Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVASLILAR BULUŞTU
Alt 26.02.2007, 23:18   #27
KAMER-ÜL ZEMAN
Acemi Yiğido

KAMER-ÜL ZEMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 KAMER-ÜL ZEMAN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SİVASLILAR BULUŞTU

Ey.. Güzel memmleketimin güzel insanları. ASİB adı altında açılan AVRUPA SİVASLILAR BİRLİĞİ DERNEĞİ'ne lütfen desdek olalım. ve parolamız bundan sonra. HER ÜYE BİR KAÇ ÜYE YAPSIN anlayışı ile bu solagan ve parolamıza memleketini seven, Avrupada yaşayan her SİVAS'lı gayret göstersin. dosta düşmana karşı birlik oluşturalım ve sesimiz gür çıksın . Her ay vereceğiniz küçük bir aidat sizleri ne batırır nede abat eder. lütfen duyarlı olalım. duyarlı olalım ki !. zengin ve en güzel organizasyonlara imza atalım. ÖRNEĞİN. cenazelerin defin işi organizasyonu , mağdur duruma düşmüş bir hemşehrimize sahip çıkma organizasyonu, hukuk danışmanlığı organizasyonu çeşitli kurslar organizasyono v.s v.s bunları çoğaltabiliriz. neden olmasın. tüm bunların oluşması ve hayata geçmesi için yönetim kurulu üyesi gibi her üye kendi bölgesinde duyarlı olup derneğimize sonuna kadar destek vermesi gerekir inancını taşıyorum. ve son olarak diyorum ki. HER ÜYE BİR KAÇ ÜYE YAPSIN. SOLOGANIMIZ ve ŞİARIMIZ olsun. DESTEK BİZDEN , HİZMET YÖNETİMDEN .
SELAM ve DUALARIMLA.

DORTMUND
KAMER-ÜL ZEMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla