Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SS.Com > Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com

Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi.

Seçenekler Arama Stil

Alt 16.05.2005, 16:29   #11
ergin
Acemi Yiğido

ergin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ergin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Gerçektende dün olağanüstü bir gündü.SPOR'un gerçek işlevinin gerektirdiği herşey vardı.Buradan başta sitemizin kurucusu Rüştü ELMAS olmak üzere,Yalçın abi (İzmirli Yiğido),Serhan KABURCUK (Tribünlerimizin lideri),Günay,Elbeyli 58 (Sefa Doğan),Sws 58 (Ayhan),Çağlayan bey (Cazcı kardeşler kadar karizmatik ).. Sönmez bey,Gakgo 58 (İsmail Hakkı),Lütfi abi (Başkan ve tam bir SİVASLI),Çevik (Tevfik üstad),SİVAS' dan Yalçın başkan,Ultrasivas 58 (onur..Tribünlerin turbo taraftarı ) ve isimlerini hatırlayamadığım diğer dostlarla tanıştık,bazı dostlarla da bir kaçıncı kez bir araya gelmenin hazzını yaşadık.Yanımda küçük yeğenlerde olduğu için tezahürat grubundan biraz yukarıdaydım.Dolayısıyla aralarında da olamadım.Umarım kusuruma bakmaz dostlar.Buradan herkese sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum.Sağlıcakla ...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
ergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2005, 16:56   #12
CEVIK
YASAKLI ÜYE

CEVIK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOKCEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten bir kuruluş olsun, bir dernek olsun veya bir akrabalık olsunda bu kadar bağlılık, saygı ve yakınlık olsun. Hiç tahmin etmiyorum. Ve inanıyorum bizim bu sitede ki bağlılık ve sıcaklık dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Ben bunu dün Rüştü kardeşimede söyledim. "Biz bir aileyiz, sitede yuvamız. Bu yuvanın temelini Rüştü oluşturuyor, çatısını ise sevgimiz" Allah razı olsun Rüştü kardeşim...ve emeği geçen herkesten.

Dün ben orada ailemden o kadar çok kişi ile tanıştım ki isimlerini aklımda tutmakta zorlandım. Başta Gakko58 kardeşim sağolsun herkesle tanıştırdı. Rüştü kardeşimle tanışmanın keyfini asla unutmayacağım. Kızım bile şaşırdı "babacığım herkes birbirini çok eskiden mi tanıyor" diye. Ayrıca Çağlayan kardeşimle, Sönmez kardeşimle, Çevik kardeşimle, elbeyli58 ve Günay kardeşlerimle, Lütfi kardeşimle, Enes ile, Ergin kardeşimle ve bizlere mihmandarlık yapan sevgili dostum ve kardeşim abircan ile, 1967_dernek_bşk. Yalçın kardeşimle, ve inanın tanışıpta adını unuttuklarım var kusura bakmasınlar onlarda herkes ile bir arada olmaktan acayip keyif aldım. Dikkat edenler varsa yanımda ayrıca yağenimde vardı (bilgisayar mühendisi olan) o bile şaşırdı, dostluğumuza, muhabbetimize...

Ne mutlu bize ya iyi ki "SİVAS'lıyız"..Ne mutlu ki bu site kurulmuş ve bir aile olmuşuz. Dostlarım arkadaşlığımız, dostluğumuz baki kalsın. Birbirimizi her zaman arayalım, yazışalım. Hepinize İzmir'den sevgilerimi gönderiyorum..

Haa, Maraton Üst Tribünden sizin olduğunuz yer (Migros üst tribün) o kadar güzel görünüyordu ki. Hele bayrağımız muhteşemdi. Alkışlarımızı duydunuz sanırım. Rüştü kardeşime tribünlerin görünümünü ve bayrağın açılış anı'nın fotoğraflerını gönderiyorum. İsteyen olursa ayrıca mail adreslerinize gönderebilirim.

Hepinizi çok seviyoruz.
Ben Yalçın KINIK ve kızım Fulya..
[size=2]Abicim seninlede gerçekten tanışmak isterdim ama dün'e kısmet değilmiş inşallah Sivasa geldiğiniz zaman tanışırız...Bu arada Çevik abimin yazısına çok teşekkür ediyorum abicim Allah razı olsun bizimle çok ilgilendiniz sizleri seviyoruz...Günay kardeşim senin yakışılılığın ve karizman karşısında bize laf düşmez yinede eyvallah...[/size]
[size=2]SERHANCIHIM BEN GERCEKLERİ YAZDIM :roll: NOT (SİZDE EN AZINDAN ASARIZ KESERİZ VE İ........... MUAHABETİ YOK) [/size]
CEVIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2005, 18:23   #13
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serrkann58 Nickli Üyeden Alıntı
[/b]

Herşey çok güzeldi bende çok mutlu oldum sitemiz amacına ulaştı diye düşünüyorum hepimiz bir aradaydık elimizden geleni yapmaya çalıştık misafirperverlik yapmaya çalıştık son andaki pankart ve bayrak tartışmasını saymassak herşey çok güzeldi 1967 dernek mustafa abiyi ömrümce unutmayacagım güvenlikçiyele aramızda tel örgü olmasa dalacaktı :lol: :lol: .. lütfi abi , rüştü abi ,çaglayan abi,enes,elbeyli,günay,serhan, yalçın,dernek mustafa,efsane davulcu,dj murat,musatafa sönmez abi,eşi,oglu,gakgo58(hakkı abi),puar(orhan),çevik abi,ultrasivas58,emin58 abi,kursat58, GÜZEL İNSANLAR DAHA İSMİNİ YAZAMADIGIM SİTEMİZİN BÜTÜN GÜLLERİ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM HERKESE ÇOK SELAMLAR..GERÇEKTEN HAYATIMIN EN MUTLU GÜNLERİMDEN BİRİYDİ

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.....[/i]
Walla Mustafa abi yapar mı Bence yapaR!Piskonun biridir :lol: :lol: :lol:
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2005, 18:26   #14
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
gunay Nickli Üyeden Alıntı
[size=2] :lol: :lol: :lol: alemsin dj :lol: :lol: :lol:
murata her konuda katılıyorum... sitede olusan dostluklar bir omur boyu devam eder ins...
evet beni gorunce sasırdın bunun icin bende avatarı degistiriyorum murat :lol: hem disimide cektirdim artık acımı sizlerle paylasmama gerek kalmadı :lol: :lol: :lol:
[/size]
Yaw Gunay ne zaman girecen solaryuma?? :lol: :lol: abi biraz esmerleş yavf Sen sivasa geldiğinde senle bi Sıcak çermik yapalım ben seni karartıtırım! :lol:
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2005, 18:35   #15
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1319 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

MAÇ ÖNCESİ İSKELEDE BEKLİYOZ DERNEK OLARAK. MUSTAFA ABİ,BAŞKAN,ŞİŞKO MURAT VE BEN BİRDEN BİR SES GELDİ SİVASSPOR SİVASSPOR DİYE ANA BİRDE BAKTIM SİVASSPOR.COM'UN DEĞERLİ YÖNETİCİLERİ VE ÜYELERİ GELDİ.HER BİRİ TÜRKİYE'NİN VE DÜNYA'NIN HER ÇEŞİTŞİ YERLERİNDEN GELMİŞ SÖZLEŞTİĞİMİZ GİBİ KADİKÖY İSKELESİNDE YERLERİNİ ALMIŞLARDI TANIŞMA FASLINA GELDİ.KİMLER YOKTU Kİ.SÖNMEZ ABİ EŞİ VE FURKAN,ÇAĞLAYAN ABİ,GAKKO58 ABİ,CEVİK ABİ ,EMİN58 ABİ,PUAR KARDEŞİM.İZMİRLİ_YİĞİDO ABİ,FULYA35 KARDEŞİM,GÜNAY KARDEŞİM,ERGİN ABİ,SWS58 ABİ,CORELDRAW ARDA VE DAHA İSMİNİ SAYAMADIĞIM BİR ÇOK ABİM VE KARDEŞİMDE GELMİŞLERDİ BİR AŞİRET FOTOSU ÇEKİNDİK TURİSTLER BİLE BİZİM RESİMLERİ ÇEKTİ.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR BULUŞMA OLDU HERKES KIRMIZI-BEYAZ FORMA,ATKI,BAYRAK,TAM TAKIMDI ...İNŞALLAH HEP BÖLE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLURUZ.BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2005, 18:37   #16
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bi ben eksikmişim ya...oraya kadar geldim ama sizleri göremedim :( :( ben sizin yanınızda olmayı çok isterdim gerçekten...çok üzgünüm .. daha fazla güsel şeyler yazmayın moralim daha da bozuluo :( :(
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2005, 18:56   #17
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1319 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

MAÇ BİTİMİNDE SİTE YÖNETİCİLERİ VE ÜYELERİ BİZİ YOLCA ETMEK İÇİN OTOPARKA GELDİLER BİR DE YAPTIRDIKLARI BAYRAĞI BİZE VERDİLER NE KADAR AĞIRMIŞ 150 KİLO .WALLAHİ HELAL OLSUN HEPSİ ASLAN GİBİ....
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2005, 00:06   #18
sivas58net
Acemi Yiğido

sivas58net - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivas58net isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
[size=2]Arkadaşlar sitemiz sayesinde oluşan dostluk rüzgarları dün hat safhadaydı.Ve sitemizin devamlı müdavimleri ile dün yüzyüzede tanışma imkanı bulduk.İşin açıkcası ben sanki abilerimizi ve arkadaşlarımızı sanki yıllardır tanıyormuş gibi çok samimi buldum ve buna çok mutlu oldum.Bence sitemiz gerçek amacına dün ulaştı ve Dünyanın dört bir tarafından gelen yiğidolar Sivasspor.com sayesinde beraberlerdi ve ben kendi adıma konuşuyorum benim dün en mutlu günlerimden birisiydi ve keyif aldım herşeyden....Buradan o abilerimizin isimlerini buraya tek tek yazmak istiyorum...Başta Almanyadaki dernek başkanımız sayın Lütfi ÜNAL Abimiz,daha sonra karizmasıyla nam salmış Çağlayan abimiz,Sitemizin herşeyi Rüştü ELMAS abimiz,oglu Enes,Yine Almanyadan Elbeyli58 kardeşim,İstanbuldan Çevik abimiz,Mustafa SÖNMEZ Abimiz,Sivas58net Adem GÜNEŞ abimiz,Kocaeliden Gakgo58(Hakkı BABA),YİNE İstanbuldan bıyıkları güzel abimiz Sayın Emin58,Yine istanbuldan Kardeşim Puar(onu en kısa süre içerisinde Sivasa bekliyoruz)Ve İstanbuldaki genç kızların idolü Günay kardeşim,Serkan58 kardeşim(tribünde hep benimle beraberdi),Kürşat58 kardeşim(İstanbul taraftarı hakkında analiz yaptık)ve Eskişehirden Ergin abimiz vardı...Bizde ayrıca Sivastan ben,1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği başaknımız sayın Yalçın KORKMAZGİL,Derneğimizin gülü 1967_dernek_Mustafa,Ultrasivas (Onur),efsanedavulcu(özgür),Sa lih(acumed)ve djmurat(radyotek) ve ismini daha sayamadığım birçok insan yani site müdavimi ordaydık...Buradan hepsine tek tek selamlarımı iletiyorum ve hepinizi sevdiğimi bir kez daha dile getiriyorum...(ha bu arada sayın Mustafa SÖNMEZ'İN Eşine ve oğlunuda ayrıca selamlarımı iletiyorum)..SİTE GERÇEK AMACINA ULAŞTI AMAÇ KALICI DOSTLUKLAR...[/size]
[size=2]ÇOK DEGERLi SEVGiLi SERHAN KARDESiM YAZMIS OLDUGUNUZ BU YAZI BiZLER iÇiN BiR GURUR KAYNAGIDIR . SiZ DEGERLi KARDESLERiMiZi ÇOK SEViYORUZ SiZLER BASIMIZIN TACISINIZ. ALLAH SiZLERi BASIMIZDAN EKSiK EYLEMESiN . TESEKKÜRLER SEVGiLi SERHAN KARDESiM GÖRÜSMEK ÜZERE ALLAHA EMANET OLUNUZ ...[/size]
Alt 17.05.2005, 02:25   #19
GuNaY
Gast

Alıntı:
DJMuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
gunay Nickli Üyeden Alıntı
[size=2] :lol: :lol: :lol: alemsin dj :lol: :lol: :lol:
murata her konuda katılıyorum... sitede olusan dostluklar bir omur boyu devam eder ins...
evet beni gorunce sasırdın bunun icin bende avatarı degistiriyorum murat :lol: hem disimide cektirdim artık acımı sizlerle paylasmama gerek kalmadı :lol: :lol: :lol:
[/size]
Yaw Gunay ne zaman girecen solaryuma?? :lol: :lol: abi biraz esmerleş yavf Sen sivasa geldiğinde senle bi Sıcak çermik yapalım ben seni karartıtırım! :lol:
[size=2]ok murat ama ben sivasa gelmeden kararacagım :lol: :lol: :lol: ama eksik olan kısmı seninle cermikte yakarız :lol: :lol: :lol: [/size]
Alt 17.05.2005, 06:38   #20
volcano58
YASAKLI ÜYE

volcano58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 volcano58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

MİGROS ÜST TRİBÜNÜN ORTASINDA BULUNAN YİĞİTLERDEN ALLAH RAZI OLSUN HEP BERABER OLAĞAN ÜSTÜ Bİ DESTEK VERDİK HELE O BAYRAK ŞOV (GERÇİ HOPLAYI ZIPLAMAKTAN BAYRAĞI VEDE GOLLERİ GÖREMEDİK AMA OLSUN ) MÜKEMMEL BİR KAYNAŞMA VARDI SANKİ BİRBİRİMİZİ YILLARDIR TANIYOMUŞ GİBİYDİK
BİZLERE BU ORTAMI SAĞLAMA İMKANI TANIYAN SİTE YÖNETİMİNE VE ÜYELERDE DAHİL EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM İSTANBULDAKİ BİR SİVAS MAÇINDA DAHA GÖRÜŞMEK BULUŞMAK ÜZERE SAYGILAR.........
volcano58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla