Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: MERKEZ TAYFA
Alt 01.03.2007, 13:59   #121
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: MERKEZ TAYFA

merkez tayfada kı kardeşlerim...siz bildiğiniz yoldan şaşmayın..burdan atıp tutanlara kulak vermeyın..tek başına yolunuza devam edin...3-5 haftada goruldukı genç merkezın 150-200 kişilik grubu kımseye gerek kalmadan stadı ayaga kaldırıyor...

kımseye kulak asmayın kımseyle muhattapta olmayın...her turlu arkanızdayım şahsım adına..gençlıgın yanındayım..
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: MERKEZ TAYFA
Alt 01.03.2007, 15:41   #122
merkez-apo
Yiğido

merkez-apo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 128 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 merkez-apo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: MERKEZ TAYFA

Alıntı:
1967_CLUB_MESUT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
vay be 400 kişilik gruplari varmis biz neden göremedik simdiye kadar daha gecen hafta daha maclara gelmeyecegiz diyenler sizler değilmisniz sanal ortamda cevap yazmak kolay biz cevapi tribünde verrriz kardesim!abilerinle sana basarilar dilerim boyle olacaksa herkes yoluna son noktayi koy bakalim ne olacaksa abilerin sana destek versinler bu kafayla taraftar olarak hicbire gelemezsiniz!!!!herset sivasspor icicn ama sivasta bunu gerceklestirmek yok biz 4 yıllık dernegi siliyoruz da siz 2 gunluk tayfayi silememiyorsunuz sanki sadece merkez tayfa vardi macta sadece onlar bagirdi 1967 derneği hic yoktu burda son noktayi ancak 1967 derneği koyar kardesim bunuda unutma!!!
bak kardeşim sana ne derneğini sil diyen war nede gel bizle bağır diyen war.biz hiç bi zaman maclara gelmeyeceğiz demedik sana kım dediyse onu bilemiyorum.sanal ortamda yazacak olsaydık kendi sitemızdede atar tutardık burda konuşmazdık.trubunde rize macına geldiysen sen gormuşsundur 200 kişiydik kapalı yanında antalya macında istasyonda gorduysen 500 kişi yuruduk stada ama giremedık sığmadık senın anlayacaan burda sayımızı öwmuyoruz tabiki taraftarlık konusunada geleceksek bizden daha taraftarsan 2 senedir 1000 kişi olurdun ama hala 50 yi gecmıo sayınız nese o onemli deil abilerimizin desteğinede gelecek olursak onlar yonetimden daha iyi imkanlar sağlayabilen kapasitedeler kımsenın yapmadııını onlar yapar onlar dediiim şimdiye kadar siwastra trubunun kralını yapmış adamlardır birleşme konusunda ise yınetımın isteği doğrultusundadır sanada zaten 67 den kımse yoktu demedık bundan sonrada yonetım isterse yine beraberiz kımse kımsneın etlisine sutlusune karışmassa bişe olmaz ama bundan sonrada beraber bağırmak olmaz sanmıyorum!!!!

Yeniçeriler
merkez-apo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 19:13   #123
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1341 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Sevgili arkadaşlar sevgili kardeşler sevgili yiğidolar;

Ya ben anlatamıyorum yada hiçkimse beni anlamak istemiyor.Neden halen polemikler oluyor anlamış değilim.Lütfen bu tartışmalara son verin.Öfkeyle kalkan zararla oturur.Ben Merkezdeki gençlerinde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğindeki gençlerinde Çılgınlarında kazanılması taraftarıyım.Hatta bugün daha Merkez Tayfadan gençlerle ayaküstü sohbet ettim.Kimse bu güzel ambiansı bozamaz.Buna en başta ben müsade etmem.
Lütfen kimseye kulak asmayalım.Tribündeki birlikteliğe ve bütün kurumların üstünde olan SİVASSPORUMUZUN başarısına odaklanalım.Sivasspor nasıl başarılı olur onları konuşalım.

Daha bu hafta Sakarya maçında 20 ye yakın kulübün taraftarı biraraya geldi ve birlik beraberlik mesajları verdi.LÜTFEN biz aynı renklere gönül vermiş insanlara olarak bunu neden başarmayalım.

NOT:Sevgili Melih1 kardeşim Eğer bu gruplardan birinden isen sende biraz daha ılımlı konuşsan iyi olur.Eğer yok bu gruplaradn birinden değilsen lütfen yorum bile yapma.

Tüm kardeşlerime saygılarımla...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 19:57   #124
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

yaw Allahım yarabbim konu nerden nereye geldi
ben taa ilk msjımda demedim mi beraber bagırdık 67 derneği ile yapmayın biz birleşme olmasın di agzımızdan bi kelime cıktı mı? birden herkes grubların bırlesmesıni biz istemıyos gibi lanse edildi...Lütfen ortaya yenı yeni seyler atıp olayları alevlendırmeyelım...Bazı arkadaslarda goremedık 400 kişiyi filan demiş cvp veririm cok gusel ama vermek istemıyorum varsa mac oncesı resmı video su olan koyar...Benım ve arkadaslarım icin değil 30 40 kişilik grup isterse 5 kişi olsun bu takıma bu renklere gonul veren bi dk bile bagıran varsa bizim ıcın en buyuk insanlar onlardır...
Sepeti de kolumuza takarız kımse merak etmesin kımseyle birleşmek icin yalvarmıyoruz...
Daha cok sey soylerım ama Sivasspor un gelecegı için susmak lazım...

bizi kımseyle kıyaslamayınız lütfen !
Alt 01.03.2007, 20:47   #125
merkez-apo
Yiğido

merkez-apo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 128 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 merkez-apo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

herşey sivasspor uğrunaa.....

Yeniçeriler
merkez-apo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 21:24   #126
ReFRaCToRY
Yiğido

ReFRaCToRY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

103 Mesajına 199 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 ReFRaCToRY Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
merkez_tayfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaw Allahım yarabbim konu nerden nereye geldi
ben taa ilk msjımda demedim mi beraber bagırdık 67 derneği ile yapmayın biz birleşme olmasın di agzımızdan bi kelime cıktı mı? birden herkes grubların bırlesmesıni biz istemıyos gibi lanse edildi...Lütfen ortaya yenı yeni seyler atıp olayları alevlendırmeyelım...Bazı arkadaslarda goremedık 400 kişiyi filan demiş cvp veririm cok gusel ama vermek istemıyorum varsa mac oncesı resmı video su olan koyar...Benım ve arkadaslarım icin değil 30 40 kişilik grup isterse 5 kişi olsun bu takıma bu renklere gonul veren bi dk bile bagıran varsa bizim ıcın en buyuk insanlar onlardır...
Sepeti de kolumuza takarız kımse merak etmesin kımseyle birleşmek icin yalvarmıyoruz...
Daha cok sey soylerım ama Sivasspor un gelecegı için susmak lazım...

bizi kımseyle kıyaslamayınız lütfen !

qereken cewap werilmiştir!......

MeRKeZ KaFaSıNa GöRe HeRKeZ!....

Bu Dünyada Her Şey Yalan
Bir tek Gerçek Sensin İnan
Yolun Sonu Ölüm Olsa
Wazgecmem Ben Bu Sewdadan.....

MeRKeZ TaYFa!...
MeRKeZ TaYFa!...
MeRKeZ TaYFa!...
ReFRaCToRY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 21:28   #127
fm58
Yiğido

fm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 fm58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

abi helal olsun sizde olmasanız...
fm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 21:31   #128
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
ReFRaCToRY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
qereken cewap werilmiştir!......

MeRKeZ KaFaSıNa GöRe HeRKeZ!....

Bu Dünyada Her Şey Yalan
Bir tek Gerçek Sensin İnan
Yolun Sonu Ölüm Olsa
Wazgecmem Ben Bu Sewdadan.....

MeRKeZ TaYFa!...
MeRKeZ TaYFa!...
MeRKeZ TaYFa!...

emre yeter artık bu konuyu kapatalım artık !
ok ????
Alt 01.03.2007, 22:25   #129
pisko
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 pisko ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: MERKEZ TAYFA

400 kişiyi göremeyenler ben istasyon caddesinde Merkez tayfayla beraber yürüdüm ve gördüm belki 400 dende fazla adam vardı orada.onların hepsini anlınlan öpüyorum.lütfen kimseye kulak asmayın.sizler en büyük atmosferi yaratacaksınız.Sizlere Svas haklı güveniyor
pisko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 22:34   #130
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

serhan gardaş ne yaşım nede iş imkanlarım bu tarz organızasyonlara fırsat vermıyor.dolaylı yoldan sadece takıp edıyorum.ınternet maç vb...

nerde nasıl yorum yapacagımıda ben bılırım...ayrıca gruba dahilmisin demişsin benım uyelıgıme bak o tarıhta bu grup yoktu ve o gunden buyana bıldıgımı yazdım...bana yazamasın dıyebılecek bı adamın bunu demeye ne hakkı var nede haddı..nereye ne yazıp yazmayacağıma ben karar verırım kimseye saygısızlık etmedıkçe mudahele yapılamaz..

merkez grubunu desteklıyorum...

nasıl çılgınlara geçen bırısı laf atınca onları dogru bıldıgım ıçın savunduysam burdada merkezı ınandıgımdan desteklıyorum o kadar..
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
merkez, tayfa