Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: MAÇ´IN ARDINDAN
Alt 19.02.2007, 07:43   #31
MHAKAN
Yeni Yiğido

MHAKAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MHAKAN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: MAÇ´IN ARDINDAN

MUTLAKA OKUYUN!..Bukadarına da pes doğrusu, tamam bu şartlarda herşeye rağmen başarı grafiğimiz çok iyi. Ancak böyle bir maçın ardından da çıkıp insanların gözünün içine baka baka sergilenen oyundan memnunum, seyir keyfi güzel olan bir maçtı, atak oynuyan pozisyona giren bizdik gibi laflar edilmesi kelimenin tam anlamıyla bu taraftara yapılmış en büyük ayıptır. Doğru dürüst bitane pozisyon yok, ayağına topu alamayan, seyirciyi tam anlamıyla kahreden bir oyun sergile çık ardından bunları söyle. Bülent hocayı geldiğinden bu yana sivas spor için gösterdiği çabaan dolayı çok takdir eden çok seven birisi olarak bu açıklamalar karşısında gerçekten şok oldum. Çıkıp diyorlar ki ya 2. ligde bile bundan daha iyi daha coşkulu bir taraftar vardı. Evet vardı bu taraftar sivasta her zaman var. Ancak el insaf, hadi bırakalım geçen sezonu bu sezon evimizde oynanan maçlara bi bakalım seyirciyi tatmin edecek, motive edecek, coşturacak, izleme zevki verecek bir maç söyleyin belki bir söylersiniz ama ikincisini asla. İkinci ligde tabi güzel mücadele vardı zevkli maçlar vardı bu seyirci evinde bu güzel maçlara hasret kaldı hani herkes der ya ya güzel maç güzel oyun olsun, mücadele olsun yenilsek te önemli değil ama ortada sergilenen futbol namına hiçbişey yok gel bu taraftardan heyecan bekle coşku bekle. Bir de kimse çıkıpta bu taraftara şöyle böyle diye asla sitemli konuşmasın, taraftara haksız yere kimsenin küsmeye laf söylemeye hakkıda yok yetkiside yok. öyle arkadaşlar biliyorum ki üç beş kuruş ekmek parasını kazandığı standını işini kapatıp hem kazancından feragat eden hem 10 ytl ye (çoğuna göre 10 ytl çok önemli bir miktar) bilet alıp maça giden ama malesef özellikle bu maçın ardından yazıklar olsun, hakkımı helal etmiyorum bir daha gelirsem ayaklarım kırılsın diye konuşan arkadaşlar gördüm bu insanın bu takıma küsmeye hakkı vardır ama sivas sporda hiç kimsenin taraftara sitem etmeye küsmeye hakkı yoktur. lütfen açıklama yaparken ulu orta konuşmayalım. Ama başta dedim ya bu imkanlara rağmen bu başarıyı yakalamış olan takımımıza emeği geçen herkese teşekkür eder kendi saha ve seyircisi önünde daha güzel daha zevkli maçlara imza atacaklarına dair inancım ve dualarımla başarılar dilerim.
MHAKAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MAÇ´IN ARDINDAN
Alt 19.02.2007, 07:49   #32
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: MAÇ´IN ARDINDAN

dün maçı tv den seyrettim düzgün bir atağımız yok bizim takımda golcu yok.en iyi oynadığımız maç bjk maçıydı ondada 10 pozisyon var 1 gol var.tam yenecek haftaydı yazık oldu.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2007, 08:00   #33
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

