Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: UYGUN ADIM HEDEFE..
Alt 12.02.2007, 15:00   #11
yasin-58
Acemi Yiğido

yasin-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yasin-58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: UYGUN ADIM HEDEFE..

sivas gol gol gol...... tebrikler sivasspora
Alt 12.02.2007, 15:02   #12
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: UYGUN ADIM HEDEFE..

..........biri bizi durdursun yaw !..........
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: UYGUN ADIM HEDEFE..
Alt 12.02.2007, 15:55   #13
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
KIZILCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
..........biri bizi durdursun yaw !..........
KİMSE BİZİ DURDURAMAZ YAWW.BİZ YİĞİDOYUZ.UEFA GELENE KADAR DURMAK YOK.
OLCAY_58_AKKUS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2007, 16:43   #14
mzfb_huseyin58
Acemi Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 mzfb_huseyin58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hacamız mükemmel şekilde takımı götürüyo helal olsun inşallah devamı gelir başarıların devamını dilerim
mzfb_huseyin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2007, 19:03   #15
mesut_koçak_58
Tecrübeli Yiğido

mesut_koçak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 mesut_koçak_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

UYGUN HOCAAAAAAAAAAAAAA UYGUN HOCA--------------------HADI UEFAYA GIDELIM
mesut_koçak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2007, 08:53   #16
sarsılmaz
Acemi Yiğido

27 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 sarsılmaz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Kısıtlı imkanlarla hayallerini gerçekleştirme yolunda ilerleyen Sivassporumuza UEFA yolunda başarılar. İnşallah sezon sonunda UEFA ya gitmeyi hak eden Sivassporumuz olur. UEFA ya gidersek kazanan hem Sivasspor hemde sivasımız olur buna canı gönülden inanıyoruz.
sarsılmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Uygun'un Sivas'ına herkes selam duruyor
Alt 13.02.2007, 11:09   #17
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1201 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart Uygun'un Sivas'ına herkes selam duruyor

Sivasspor, Bülent Uygun'un teknik direktörlüğe gelmesinin ardından adeta şaha kalktı. Yiğidolar sezon başında Çek çalıştırıcı Karol Pecze ile yola koyulmuş ne var ki alınan başarısız sonuçların ardından tecrübeli teknik adamın görevine son verilmişti.

Sivasspor yönetimi, Pecze'nin yerine Kırmızı-Beyazlı takımın Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynayan kulüp menajeri Bülent Uygun'u teknik patronluğa getirdi. Bir dönem F.Bahçe'de gol krallığı sevincini yaşamış olan ve 'Asker Bülent' olarak ün salan Uygun, daha önce teknik direktörlük deneyimi olmamasına rağmen haftalar ilerledikçe kafalardaki soru işaretlerini de dağıtmasını bildi. 13. haftada İnönü'de oynanan Beşiktaş-Sivasspor maçı öncesinde göreve getirilen Uygun, Sivasspor'un başında ilk kez çıktığı bu maçta 1-0'lık skorla sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Daha sonra 14. haftada Trabzonspor'u konuk eden Kırmızı-Beyazlılar, bu maçı da 1-0 kazanarak tüm dikkatleri de üzerinde toplamayı başardı. Bir sonraki hafta yine İstanbul'da bu kez Galatasaray'ın karşısına çıkan Sivasspor, son 8 haftadaki tek mağlubiyetini aldı. Yiğidolar, Galatasaray'a 3-1 yenildi. 16. haftada karşılaştığı Ankaragücü'nü 2-1'lik skorla deviren Sivas, bir sonraki hafta ise Erciyes'le 0-0 berabere kaldı. 18. haftada Gençlerbirliği'ni deplasmanda yine tek golle geçen Uygun'un öğrencileri, 19. haftada Çaykur Rizespor'u aynı skorla geçmesini bildi. Ve son olalarak Sakaryaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Sivasspor, Uygun yönetiminde 6. galibiyetine de imza atmış oldu.

12. haftanın sonunda göreve getirilen Uygun'lu Sivasspor, şu ana kadar oynadığı 8 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet elde etti. 12. hafta sonunda ligde 17. sırada bulunan Yiğidolar şu an 5. sıraya kadar yükseldi. Uygun'un göreve geldiği son 8 hafta itibarıyla Sivas, G.Saray gibi zirveye yarışıyor.

Terim'in programını uyguluyor

Sivasspor'un bu çıkışıyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Uygun ise şu ifadeleri kullandı: "Sivasspor, bizim çocuğumuz gibi. Onu 3. ligden aldık ve tırnaklarımızla kazıya kazıya buralara geldik. Ben göreve gelirken futbolcu kardeşlerimizle oturup konuştuk. Onlara hepsinin çok değerli futbolcular olduklarını söyledim. Takımın adeta bir orkestra olduğunu söyledim. Ve bu orkestranın şefi olarak herkesin görevini yerine getirmesini istedim. Her kesimden büyük destek aldık. Formayı dağıtırken vicdanımla baş başa kalıyorum. Hak edene formayı veriyorum." Teknik adamlık serüveninde özellikle Fatih Terim'den büyük destek gördüğünü anlatan başarılı teknik adam Uygun, "Teknik direktörlüğe başlarken Fatih hocadan büyük destek gördüm. Onun özel antrenman bilgilerini kullandım. Fatih hocanın hakkını ödeyemem. Bana Galatasaray'ı 4 yıl üst üste şampiyon yaptığı dönemde uyguladığı özel antrenman programlarını verdi. Ben de hâlâ o programları uyguluyorum. Futbolculuk dönemimden kalan ve çalıştığım teknik adamlarla olan tecrübelerimi futbolcularıma aktarmaya çalışıyorum." açıklamasını yaptı.
Alt 13.02.2007, 12:38   #18
oğuz_5858
Yeni Yiğido

oğuz_5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 oğuz_5858 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart UYGUN'UN SİVAS'INA HERKES SELAM DURUYOR

Uygun'un Sivas'ına herkes selam duruyor
Sivasspor, Bülent Uygun'un teknik direktörlüğe gelmesinin ardından adeta şaha kalktı. Yiğidolar sezon başında Çek çalıştırıcı Karol Pecze ile yola koyulmuş ne var ki alınan başarısız sonuçların ardından tecrübeli teknik adamın görevine son verilmişti.

Sivasspor yönetimi, Pecze'nin yerine Kırmızı-Beyazlı takımın Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynayan kulüp menajeri Bülent Uygun'u teknik patronluğa getirdi. Bir dönem F.Bahçe'de gol krallığı sevincini yaşamış olan ve 'Asker Bülent' olarak ün salan Uygun, daha önce teknik direktörlük deneyimi olmamasına rağmen haftalar ilerledikçe kafalardaki soru işaretlerini de dağıtmasını bildi. 13. haftada İnönü'de oynanan Beşiktaş-Sivasspor maçı öncesinde göreve getirilen Uygun, Sivasspor'un başında ilk kez çıktığı bu maçta 1-0'lık skorla sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Daha sonra 14. haftada Trabzonspor'u konuk eden Kırmızı-Beyazlılar, bu maçı da 1-0 kazanarak tüm dikkatleri de üzerinde toplamayı başardı. Bir sonraki hafta yine İstanbul'da bu kez Galatasaray'ın karşısına çıkan Sivasspor, son 8 haftadaki tek mağlubiyetini aldı. Yiğidolar, Galatasaray'a 3-1 yenildi. 16. haftada karşılaştığı Ankaragücü'nü 2-1'lik skorla deviren Sivas, bir sonraki hafta ise Erciyes'le 0-0 berabere kaldı. 18. haftada Gençlerbirliği'ni deplasmanda yine tek golle geçen Uygun'un öğrencileri, 19. haftada Çaykur Rizespor'u aynı skorla geçmesini bildi. Ve son olalarak Sakaryaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Sivasspor, Uygun yönetiminde 6. galibiyetine de imza atmış oldu.

12. haftanın sonunda göreve getirilen Uygun'lu Sivasspor, şu ana kadar oynadığı 8 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet elde etti. 12. hafta sonunda ligde 17. sırada bulunan Yiğidolar şu an 5. sıraya kadar yükseldi. Uygun'un göreve geldiği son 8 hafta itibarıyla Sivas, G.Saray gibi zirveye yarışıyor.

Terim'in programını uyguluyor

Sivasspor'un bu çıkışıyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Uygun ise şu ifadeleri kullandı: "Sivasspor, bizim çocuğumuz gibi. Onu 3. ligden aldık ve tırnaklarımızla kazıya kazıya buralara geldik. Ben göreve gelirken futbolcu kardeşlerimizle oturup konuştuk. Onlara hepsinin çok değerli futbolcular olduklarını söyledim. Takımın adeta bir orkestra olduğunu söyledim. Ve bu orkestranın şefi olarak herkesin görevini yerine getirmesini istedim. Her kesimden büyük destek aldık. Formayı dağıtırken vicdanımla baş başa kalıyorum. Hak edene formayı veriyorum." Teknik adamlık serüveninde özellikle Fatih Terim'den büyük destek gördüğünü anlatan başarılı teknik adam Uygun, "Teknik direktörlüğe başlarken Fatih hocadan büyük destek gördüm. Onun özel antrenman bilgilerini kullandım. Fatih hocanın hakkını ödeyemem. Bana Galatasaray'ı 4 yıl üst üste şampiyon yaptığı dönemde uyguladığı özel antrenman programlarını verdi. Ben de hâlâ o programları uyguluyorum. Futbolculuk dönemimden kalan ve çalıştığım teknik adamlarla olan tecrübelerimi futbolcularıma aktarmaya çalışıyorum." açıklamasını yaptı.

www.zaman.com.tr den alıntıdır
oğuz_5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Son 8 haftanın flaş takımı Sivasspor...
Alt 13.02.2007, 14:06   #19
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Daumen hoch Son 8 haftanın flaş takımı Sivasspor...

Son 8 haftanın flaş takımı Sivasspor...

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, genç çalıştırıcı Bülent Uygun döneminde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor.
Ligin 12. haftasında Denizlispor karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından Slovak teknik direktör Karol Pecze'nin sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden Sivasspor, 13. hafta itibariyle göreve gelen Bülent Uygun ile birlikte çıkışa geçti.
Takımı 12. hafta sonunda 12 puanla 16. sırada teslim alan Uygun, kırmızı-beyazlı ekibin başında 13. haftada ilk çıktığı lig maçında Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı. Beşiktaş galibiyetinin ardından Trabzonspor'u da sahasında 1-0 yenmeyi başaran Uygun'un ekibi, bir sonraki hafta Galatasaray'a deplasmanda 3-1 mağlup oldu.
Ligin flaş takımlarından Ankaragücü'nü 2-1 yenerek çıkışını sürdüren Sivasspor, ilk yarının son haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile 0-0 berabere kalarak devreyi 22 puanla 11. sırada tamamladı.
Devre arası kampını Antalya Manavgat'ta yaptıktan sonra ligin ikinci yarısına deplasmanda Gençlerbirliği karşısında alınan 1-0'lık galibiyetle başlayan Sivasspor, galibiyet serisini Çaykur Rizespor ve Sakaryaspor karşısında da sürdürdü.
Çaykur Rizespor'u sahasında 1-0, Sakaryaspor'u ise deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başaran kırmızı-beyazlı ekip, genç çalıştırıcı Uygun döneminde aldığı başarılı sonuçlarla ligde 5. sıraya yükseldi.
Ligin son 8 haftasında 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet elde ederek 19 puan toplayan 2 takımdan biri olarak dikkat çeken Sivasspor, lider Fenerbahçe'nin takipçisi Galatasaray ile birlikte son 8 haftanın en başarılı takımı olarak göz doldurdu.
Son 8 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırıp, 5 kez kalesinde gol gören Sivasspor, aldığı başarılı sonuçlarla adını ligin üst sıralarına yazdırdı.
İkinci yarının ilk 3 haftasında 3 galibiyet elde eden tek takım olma unvanını elinde bulunduran Sivasspor, ortaya koyduğu futbol ve elde ettiği sonuçlarla hem taraftarından hem de spor kamuoyundan alkış aldı.
--->: Son 8 haftanın flaş takımı Sivasspor...
Alt 13.02.2007, 14:07   #20
MADTURK
Acemi Yiğido

MADTURK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MADTURK ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch --->: Son 8 haftanın flaş takımı Sivasspor...

aman nazar degmesin daha cok basarili bir takim olma temenisiyle
MADTURK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla