Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: SİVASLILAR NEREDE???
Alt 06.03.2007, 11:16   #11
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: SİVASLILAR NEREDE???

Evet olcay kardeşimize katılıyorum bakıyorum sivaslı adam gidiyor 4 büyüklerin maçına 50.100 ytl verip maçını izliyor bizim kendi malımız canımız olan sivasımıza 25 ytlyi verip gitme zahmetinde bulunmuyorlar
ben kendi adıma konuşayım bunu sivas hür doğan gastesi spo müdürü sayın apdulah yiğit te bilir ben sivasımızın maçını 3. ligden beri
komşu iller dahilher maçına gidiyorum vede gurur duyuyorum sivaslı olmaktan gelin sivaslı olarak 4 büyüğü bırakalım ve 4. büyük sivasımız olsun istiyorum
bize ne fenerden bize ne bjk den bize ne gs den artıık sivas var diyorum vede var olacak inşallah bundan sonrada
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SİVASLILAR NEREDE???
Alt 06.03.2007, 11:19   #12
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Daumen runter --->: SİVASLILAR NEREDE???

Alıntı:
yigit sevdam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
istanbul ve maca gitmek bazıları burayı sivas sanıyor herhalde tamam istasyondan yürüyerek maca gidilen bi yer degil burası bilesiniz. şimdi sizin haklı oldugunuz yer sivasdan maca gelenler var diyorsunuz ama imkanları varmış gelmiş istanbulda yaşam ve maca gitmek biraz bütceyi zorluyor bilgilerinize
kardeşim fenerbahce formasını giyipde sivaslı olan arkadaşlara nediyecegiz bizim otobüsün yanına geliyorlar ve bizde sivaslıyız diyorlar ama ÜZERLERİNDE sivasspor degil fenerbahce forması var maddi sıkıntısı olan hiç gelmezdi ama iş fener olun ca yokdan var edenler sivasspor a gelince aglarlar yazık yazıkkkkkkk

BİZ 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ OLARAK SİVAS DAN İSTANBULA GELELİM VE İSTANBULDA YAŞAYAN SİVASLILAR FENER FORMASI GİYİP FENER TRÜBÜNÜNE GECSİN HEMİ NE SİVASLILARMIŞ YAVVVVVVV SİVAS VE SİVASSPOR'A KARŞI KÖTÜ TEZAVRAT ETTİKLERİNDE UTANMIYORLARMI SİVASLI OLARAK GERCİ UTANSALAR SİVASSPOR FORMASI GİYER SİVAS TRÜBÜNÜNE GECERLERDİİİİİİ.
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: SİVASLILAR NEREDE???
Alt 06.03.2007, 11:21   #13
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: SİVASLILAR NEREDE???

Alıntı:
PARTNER58AHMET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet olcay kardeşimize katılıyorum bakıyorum sivaslı adam gidiyor 4 büyüklerin maçına 50.100 ytl verip maçını izliyor bizim kendi malımız canımız olan sivasımıza 25 ytlyi verip gitme zahmetinde bulunmuyorlar
ben kendi adıma konuşayım bunu sivas hür doğan gastesi spo müdürü sayın apdulah yiğit te bilir ben sivasımızın maçını 3. ligden beri
komşu iller dahilher maçına gidiyorum vede gurur duyuyorum sivaslı olmaktan gelin sivaslı olarak 4 büyüğü bırakalım ve 4. büyük sivasımız olsun istiyorum
bize ne fenerden bize ne bjk den bize ne gs den artıık sivas var diyorum vede var olacak inşallah bundan sonrada
abicim yazdıklarına katılmamak sivasa ihanet sayılır.Fneri .Gs'yi ,Bjk'yı yeteri kadar destekleyen var .ama başka sivas yok unutmamalıyız
Alt 06.03.2007, 11:53   #14
By Karayel+58
Yiğido

By Karayel+58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 By Karayel+58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: SİVASLILAR NEREDE???