ARKADAŞLAR HER MAÇI YENSEK ZATEN ŞAMPİYON OLURUZ.HER MAÇI ALACAZ DİYE BİR KURAL YOK.FUTBOLDA YENMEK KADAR YENİLMEKTE VAR.SİVAS İÇ SAHADA MALESEF OYNAMAYI BİLMİYOR.SİVAS KONTRATAK FUTBOLU OYNAYAN BİR TAKIM BUNUDA DIŞ SAHADA ALDIĞIMIZ PUANLAR GÖSTERİYOR.BENİM ANLAMADIĞIM DAHA MAÇIN İLK DAKİKALARINDA KALECİMİZ PTKOVİÇİ VAKİT GEÇİRMEYE OYNAMASI.GÖRENLERDE SİVAS MAÇI 3-0 YAPMIŞ ARTIK ZAMAN GEÇMESİNİ BEKLİYOR SANAR.ŞU BİR GERÇEK ANTALYANIN 3 PUANA İHTİYACI BİZDEN ÇOKTU.VE PUAN ALMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPTI.BİZ MALESEF RAHAT BİR KONUMDA İKEN BU RAHATLIĞI OYUN YANSITAMADIK.SHADA BOCALAYIP DURDUK.YILMAZ HOCA SİVASI ÖYLE BİR SÜZMÜŞKİ HELAL OLSUN DEMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK.BİR ADAM MEHMETE VERMİŞ,BİRDE BALİLİYE İKİSİDE SAHADAN KAYBOLDU.ORTA ALANDA YAPTIĞI BASKI İLEDE SİVASA PAS YAPMA İMKANI VERMEDİ.SANIRIM BİZİMKİLER ERKEN HAVAYA GİRMİŞTİ.NEYSE BU MALUBİYET AYAĞIMIZI YERE BASMAMIZI SAĞLAR UMARIM.KONYA MAÇINDA DAHA DİKKATLİ OLURUZ.BİR DE SAHADA GEZENLERE DEĞİNMEK İSTİYORUM BU SERDA TOPRAKTEPE KENDİNE HİÇ BAKMIYOR HİÇ BİR İKİLİ MÜCADELEDE AYAKTA DURAMADI HER TOPU EZDİ.VE EN KÖTÜLERDEN BİRİDE HEMŞERİMİZ HAYRETTİN İDİ TOPU AYAĞINA ALDIĞI HER TOPU EZDİ KAPTIRDIĞI HER TOP ANTANYA LEHİNE TEHLİKE OLDU.
Alt 19.02.2007, 08:06   #34
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 803 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

BİR KONUYADA DEĞİNMEDEN EDEMEYECEĞİM.SİVAS TARAFTARI BU HAFTA GERÇEKTEN MAÇA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ STADI DOLDURDU.TARAFTARLIĞILAYIKI İLE YAPAMADI BAŞKA KONU.AMA STADA GELENLER STAT GİRİŞ VE ÇIKIŞLARINDA REZİLLİK YAŞADI.STADA GİRERKEN VE ÇIKARKEN AYAĞINIZA ÇİZME GİYMEZSENİZ MALESEF AYAK BİLEKLERİNİZE KADAR ISLANIRSINIZ.MAÇ BİTİNCE HERKES MERDİVENLERE YIĞILIYOR AMA ÇIKMAK NE MÜMKÜN ÇIKIŞTA SİZİ KOCAMAN BİR GÖL BEKLİYOR.BEDEB TERBİYESİNDEN ARKADAŞLAR YETKİLİLER SİZLERE SESLENİYORUM.BU REZALETE DUR DEYİN ARKADAŞLAR.BİRAZ İLGİ GÖSTERİN.STADA GELEN TARAFTARLAR REZALETTEN DOLAYI ARTIK STADA GELMEYECEĞİNİ SÖYLÜYOR.BUNU SÖYLEYENLERDE DOĞRU DEĞİL AMA İNSANLAR HAKLI HER YERDE SU BİRİKİNTİSİ VAR MİLLET GEÇERKEN DÜŞÜYOR ,ATLIYOR ZIPLIYOR İĞRENÇ GÖRÜNTÜLER OLUYOR.
Alt 19.02.2007, 08:21   #35
YaGmUr_58
Acemi Yiğido

YaGmUr_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 YaGmUr_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen runter --->: MAÇ´IN ARDINDAN

Ne Demek Oynanan Futboldan Memnun Oldum !!

Saçmalamışsınız Hocam Yapmayın Allah Askına...15 bin Yiğido Sahada Sivasspor u Göremezken Siz NAsıl Tatmin Oldunuz..???

Çoookkkk Düşündürücü !!!....???

YaGmUr_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2007, 08:53   #36
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
YaGmUr_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne Demek Oynanan Futboldan Memnun Oldum !!

Saçmalamışsınız Hocam Yapmayın Allah Askına...15 bin Yiğido Sahada Sivasspor u Göremezken Siz NAsıl Tatmin Oldunuz..???

Çoookkkk Düşündürücü !!!....???

YAW ARKADAŞLAR Bİ SAKİN OLUN ORTADA NE VAR ALTI ÜSTÜ BİR MAÇ KAYBETTİK HEMEN NİYE BU KADAR KARAMSARLIĞA KAPILIYORSUNUZ.15.000 KİŞİ GİTTİK DİYE SİVAS İLLA KAZANACAK DİYE BİR KURAL YOK Kİ.BİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ YENSEK TE YENİLSEKTE STADI DOLDURMAK BİZİM GÖREVİMİZ.HEP KAZANMAK İSTİYORUZ NORMAL.AMA FUTBOLDA YENİLMEKTE VAR.BUNU KABUL EDELİM.BELKİ BU YENİLGİ AYAĞIMIZI YERE BASMAMIZI SAĞLAR.BÜLENT HOCA MAMNUNUM DEMİŞ , DESİN BELKİ FUTBOLCULARINA BASIN ÖNÜNDE BİR ŞEY DEMEK İSTEMEDİ.AMA BU MAÇI GÖRMEDİĞİNİ ANLAMADIĞI GÖSTERMEZ.TABİKİ BİZ NASIL GÖRDÜYSEK HOCA DA GÖRDÜ SAHADA OYNANAN FUTBOLU.BİZE DÜŞEN TAKIMI DESTEKLEMEK.HOCA ELBETTE ÖNLEMİNİ ALACAKTIR MERAK ETMEYELİM.
Alt 19.02.2007, 09:02   #37
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

bu maç sahada değil önceden oynandı sedat amca sağolsun işi bitirdi, 15 bin kişi sadece tiyatro seyretmiş anlaşılan, yazık bu futbol anlayışına yazık koca bir şehrin hayalleriyle oynayanlara,
Alt 19.02.2007, 09:16   #38
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu maç sahada değil önceden oynandı sedat amca sağolsun işi bitirdi, 15 bin kişi sadece tiyatro seyretmiş anlaşılan, yazık bu futbol anlayışına yazık koca bir şehrin hayalleriyle oynayanlara,
SEVGİLİ HEMŞERİM MAÇI İZLEDİNİZ Mİ BİLMİYORUM.AMA BEN İZLEDİM VE MEHMET YILDIZ KENDİNİ ÖYLE ZORLADIKİ ÇATIRTISI TÜRÜBÜNE GELİYORDU.MAÇ SATAN BİR FULBOLCU O ŞEKİLDE OYNAMAZ. BEN SİZE KATILMIYORUM.ANTALYA BİZDEN DAHA İYİ Dİ VE MAÇI ALDI.BİZİMKİLER BİRAZ HAVAYA GİRMİŞTİ.VEDE UNUTMAYALIM BİZ İÇERDE OYNAMAYI BİLMİYORUZ .BİZİM OYUN ANLAYIŞIMIZ KONTRATAK. MALESEF BASKILI OYUNU OYNAYAMIYORUZ.OLAY BUDUR YANİ AKLINIZA BAŞKA ŞEYLER GETİRMEYİN.
Alt 19.02.2007, 09:48   #39
spidey58
Yiğido

spidey58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 spidey58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: MAÇ´IN ARDINDAN

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçı izleyip oyuncuların isteksizliğini görünce ve maç sonunda da Bülent Uygun' un oynanan oyundan memnunum demesinden sonra insanın aklına gelmiyo değil ama ben yine de öyle olmadığını düşünmeyi tercih ediyorum!!!
spidey58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2007, 11:02   #40
By Karayel+58
Yiğido

By Karayel+58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 By Karayel+58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

