--->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1
Bugün bu maç hakkında ne konuşulabilir bilemiyorum.Ama şunları söylemek istiyorum.Zannediyorum hocamız sayın Bülent UYGUN başka bir maçın yorumunu yapmış.Sahada sezonun en kötü Sivassporu vardı.Sahada Servet Çetin,Petkoviç,Murat Sözgelmez ve Fran Sergio harici diğer oyuncularımız resmen sahada gezindiler.Geçen Hafta Yasir konusu tartışılmıştı İşte bugün gerçek Yasiri sahada gördük.
Taraftara gelecek olursak;Bugün görevini taraftar bence fazlası ile yaptı.Biletler sabahın erken saatlerinde tükendi.Tribünlerin alt kısımlarındaki boşluklar ise güvenlik sebebi ile idi.Bugün tribünler full çekti.Ve 90 dakika takımına destek oldular.Seyircimize yazık oldu.Hepsinin maçtan önce gözlerinden umut şaçılıyordu.Ama maçtan sonra hepsin mahsun ve üzgün olarak stadyumdan ayrıldılar.
Antalyaspor takımını da ayrıca kutluyorum.Bugün Sivassporu Sivassporun silahı ile vurdular.Yani ilk önce durdurdular sonrada tek kurşunla işi bitirdiler..
Sayın hocama şunları söylemek istiyorum.Takımı maçlardan önce iyi hazırlıyorsunuz iyi motive ediyorsunuz ama oyuncu şeçimlerinde biraz daha akıllı davranmanız gerektiğini düşünüyorum.
SAYGILARIMLA.....
|