"""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""SİVASLI DEMEK""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""

Gardaş Acaba Nerelisin dediğinde 'Karşı Tarafın Werdiği Cewap Karşısında ""SİVAS""Denildiğinde Heyecan Duyulması'Kalp Atışının Ritminde Artış Demektir....+58
Sivaslı Demek Memleketten Gelen Olduğunda Sewinçle Oturup Ordan' O gelen kişinin Ağzından Dökülecek Kelimeleri Sabırsızlıkla Beklemek Demektir...+58
Bir Konu Açıldığında Dağlardan Yaylalardan O Güzel Yıllar Geçmişte Yaşanan O güzellikler Karşısında Gözlerim Doldu Demek+58
Sivaslı demek tutuculuk Demek Belkide Kör Kurşuna Bir An Bile Düşünmeden Yatmak Demek...+58
Sivas Demek 'Sıla'Hasret'Özlem 'Gurbet Demek..+58
Sivaslı Demek Ben Memleketime 'Hemşerilerime neler Nasıl Yatırım Yapabilirim Demek...+58
Sivaslı Demek Yaşmaklı Bacılarım Demek'HAS' Erkeklik Mertlik Demek...+58
Sivaslı Demek Bir Ekmeğin Yarısından Çoğunu Gardaşınla Paylaşmak Demektir...+58
Sivaslı Demek Haksızlık Yapmayan Ama Haksızlık Karşısında Sınırlarının Zorlandığından Gem Wuramamak Demek..+58
Sivaslı Demek Hawası Sert İnsanı Mert Diyardan demek...+58
Sivaslı Demek Yiğidin Harman Olanından Demek..+58
Sivaslı Demek Aşkta sınır Tanımayan Demek..+58
Sivaslı Demek Aşk Ozan Türkü Demek..+58
Sivaslı Demek Türküyü Dünyaya Öğreten Demek...+58
Sivaslı Demek Sewdiğini Bir Ömür Sewmek Demek 'O bir Ömür Bittiğinde ALLAHA el Açıp Bir Ömür Daha İsteyen Demek...+58
Sivaslı Demek Dostluk'Kardeş'Anlayış Demek'Bacı'Ana Demek....+58
Sivaslı Demek ALLAH'tan Korkan Ölümle Dans Yapan Demek..+58
Sivaslı Demek Birinin Arabasında SİVASSPOR Bayrağı Görüp Korna Çalıp selam wermek Demek'58 Plaka Araç Gördüğünde Way Be Sivastan Watan'Imdan Gelmiş Demek Duygulanmak Demek....+58
SİVAS'LI Demek Adam Gibi Adam demek...+58
Sivaslı Demek Kara demlikte Püfür Püfür Esen Karayel'de Kara Demlikte Çay İçip Sigaramın DumanınıN Sawrulması Demek..+58
Yaylalarda Mıh'la Kayalara İsim Yazmak Demek..+58
Siwaslı Demek Ailesine çewresine SİVAS Aşkını Aşılamak Demek..+58
Sivaslı Demek Gece Yastığa Başını Koyduğunda Siwasını Köyümü Yaylamı Akrabalarımı Düşünmek Demek...+58
Sivaslı Demek Misafirperwer Demek...+58
SİVASLI DEMEK""""""""""""""""" SİVASSPOR """"""""""""Demek....+58
Sivaslı Demek """"""""""""""""""""""KIRM IZI BEYAZ DEMEK""""""""""""""""""""""""" ...+58
Sivaslı Demek SİVAS'SİVASSPOR için Saniyede+58 Kere Şiddetle Klbi Atmak Demek..+58
Sivaslı Demek SİVAS'ını SİVASSPOR'unu Üwey Ewlat Görmemek demek...+58
Sivaslı Demek Hiç Bir Yolun Hiç Bir sawaşın Çiçekli Yollardan Geçilmediğini Bilmek Demek....+58
Sivaslı Demek Siwasspor Yenildiğinde Aştan ekmekten Kesildiğim demek'Bir ay Moral Bozukluğu Yaşamak demek Ama Bizi Tıldıramazlar Daha İsrarcı Tawı Almak demek Uçurumun Kenarınada Gelsen Sırf Dünyaya Gıcıklık olsun Diye Gülmek Demek...+58
Siwaslı Demek Şartlar Dahilinde Siwassporumuzu 'Siwas'ımızı Sahada Unutmamak Demek...+58
Siwaslı Demk Güneş Doğmayı Ayda Batmayı Unutursa Ssiwasım Siwassporum ancak seni Unutabilirim Diyebilmek...+58
Siwaslı Demek gurbetten Maça Memlekete Gidildiğinde Yolların Bitmemesi Demk...+58
Siwaslı Demek Aşkı Bir Tane Olup """KIRMIZI BEYAZ ULAN"""Gerisi Yalan Diyebilmek...+58
Sivaslı Demek Hayronun'Pinin 'Serwetin Yıldızın Gol Show İzlemek Demek İzlenildiğinde adeta Yanında Heyecandan Doctor Bulundurmak Demek Kalbi Yeinden Söküleceksine...+58
Siwaslı Demek takımını """"""""""""""""""""SATMAYAN"" """""""""""""""Demek....+5 8 imkanlar dahilinde stat fulll+fulll çekmesi demek.....+58
Siwaslı Demek Statyumda Düğün halay demek...+58
Siwasspor Demek sesimizi STATDA bıraktık 3 Gün İş göremez Raporu alabilmek demek