SN.BÜLÜNT HOCAM..DÜN GECE GEÇ SAATE KADAR TÜM SPOR ÖZETLERİNİ İZLEDİM,YAPMIŞ OLDUĞUNUZ AÇIKLAMALARIDA...VARAN-I SN HOCAM YENMEK YENİLMEK FUTBOLUN DOĞASINDA VARDIR İFADESİNİ KULLANDINIZ...(AMA BU TARAFTARLA DEĞİL HOCAM 16,000 KİŞİ VARDI SAHADA KARDA KIŞTA TİPİDE GEREKENİN EN İİİSİNİ ELLERİNDEN GEREĞİNCE YAPTILAR BELKİ DAHA FAZLASINI BİR YUMRUK OLDULAR ....TARAFTARDAN KAYNAKLANAN HİÇ BİR OLUMSUZ DURUM TEŞKİL EDİLMEDİ....)VARAN-II HAWAYA BAĞLADINIZ SAHA ŞARTLARINA YENİLGİYİ AMA HAYIR KESİNLİKLE DEĞİL ANTALYA 15-20 DERECEDEN GELDİ HİÇ ALIŞIK OLMADIĞI SİVASIN HAVASINA BU OLUMSUZLUK ONLARA YANSIMALI BİZ AVANTAJLI OLMALIYDIK HAVASINA EVİMİZE ALIŞIKTIK OYSA ONLAR MAVİ VA DENİZİN İÇ İÇE GİRDİĞİ TROPİKAL İKLİMDEN GELDİ VEYA ŞÖYLE DİYELİM Ç.RİZE MAÇINDA 5 CM KARDA YÜZÜMÜZÜN AKI İLE AYRILDIK OYSA BU MAÇTA SAHA DAHA SÜPER TARAFTAR DOLULUK ORANI DAHA YÜKSEKTİ)VARAN-3 SN HOCAM BİZ OYUNDAN MEMNUNUZ DEDİNİZ ,(BİZ DEĞİLİZ HOCAM SİZCE SAHANIN NERESİNDE SİVAS VARDI YADA VARDIDA BİZ GÖÖRMEDİKMİ.!!!!VE ARTI TARAFTARIMIZA GÜZEL BİR MAÇ ÇIKARDIK DEDİNİZ BENCE TARAFTAR BOYNU BÜKÜK MAÇ İZLEDİ VA SAHADAN AYNI BİÇİMDE AYRILDI..)SİZDEN SADECE SN HOCAM DAHA CANLI AÇIKLAMALAR DUYMAK İSTERDİK BUNLARI DEĞİL EN AZINDAN MOTİVE OLAMADIK,EXSİKLERİMİZ VARDI,İSTEDİK BAŞARAMADIK DESEYDİNİZ SANIRIM BU KADAR TEPKİ İLE KARŞILAŞMAZDINIZ BU ŞEKİLDE OLSA AÇIKLAMINIZ BENCE TARAFTAR DAHA OLUMLU BİR ŞEKİLDE KARŞILARDI....DÜN GERÇEKTEN ÇOK DUYGULANDIK SAHAMIZDA BOŞ Y8ER YOKTU TV DE GÖRDÜĞÜMÜZ KADARIYLA...SN HOCAM DÜN ANKARA TKM LARI OLAN ANKARA-VE GENÇLER BİRLİĞİ SPOR KARŞILAŞMASINDA MAXUMUN SANIRIM 5000-6000 TARAFTAR VARDI(DİKKAT EDİN İKİSİDE 06 TK) AMA HAVADA GÜZELDİ ARTI 10000 FORMA DAĞITTI ANCAK HER BİR ANKARA TARAFTARINA 2 FORMA DÜŞTÜ NEDENMİ!!!!!ÇÜNKÜ TARAFTAR YOK !TARAFTAR GİYEMEYE!!!!DÜN BELİRTTİM TARAFTARA YALVARMADIKLARI+KIRMIZI HALI SERMEDİKLERİ+CEPLERİNE PARA KOYMADIKLARI KALDI...GEL MAÇI SAHADA TRÜBÜNDE MAÇI İZLE DİYE NERDEYSE YEMEK BİLE VERECEKLER ...OYSA BİZ 16000 YİĞİDOMUZ VARDI DEMEKKİ BİZDEKİ TARAFTAR ONLARDA OLSA HANGİ TKM OLURSA OLSUN UEFA DA İDİLER BELKİ KİM BİLEBİLİR...SAHA+TARAFTAR+HAKE M SUÇ BUNLARDA DİYEMEZSİNİZ ASLA CESARETİNİZ OLAMAZ...DAHA İÇTEN AÇIKLAMALAR YAPSAYDINIZ BU KADAR STEMİMİZ OLMAZDI
By Karayel+58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla