Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

TÜM SAKARYA CAMİASININ BAŞI SAOLSUN
Alt 19.02.2007, 14:53   #1
hodri meydan
Yeni Yiğido

hodri meydan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hodri meydan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart TÜM SAKARYA CAMİASININ BAŞI SAOLSUN

Sakarya'da üzücü olay!...
Sakaryasporlu bir taraftar, Fenerbahçe-Sakaryaspor maçı için İstanbul'a giderken trenden düşerek yaşamını yitirdi. 11613 sefer sayılı Adapazarı Ekspresi ile Fenerbahçe-Sakaryaspor maçı için İstanbul'a giden Aykut Adıyaman (19), tren İzmit'te Plajyolu mevkiine geldiği sırada, henüz bilinmeyen nedenle seyir halindeki trenden düştü. Ağır yaralı olarak İzmit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Adıyaman, tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

ewet arkadaşlar bu üzücü olayı buraya ben taşımak istedim kim ne derse desin gencecik bi insanın ölümü söz konusudur ve tüm kocaelispor taraftarı olarak forumlarımızda bu üzücü olayın bi daha hiç bi kulübün başına gelmemesini temenni ettik

lütfen sizden ricam taziyelkerinizi yazarken daha dikkatli yazmanızdır. şimdi hiçbi şeyin sorgulaması ve hiçbir gruba suçlamada bulunulmasının zamanı deildir görmek isteyen arkadaşlar bizim forumumuzda bu konudaki üzüntümüze bakarak yorum yapmalıdır
http://www.kocaelispor.org/forum/forum.asp?FORUM_ID=1

ALlah sakarya camiasına ve özellikle ailesine sabır ihsan eylesin
hodri meydan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TÜM SAKARYA CAMİASININ BAŞI SAOLSUN
Alt 19.02.2007, 14:57   #2
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1304 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: TÜM SAKARYA CAMİASININ BAŞI SAOLSUN

Geçmiş olsun maalesef taraftarların başına boyle cok kötü şeyler gelıyor. Ailesine başsağlıgı diyoruz.
Umarım boyle üzücü şeylerle karşılaşmayız
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2007, 15:02   #3
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick

cokuzuldumm ALLAh rahmet eylesinnnn mekani cennet olsunnn,,once ailesinee ALLAHTAN sabirr sonrada tumes ve dostlarininnn kocaelisporunn
basi sagolsunn..keske boyle olaylar olmasa ama oluyor istee:(
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2007, 15:09   #4
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Şimdi sormak lazım değermiydi diye.malesef bir türlü kavrayamadık futbolun bir oyun olduğunu.artık maça gitmekten korkar hale geldik.neyi paylaşamıyoruz.Bu olaylara taviz veren futbol kulüplerini kınıyorum.başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm eyyamcıları.malesef Aziz beyfendi türk futbolunu germekten başka bir şey yapmıyor.Adam istifa ediyor sonra geri geliyor tutarsız bir adam.fenerli doslar belki kızacak ama düşüncem bu arkadaşlar kimse yazdığım altında art niyet aramasın.ben bu sözle aziz yıkdırımın kişiliğine konuştum.fenerli arkadaşlarım alınmasınlar.onlar bu sözün dışında.allah sabır versin ölen sakaryalının ailesine bu kıyım artık dursun.yazık gencecik bir delikanlı yok yere yaşamını yitirdi buna değmez arkadaşlar.
Alt 19.02.2007, 15:13   #5
hodri meydan
Yeni Yiğido

Standart -->: --->: TÜM SAKARYA CAMİASININ BAŞI SAOLSUN

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdi sormak lazım değermiydi diye.malesef bir türlü kavrayamadık futbolun bir oyun olduğunu.artık maça gitmekten korkar hale geldik.neyi paylaşamıyoruz.Bu olaylara taviz veren futbol kulüplerini kınıyorum.başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm eyyamcıları.malesef Aziz beyfendi türk futbolunu germekten başka bir şey yapmıyor.Adam istifa ediyor sonra geri geliyor tutarsız bir adam.fenerli doslar belki kızacak ama düşüncem bu arkadaşlar kimse yazdığım altında art niyet aramasın.ben bu sözle aziz yıkdırımın kişiliğine konuştum.fenerli arkadaşlarım alınmasınlar.onlar bu sözün dışında.allah sabır versin ölen sakaryalının ailesine bu kıyım artık dursun.yazık gencecik bir delikanlı yok yere yaşamını yitirdi buna değmez arkadaşlar.
arkadaşım yapma bunu herkes yaralı olayı bilmiyoruz daha polisler araştırıyor lütfen suçlamayalım kimseyi belki trenden kendi düştü öldü bunu kabul etmiyorum

sadece diyorum ki Allah ailesine sabır versin
Alt 19.02.2007, 15:45   #6
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

Başın saolsun sakaryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa
Alt 19.02.2007, 15:50   #7
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: TÜM SAKARYA CAMİASININ BAŞI SAOLSUN

gerçekden çok üzüldüm.seyir halindeyken heralde rahmetlinin üzerine bira şişeleri atıldığı falan söylentileir varmış?böle yapanlar varsa,ölüme iten varsa o adamında inşallah anasına babasına bacısına sevdiklerine böle bişey olurda o acıyı anlar?daha 18 yaşında??
TÜRKİYEDE BU KONUYA DEĞİNİLMELİ,DEPLASMANA GİDEN TARAFTARLARIN GÜVENLİLİĞİ SAĞLANMALI?
MESELA TRABZONDAN BURAYA ARKADAŞIM GELMİŞTİ,ÇOK RAHAT GİDİP YANLARINA ONLARI GÖRDÜM?BİR POLİS NEDEN GİDİYOSUN DEMEDİ?

TÜM SAKARYASPOR VE KOCAELİSPOR AİLESİNİ BAŞI SAĞOLSUN?MERHUMA ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINADA SABIR DİLERİM???

TOLGA KURUŞ
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2007, 15:54   #8
By Karayel+58
Yiğido

By Karayel+58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 By Karayel+58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

BAŞINIZ SAOLSUN YARADANIM AİLESİNE SABIR VERSİN GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ BİR OLAY ALLAH TOPRAĞINI BOL ETSİN.....SAKARYA CAMİİASI BAŞINIZ SAOLSUN TÜM 54 LERİN.........................
By Karayel+58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
Alt 19.02.2007, 16:02   #9
hodri meydan
Yeni Yiğido

Standart -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

böyle önemli bi konunun neden sakaryadan selam olsun gibi bi başlık altına alımasına şaşırdım doğrusu
--->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
Alt 19.02.2007, 17:55   #10
tatangaist
Acemi Yiğido

tatangaist - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 tatangaist Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

Alıntı:
hodri meydan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
böyle önemli bi konunun neden sakaryadan selam olsun gibi bi başlık altına alımasına şaşırdım doğrusu
Körfezli Arkadaşım,Tatangalar topicinde olduğu için bu başlık altındadır.

Etiketler
alen, arkasinda, baŞarilar, bursaspor, bursaya, seslenmİŞŞ, sİvas, sİvasin, tatangalar