Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş ben sivasta yaşıyorum.ve koyu bir galatasaraylıydım.Ancak sivasspor süperlige çıktıktan sonra galatasaray umrumda değil.benim için benim şehrimin takımı önemli.Ben sadece avrupa maçlarında ve Fb-Gs maçında galatasarayı destekliyorum.geçen yıl Sivasın Galatasarayla oynadığı maçta Sivasspor için sesimin çıktığı kadar Sivassporu destekledim.Ve aynı şekilde destekliyorum.Demişinki söküp atmak kolay değil 30 yıldır tuttuğum takım.Kolay kardeşim hemde çok kolay benim için çok kolay seni bilemem.Ben sivas'a sivassporun katkılarını gözümle görüyor ve yaşıyorum.Sivasspor sayesinde Türk basınında ilimden söz ediliyor.galip geldiğimizde ulusal medya Sivastan övgü ile bahsettiğinde gururlanıyorum.Galatasaray herhangi bir takımı yendiğinde Sivastan bahseden duydun mu sen?Ben hiç duymadım.O yüzden benim şehrimin takımı dururken başka takımı tutmak bana yakışmaz.artı Sivas süperligde bunu herkes anlasın lütfen başka sivasspor yok.Biz desteklemessek kimse sivası desteklemez.unutma galatasarayı her zaman destekleyen olur.Ama Sivassporu sivaslı destekleyecek kardeş.Başka biri çıkıp sivası desteklemez.Her kese selamlar.
|
söküp atmak senin ve bir cogu icin kolaydir, sen Sivas`da yasiyorsun sen orda 3. ligden beri maclara gitmisindir,
SivasSpor tutkunlugun dahada farklidir
her maclarinda tribünde yer aldin ve destekledin
bu duyguyu iyi bilirsin - simdi bu duyguyuda Ist. yasayanlara aktar
GS tuttum diyorsun her macina gittin mi bilmiyorum
onlar Istanbulda yasiyorlar ordaki bir takimin her macina gittiler
senelerdir her maca gidip o takimi desteklediler
sen nasil SivasSpor maclarinada giderek büyüdüysen Ist. dakilerde baska takimla yasadilar bunlari
sen iki takimi destekledin birinin her macina gittin digerini gönülden destekledin
tabiki yasadigin yerin ve maclarina gittigin SIVASSPOR ve bunun icin öteki takimi kolaylikla silip atabilirsin
ya ötekiler
herkes icin farklidir bu silip atabilmek bazilari icin kolay digerleri icin zordur
iki takim tutanlarada birsey diyemem
tek su var SivasSpor Süperlige ciktiktan sonra destegimizin tümünü ona vermeliyiz,
taraftar olarak görevimizide yapmaliyiz
öyle ayirim yapip siz daha az seviyorsunuz biz cok vs. gibi seylere kapilmadan
herkesle el ele SivasSpor icin neler yapabiliriz diye düsünmemiz lazim
taraftari maclara nasil cagirabiliriz diye cözüm bulmamiz lazim
Sivas`da bile gruplar var ayirim oluyor, tek dilegim tribünde bari birlesilsin
hep birlikte tek yürek olup takimimiz desteklensin
sonucta herkesin gönlündeki dilegi hep ayni
________SIVASSPOR_________
not:
ben yurddisinda yasadigim icin ne Istanbul takimini nede SivasSpor takimini yasadim
yanlis anlasilmasin, ben sadece kenimi herkesin yerine koyup ona göre düsündüm