-->: UYGUN İSYAN ETTİ!..
Evvel zaman içinde,kalbur saman içinde,develer tellal iken pirelerde berber iken bir FB varmış,bu FB çok zenginmiş öyleki para babaları hep onlara çalışıyormuş,bu FB sözüm ona Futbol kulübüymüş,süper stadlar yapmışlar,süper futbolcular getirmişler ve 100 ncü yılında herdalda şampiyonluk parolasıyla yola çıkmışlar,yani voleybol,basketbol vs.neyse günlerden 05 mart 2007 Fb-SİVASSPOR maçı tabii parola aynı,herdalda şampiyonluk,eee bunu başaracak o futbolcularıda var sözüm ona,çıkmışlar sahaya 16ncı dakikada 1-0 öne geçmişler tabi hava tastamam başkanlarının ayakları yere basmıyor fark atacaklarya dk.19 bir füze görmüşlerki kalelerinde patlayan,deme gitsin,işte o dakikadan sonra bu cik cik kanaryalar kafese atılıp ötmesine bile fırsat verilmeden 90 dk. tartaklanmışlar,hele 2 nci golüde kendilerine işe yaramaz deyip bize hibe ettikleri kıymeti bilinmez Servet ÇETİN atmış,almış bunları bir telaş ya maç böyle biterse,neyseki Mehmet isminde 5 milyon euro olmayan bir futbolcuları çıkmışta 2-2 yapmış skoru...Bir memnuniyet bir memnuniyet FB de sormayın gitsin ZİCO ları havalara uçuyor fakat birde ŞEFİKleri varki oda bu hezimetin ÖRTPASI nasıl yapılır onu arıyor ve sallamış burnunu sağa sola sevimli cadı gibi ve buldum demiş,3 maymunu oynayalım ve gündem oynadığımız ve şahane oynayan SİVASSPORdan uzaklaşsın yönelteceğim iftiraya yönelsin,üç maymunu bilirsiniz GÖRMEDİM-DUYMADIM-BİLMİYORUM diyen sevimli yaratıklar.
Managerları onayladığı halde "bunlar kural ihlali yaptılar haberimiz yok deyip 3-0 hükmen galip sayılalım,birşey çıkmaz ama gündem değişir" deyip sallamış bu iftiraları velhasıl dediğide olmuş MEHMET YILDIZLAR,SERVET ÇETİNLER,BÜLENT UYGUNLAR VE ŞANLI SİVASSPORdan oynanan futboldan 11 kırmızı-beyaz arslandan ve CILLIZBAHÇEden kimse bahsetmezken herkes kural ihlali varmı yokmu bunun derdine düşmüş.
Eserinle gurur duy FB kimse oynadığın daha doğrusu oynattırılmadığın futbolunu konuşmuyor,gurur duy FB koca bir emeği gaspettin,gurur duy FB muhtemelen bu futbolla bu sene şampiyonsun,gurur duy FB büyüklüğünle biranda gündemi değiştirdin.
GURUR,KİBİR ANCAK SANA YAKIŞIR,GURUR DUY...
|