-->: MAÇ´IN ARDINDAN
MUTLAKA OKUYUN!..Bukadarına da pes doğrusu, tamam bu şartlarda herşeye rağmen başarı grafiğimiz çok iyi. Ancak böyle bir maçın ardından da çıkıp insanların gözünün içine baka baka sergilenen oyundan memnunum, seyir keyfi güzel olan bir maçtı, atak oynuyan pozisyona giren bizdik gibi laflar edilmesi kelimenin tam anlamıyla bu taraftara yapılmış en büyük ayıptır. Doğru dürüst bitane pozisyon yok, ayağına topu alamayan, seyirciyi tam anlamıyla kahreden bir oyun sergile çık ardından bunları söyle. Bülent hocayı geldiğinden bu yana sivas spor için gösterdiği çabaan dolayı çok takdir eden çok seven birisi olarak bu açıklamalar karşısında gerçekten şok oldum. Çıkıp diyorlar ki ya 2. ligde bile bundan daha iyi daha coşkulu bir taraftar vardı. Evet vardı bu taraftar sivasta her zaman var. Ancak el insaf, hadi bırakalım geçen sezonu bu sezon evimizde oynanan maçlara bi bakalım seyirciyi tatmin edecek, motive edecek, coşturacak, izleme zevki verecek bir maç söyleyin belki bir söylersiniz ama ikincisini asla. İkinci ligde tabi güzel mücadele vardı zevkli maçlar vardı bu seyirci evinde bu güzel maçlara hasret kaldı hani herkes der ya ya güzel maç güzel oyun olsun, mücadele olsun yenilsek te önemli değil ama ortada sergilenen futbol namına hiçbişey yok gel bu taraftardan heyecan bekle coşku bekle. Bir de kimse çıkıpta bu taraftara şöyle böyle diye asla sitemli konuşmasın, taraftara haksız yere kimsenin küsmeye laf söylemeye hakkıda yok yetkiside yok. öyle arkadaşlar biliyorum ki üç beş kuruş ekmek parasını kazandığı standını işini kapatıp hem kazancından feragat eden hem 10 ytl ye (çoğuna göre 10 ytl çok önemli bir miktar) bilet alıp maça giden ama malesef özellikle bu maçın ardından yazıklar olsun, hakkımı helal etmiyorum bir daha gelirsem ayaklarım kırılsın diye konuşan arkadaşlar gördüm bu insanın bu takıma küsmeye hakkı vardır ama sivas sporda hiç kimsenin taraftara sitem etmeye küsmeye hakkı yoktur. lütfen açıklama yaparken ulu orta konuşmayalım. Ama başta dedim ya bu imkanlara rağmen bu başarıyı yakalamış olan takımımıza emeği geçen herkese teşekkür eder kendi saha ve seyircisi önünde daha güzel daha zevkli maçlara imza atacaklarına dair inancım ve dualarımla başarılar dilerim.
|