Alıntı:
oğuzhan AKDOĞAN Nickli Üyeden Alıntı
LİGDE ÜST ÜST E 3 KEZ KAZANARAK SERİ YAKALAMIŞTIK ŞİMDİDE YENİLGİLERDE SERİYİ YAKALADIK İLK BAŞTA ANTALYA SONRA KONYA HAFTAYADA FENERBAHÇE OLACAK.WERNER LORANT ZAMANINA DÖNÜYORUZ GİBİME GELİYOR
|
werner lorant zamınında ne şikayetin olabilirki?bikere onun zamanında neredeyse kendi evinde oynadığın her maçta puan alıyordun fener,beşiktaş ve kayseri maçı hariç.trabzon,ankaragücü,gençl erbirliği,erciyes,denizli,mani sa yı yendin ki bundan manisa ve trabzon olimpiyat stadında idi ama ev sahibi sivas görünüyordu.artı hep iyi takımlara karşı 4 eylülde berabere kalındı hem takımın ilk yılı idi benim nacizane fikrim geçen yıl çok başarılı olunmuştur.
ama bu tabii ki geçmişte kalmıştır ama bazı gerçekleri görmek gerekir.takviyeli kadro ile hemen hemen aynı puan da sivasspor.aslında ben takıma falan kızamam yada yönetime hatta bülent uyguna.çünkü sivasın bütçesi belli ve kadrodaki oyuncuların geçmişine baktığın zaman servet dışında büyük takım oyuncusu da yok zaten ha bide petkovic.yani ben çok soğukkanlıyım ve ard arda gelen mağlubiyetleri normal karşılıyorum.sadece eğer takım kötü mücadele etmişse onu eleştiririm yoksa futbolda her netice var.5 maç da kaybedersin ard arda bunlar olur.bence herkes biraz sakin olsun şimdi herkez stres yapmaya kalkarsa bu sivas için iyi olmaz.ben iddia ediyorum ve bunu da kötü olsun diye yada poelemik için demiyorum sadece fikrim olduğu için söylüyorum:keşke lorantı bırakmasalardı ve adamın dediğni yapsalar idi,çünkü başarı uzun vade de istikrar dan geçer.siz bakmayaın erciyesdedki durumuna sona doğru orayı da toparlamıştı ,neyse bu konular bitmez söylenecek de çok şey vardır ama ben burada kesiyim.panik yapmayın bülent hoca bugüne kadar başarısız değil takım başarısız değil herkes böyle dönemlerden geçer1