hoca kadroya almadiysa bi bildigi vardir
ama yinede böyle kaliteli bi oyuncun varken oynatman lazim hoca
bize tek basina kazandirdigi maclari unutmayin
Sadece üzgün oldugumu belirtiyorum Kalmasi elbetde iyi olurdu cünkü sivasa faydali olacagina inaniyordum ama neden böyle bir olay gelisti onu kimse tam olarak bilmiyor bir söylentiden ibaret. üzücü birsey olmasa daha iyi olurdu ama malesef tabii,ki Takimda gerekeni yapmasi gerekli ama yinede gelirse yok deyip atmayin dinleyin ona göre düsünülsün Karar asamasi önemli diye düsünüyorum .Hayirlisi olsun üzgünüm Ceza alacagina gelip anlasmasi onun cikarina ama yinede gelmesinden yanayim benim düsüncem .
Maç kadrosuna alınmayarak kampı terkeden insanlarla çalışmamak daha hayırlıdır herhalde, Sivassporu seven Hocaya yardımcı olabilecek yürekler bizimle beraber olsun.Biz Sivasspor için mücadele eden, canını dişine takan insanlarla çalışmak isteriz ve futbolcularımızı böyle görmek isteriz. Katkıları için teşekkürler...
Wooter in gitmesine üzüldüm...Bizde çok başarılı maçlar oynadı.Kulüpten ayrılış tarzı hiç hoş değil...Ama ailevi sebeblerden ayrıldıgını ögrendim.Kendisine bu konuda hak veriyorum ama kulüpten ayrılma tarzı hiç hoş değil....
ARKADAŞLAR KAFANIZI YORMAYIN GİTTİĞİ GİBİGERİ GELİR. BUNUN SONUNDA TAZMİNAT VAR PARA VAR GELİR PAŞA PAŞA KULUBUNDE OYNAR HA BU ARADA DA BU TARAFTARIN GÖNLÜNÜDE ALMASI LAZIM GELDİĞİ ZAMAN.
bir topcu katroya giremiyorda kendinde hatta ariyacak hemen kapris yapmayacak ama wooter ne diyim sana başarilar dilerim bizi unutma gereken ceza neyse vericek biz birşey kaybetmedik kendi kayip etti yolun açik olsun wooter