SİVASLI DEMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DÜNYADA İKİ RENK GÜL OLSUN BİRİ KIRMIZI DİĞERİ BEYAZ SEN BENİ UNUTURSAN KIRMIZILAR SOLSUN BEN SENİ UNUTURSAM BEYAZLAR KEFENİM OLSUN DİYEBİLMEKTİR................+ 58
By Karayel+58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2007, 12:50   #15
ceyhun58
Acemi Yiğido

ceyhun58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceyhun58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Önvelikle bu maça taraftarı götüren (100-150 Kişi) İstanbul Taraftarlar derneğine ve sivas tan kalkıp o maç için giden sivas taraftarlarına teşekkür ederiz.
Ancak yeri geldiğinde buram buram anadolu kokuyor diye sivasa tatile gelen sivaslılar ? neden yürekleri ile oynayan takımımızı desteklemediniz neden onları yalnız bıraktınız ikinci sözümde fene forması giyip içinde sivaslı olduğuda meşhul kişiler sivasa karşı nasıl heybaba yaptınız sizinle ne kadar övünsek azdır yazıklar olsun size siz gidin feneri,beşiktaşı,galatasarayı destekleyin nede olsa siz istanbullusunuz tebrikler
ceyhun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2007, 12:56   #16
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 987 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

Takımımızın her zaman yanındayız hep destek tam destek
..................
Alt 06.03.2007, 13:18   #17
tayfun5883
Acemi Yiğido

18 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 tayfun5883 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

zaten istanbullu sivaslılardan ben umudumu kestim bunu her seferinde tekrarlıyorum ne varsa sivastaki sivaslılarda var istanbulda 2-3 milyon sivaslı var diye övünmek boş bence
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2007, 14:05   #18
bdogan58
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bdogan58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

3 maç üst üste alınca taraftar stadı dolduruyo 2 maç kaybettik diye hiç kimse gelmiyo taraftarın bunlara dikkat etmesi lazım bence!!
bdogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2007, 14:26   #19
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Alıntı:
ceyhun58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önvelikle bu maça taraftarı götüren (100-150 Kişi) İstanbul Taraftarlar derneğine ve sivas tan kalkıp o maç için giden sivas taraftarlarına teşekkür ederiz.
Ancak yeri geldiğinde buram buram anadolu kokuyor diye sivasa tatile gelen sivaslılar ? neden yürekleri ile oynayan takımımızı desteklemediniz neden onları yalnız bıraktınız ikinci sözümde fene forması giyip içinde sivaslı olduğuda meşhul kişiler sivasa karşı nasıl heybaba yaptınız sizinle ne kadar övünsek azdır yazıklar olsun size siz gidin feneri,beşiktaşı,galatasarayı destekleyin nede olsa siz istanbullusunuz tebrikler
YA SEN NEDİYON (100-150) KİŞİYİ İSTANBUL TARAFTARLAR DERNEGİ DEGİL 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ GÖTÜRDÜ.

LÜTFEN YAZILARINIZI YAZARKEN KESİN BİLGİLERİ ÖGRENDİKDEN SONRA YAZIN

İSTANBUL TARAFTARLAR DERNEGİNDEN (8-9) KİŞİ VARDI
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2007, 15:51   #20
ceyhun58
Acemi Yiğido

ceyhun58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceyhun58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Önemli olan orda ki maça gidip sivası sivassporu desteklemek ben dernekler arasında o şunu götürdü bu bunu götürdü diye söylemedim o 100-150 yiğit kişileri tebrik etmek amacıyla söyledim.
Ne mutlu sivaslıyım ne mutlu sivassporluyum diyenin
ceyhun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla