Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: MAÇIN ARDINDAN..
Alt 04.03.2007, 21:34   #11
cihan çiftçi
Acemi Yiğido

cihan çiftçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 704 cihan çiftçi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN..

fenerbahçe her zman böyledir yenildimi hakem böyle hakem şöyle yendikleri zaman hakemlerimiz uefa sitatüsündeki hakemlerimiz diyolar yeter ezik bahçe

TEK BÜYÜK SİVASSPOR
cihan çiftçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2007, 21:58   #12
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

fenerbahçe asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, müsabakanın başında esame listesinde Serdar Topraktepe'nin isminin yazılı olduğunu belirterek, şunları söyledi:
''O'nun yerine Gürhan ile başladılar. Futbol müsabakası talimatlarına göre bu bir oyuncu değişikliğidir. Devre arasında buna itiraz ettik ve Serdar'ın oyuna girmemesi halinde bir sorun olmadığı söylendi. Kaldı ki Serdar oyuna girdi. Sivasspor bize göre 3 oyuncu değişikliği kuralını ihlal etmiş, 4 oyuncu değiştirmiş oldu.''

Bu durumu hemen Futbol Federasyonu temsilcisine ilettiklerini belirten Mosturoğlu, kararı Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve Futbol Federasyonu'nun vereceğini söyledi. Şekip Mosturoğlu, ''İtiraz ettiğimize göre, olayı ciddiye aldığımız ve kural hatası olduğuna inandığımız için bunu yapıyoruz. Yapılan kural hatası gereği maçın 3-0 lehimize tescil edilmesi gerekiyor'' diye konuştu.

-''MAÇ ÇIĞIRINDAN ÇIKTI''-
Yedikleri ilk golden önce hakemin ters bir karar verdiğini iddia eden Mosturoğlu, maçın bundan sonra çığırından çıktığını söyledi. Asbaşkan Mosturoğlu, hakemin daha sonra maçtaki kontrolü kaybettiğini savunarak, şöyle konuştu:
''Müsabaka sırasında tüm takdir haklarını Sivasspor lehine çaldı. Müsabaka hakemi kesinlikle müsabakanın önüne geçti. Kaybedilen puan da onun da payı var. Fenerbahçe hızlı oynamaya başlandığında maçın hakemi büyük hatalar yaparak, skorun bu şekilde olmasına büyük katkıda bulundu. Bu sezon daha önceki maçlarda verilmeyen penaltılarımız, aleyhimize yapılanlar vardı ve en ufak şikayetimiz olmadı. Maalesef şampiyonluk yarışı kızıştıkça, 6 puanlık fark açılma arifesine çıktığında hakem hataları gündeme geliyor. Daha önce hakem hataları oluyordu, ama onlara rağmen yeniyorduk. MHK, atanan hakemleri bir kez daha gözden geçirmeli.''

''Seyircinin demokratik tepkisini doğru buluyorum'' diyen Şekip Mosturoğlu, ''Olumsuz sonuç ve sahaya yansıyan olumsuz görüntü, zaman zaman bu tepkilere oluyor. Taraftar tabii ki üzgün. 8 puan avantaj elde etmek istiyorduk. Rakiplerin maratondan kopmalarına engel olamadık. Eleştiri sadece Zico'ya değil, herkese yapılmalı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu, başarıyı ve başarısızlığı sahiplenerek üstleniyor'' şeklinde konuştu.

Bu arada, futbolculardan Serkan ise maçtan ders almak zorunda olduklarını kaydederek, ''Şapkamızı önümüze koyup düşüneceğiz. Son haftalarda iyi mücadele edemiyoruz. Artık Konyaspor maçında, herkesin istemesi lazım. Şapkasını önüne koyup 'dur' demesi lazım'' ifadesini kullandı.

-HAKEM DEDA: ''KULÜPLER LİSTEYİ ONAYLADI''-
Maçın hakemi Cem Deda ise maç öncesinde esame listelerinde her iki takımın ''İtirazımız yoktur'' şeklinde imzaları bulunduğunu söyledi.

Kendisinin kitabı uyguladığını ve herhangi bir sorun bulunmadığını dile getiren Deda, ''Herhangi bir itiraz olursa, bu federasyona olur'' dedi.

Deda, maçta kendisine yönelik tepkiler konusunda ise ''Olabilir, sahada gördüğümüzü çaldık'' değerlendirmesini yaptı. Hakem Cem Deda, güzel bir maç oynandığını düşündüğünü sözlerine ekledi.

Sivasspor'da dağıtılan esame listesinde adı bulunan, ancak ilk 11'de yer almayan 18 numaralı Serdar Topraktepe, konuyla ilgili olarak ''Maçta ilk 11'de Gürhan'ın oynayacağı başından belliydi. Bu sadece yanlışlıktır herhalde'' dedi.

VOLKAN BALLI İMZA ATI MI?-
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Lig TV'ye yaptığı esame listesinde yapılan değişiklikte hakem ve gözlemcilerin haberi olduğunu belirtirken, değişen esame listesine Fenerbahçe menajeri Volkan Ballı'nın imzasının olduğunu iddia etti.

Lig TV'ye bağlanan Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı ise değişen esame listesinde Volkan Ballı'nın imzasının olmadığını söyledi.
Alt 04.03.2007, 22:03   #13
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Lächeln "Galibiyeti kaçıran taraf biz olduk.."

Sezon başında Fenerbahçe'den Sivasspor'a transfer olan Servet Çetin, 2-2 biten Fenerbahçe maçı sonrası daha fazla görev almasının performansını artırdığını söylerken, "Galibiyeti kaçıran taraf biz olduk" dedi..

"Burada daha çok oynuyorum. Devamlı oynayan her oyuncu performansının üstüne katar. Ben de öyle oluyor, oynayınca performansım artıyor. Bugün galibiyeti kaçıran taraf biz olduk. Yediğimiz gollerin biri kademe hatası var. Birinde Mehmet Yozgatlı çok iyi vurdu. Fenerbahçe gibi bir takımdan bir puan almak bizim için iyiydi. Hocamız bize kendinize güvenin ve elinizden gelen mücadeleyi verin. Yeilseniz de önemli değil dedi. 1 puan da 1 puandır ama 3 puanı almaya yakındık."
Alt 04.03.2007, 22:42   #14
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: MAÇIN ARDINDAN..

keşke bu maçı kaybetseydikte konya ve antalya yı yenseydik ama bu maç için beraberlikte kotu olmadı yenilseydik temelli dağılırdık bu futbol la devam edersek uefa bize gorunur haydi sivasım goster gucunu (gs ve bjk sesleniyorum onlar boşuna sevinmesinler fb berabere kaldı diye siz bir sivasa gelin daha fene-ası sizin başınıza gelecek)
Alt 04.03.2007, 22:58   #15
BekirBayrak
Usta Yiğido

BekirBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

877 Mesajına 3.035 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 BekirBayrak isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sahada yapamadıklarını masa basında yapmaya alıskın bi fenerbahce
pardon özür dilerim rezilbahce daha iyimi ne _?_?

İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya;
Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA.

NECİP FAZIL KISAKÜREK
BekirBayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2007, 23:01   #16
nnanis
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nnanis Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadaşlar iyi söylüyorsunuz hoş söylüyorsunuz ama ben sivasa bu durumu yakıştırmadım keşke yenseydik çok güzel bir maçtı ama ben fenerbahçeyi yenemedigimize çok üzüldümm artor58 arkadaşıma katılıyorum gene çirkeflige başladılar ve masa başı oyunlarına kalkıyorlar
nnanis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2007, 08:28   #17
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu beraberliğin daha anlamlı olması için bursa macının ve diğer macların en az kayıpla en cok karla atlatmamız gerekiyor. 45 puanla bitirebilirsek ne kadar güzel olur.
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2007, 10:15   #18
teknisyen58
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 teknisyen58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SİVAS SPOR GERÇEKTENDE HARİKA OYNADI SİVAS SPOR 1 DEĞİL 3 PUANIN SAHİBİ OLAN TARAF OLMALIYDI AMA YİNEDE OLSUN TÜRKİYENİN BÜYÜK KULUBÜNDEN 1 PUAN ALMAKTA İYİDİR. SİVAS SPORUMUZ BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI DAİMA İYİ OYNUYOR ANADOLU TAKIMLARA KARŞI ZORLANMSININ NEDENİ RAKİPLERİN KAPALI OYNAMASI YANİ BÜYÜK TAKIMLAR AÇIK OYNADIĞINDA DOLAYI SİVAS SPORO GÜZEL OYNUNU SERGİLİYOR.SAYGILAR
teknisyen58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2007, 10:17   #19
teknisyen58
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 teknisyen58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SİVAS SPOR GERÇEKTENDE HARİKA OYNADI SİVAS SPOR 1 DEĞİL 3 PUANIN SAHİBİ OLAN TARAF OLMALIYDI AMA YİNEDE OLSUN TÜRKİYENİN BÜYÜK KULUBÜNDEN 1 PUAN ALMAKTA İYİDİR. SİVAS SPORUMUZ BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI DAİMA İYİ OYNUYOR ANADOLU TAKIMLARA KARŞI ZORLANMSININ NEDENİ RAKİPLERİN KAPALI OYNAMASI YANİ BÜYÜK TAKIMLAR AÇIK OYNADIĞINDA DOLAYI SİVAS SPOR GÜZEL OYNUNU SERGİLİYOR.SAYGILAR
teknisyen58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2007, 10:58   #20
onr
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 onr Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar ben İstanbulda yaşayan bir Fenerbahçeli olarak kendi takımımla memleketimin takımının maçını izlemeye gittim.Gerçekden maçı izlerken Sivaspor ile gurur duydum.Ama takımım içinde üzüldüm tabi =) Maç gerçekden çok güzeldi.Az sayıdaki Sivas taraftarına tek bir hakarette bile bulunulmadı.Ancak herşey cok güzelken ayriyetten buyuk bir takımdan 1 puan almanın gururu içimizde varken neden rakip takımları kötülüyoruz?Hakarette bulunuyoruz?Gerçekden bu forumları okurken guzel seyler gormek isterdim.
onr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla