremeden olecegime inanmaya baslamistim.
Ama stadyum bekcisinden masorune,futbolcusundan yonetimine ve baskanina,taraftarindan teknik direktorune,Maasindan Sivasspor adina aidat kesilen iscisinden memurundan, kalemini Sivassporumuz icin kullanan gazetecisine kadar ALLAH hepsinden razi olsun ve ne muradi varsa versin ki bizlere bu gunleri yasattilar,Ellerine gonullerine emeklerine saglik hepsinin.Simdi tek uzuntum Yurt disinda ikamet ediyor olmam sebebiyle maclarimizi bizzat stadyumumuzda izleyemiyor olmak, Cunku ben butun bir cocukluk donemimi ve genclik yillarimi oralarda sesim kisilana dek destek vermekle gecirdim.
Buradan her mac esnasinda gozlerimi kapatarak manevi desteklerimi yollarim,
Tribundeki yerimdeymis gibi...
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?
Alt 16.02.2007, 16:43   #3
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt
Standart --->: -->: --->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?

Alıntı:
YavuzTheYigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tesekkur Ederim abi, Zaten forumu acarken Nacizane diye belirttim.Herhangi bir yanlisim olduysa uyarmanizi bekleyerek bu tabiri kullandim. Sivasspor sevgim sosyal hayatima oyle islediki hakkindaki her seyi not eder duruma geldim.
Butun cocuklugum 1.Lig ozlemiyle gecti.Benim yasitlarim bilirler 2 Ligin 3. Ligin hatta amator liglerin kahirlarini cektik yillarca.Van,K.Maras,Petrolofi si,Yozgat,Erzurum,Siirt,Sekers por gibi takimlar 1.lige cikarken bizler hep boynu bukuk kaliyorduk.Kastamonu,Cankiri gibi ve daha agiri ilce ve sirket takimlariyla bile mucadele edecek gucumuz yoktu.
Futboldan nefret etme derecesine gelmistik ve ister istemez Istanbul takimlarina gonul vermeye baslamistik.
Yasim 37 oldu.Abi yemin ederim bundan 4 yil oncesine kadar Sivassporu Super ligde goremeden olecegime inanmaya baslamistim.
Ama stadyum bekcisinden masorune,futbolcusundan yonetimine ve baskanina,taraftarindan teknik direktorune,Maasindan Sivasspor adina aidat kesilen iscisinden memurundan, kalemini Sivassporumuz icin kullanan gazetecisine kadar ALLAH hepsinden razi olsun ve ne muradi varsa versin ki bizlere bu gunleri yasattilar,Ellerine gonullerine emeklerine saglik hepsinin.Simdi tek uzuntum Yurt disinda ikamet ediyor olmam sebebiyle maclarimizi bizzat stadyumumuzda izleyemiyor olmak, Cunku ben butun bir cocukluk donemimi ve genclik yillarimi oralarda sesim kisilana dek destek vermekle gecirdim.
Gardaş duygularını o kadar güzel anlatmışsın ki hayran kaldım..
Sivaslı olmak.. Sivas ve Sivasspor Aşığı olmak işte böyle birşey..
Yakında bir yerde olsaydın da şöyle Garrdaaşşşş canını yerim senin diye bir sarılsaydım sana..
Yüreğine sağlık...

Gole gelince.. Gönül 58 gibi anlamlı bir golün sSivaslı olan hayrettin'in atmasından yana..
Hayrettin atamaz ise kim atarsa atsın farketmez bence...

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: --->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?
Alt 16.02.2007, 23:17   #4
YavuzTheYigido
Yiğido

Standart -->: --->: -->: --->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?

Alıntı:
HakkıTİMUÇİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardaş duygularını o kadar güzel anlatmışsın ki hayran kaldım..
Sivaslı olmak.. Sivas ve Sivasspor Aşığı olmak işte böyle birşey..
Yakında bir yerde olsaydın da şöyle Garrdaaşşşş canını yerim senin diye bir sarılsaydım sana..
Yüreğine sağlık...

Gole gelince.. Gönül 58 gibi anlamlı bir golün sSivaslı olan hayrettin'in atmasından yana..
Hayrettin atamaz ise kim atarsa atsın farketmez bence...
Sevgili Hakki abi,
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim.Sivas ve Sivasspor aski hepimizin gonlunde daim olsun..
--->: -->: --->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?
Alt 16.02.2007, 23:43   #5
AMCA58
Yiğido

AMCA58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AMCA58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: -->: --->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?

Alıntı:
YavuzTheYigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HOCAM NACİZANENİZ BENİMDE DUYGULARIMA TERCÜMAN OLMUŞSUNUZ.GEREK SİZİNLE AYNI YAŞDA OLMAM GEREKSE SİZİN GİBİ O YILLARDA STADLARA GİTMEM VE SİZİN GİBİ SİVAS DIŞINDA YAŞAMAM NACİZANENİZLE ORTAK YANLARIM.TABİATIYLA SİVASLI OLARAK EN BÜYÜK FARKIMIZ NE BİLİYORMUSUNUZ DİĞER İNSANLARDAN: 'BİZİM DUYGU VE HİSLERİMİZİN DAHA KUVVETLİ OLMASI DAHA HASSAS VE DUYGUSAL OLMAMIZ' DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BUDA HERALDE SİVASIN SUYUNU İÇİP EKMEĞİNİ YEMEKTEN KAYNAKLANIYOR .SİZE VE HERKESE BURSADAN SELAM EDER,SİZİN VE DİĞER ARKADAŞLARINDA BU SAMİMİ DUYGULARINA TÜM KALBİMLE EŞLİK ETTİĞİMİ BİLMENİZİ İSTERİM.SAĞLICAKLA KALINIZ....
Alt 17.02.2007, 00:01   #6
YavuzTheYigido
Yiğido

Standart -->: --->: -->: --->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?

Alıntı:
AMCA58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HOCAM NACİZANENİZ BENİMDE DUYGULARIMA TERCÜMAN OLMUŞSUNUZ.GEREK SİZİNLE AYNI YAŞDA OLMAM GEREKSE SİZİN GİBİ O YILLARDA STADLARA GİTMEM VE SİZİN GİBİ SİVAS DIŞINDA YAŞAMAM NACİZANENİZLE ORTAK YANLARIM.TABİATIYLA SİVASLI OLARAK EN BÜYÜK FARKIMIZ NE BİLİYORMUSUNUZ DİĞER İNSANLARDAN: 'BİZİM DUYGU VE HİSLERİMİZİN DAHA KUVVETLİ OLMASI DAHA HASSAS VE DUYGUSAL OLMAMIZ' DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BUDA HERALDE SİVASIN SUYUNU İÇİP EKMEĞİNİ YEMEKTEN KAYNAKLANIYOR .SİZE VE HERKESE BURSADAN SELAM EDER,SİZİN VE DİĞER ARKADAŞLARINDA BU SAMİMİ DUYGULARINA TÜM KALBİMLE EŞLİK ETTİĞİMİ BİLMENİZİ İSTERİM.SAĞLICAKLA KALINIZ....
Allah Razi Olsun Gardasim.Sivasli Olmaktan Hicbir Zaman Gocunmadim.Hep Gurur Duydum.Sivassporumuz Bunda Da Son Zamanlarda En Buyuk Bir Diger Unsur Oldu.
Sende Saglicakla Kal..