bin kere masallah sana kardesim kendini bilmez 1 2 yorumcunun ettigi cirkin sozler seni etkilemesin basini one egip kosman yokmu sanki karsi kaleyi feht etmeye gidiyon insallah hep boyle kaliteli futbol oynarsin eksiklerde insallah en kisa zamanda duzeltirsin seni SIVAS SPOR formasi altinda avrupa gol krali olarak goruruz
Sevgili Bekir Bayrak,
-Domuz ile
-Domuz gibi kuvvetli ,
arasında dağlar kadar fark var, Erman toroğlu bunu övgü ifedesi olarak söyledi ve Teşbih (benzetme) yaptı, yani teşbihte hata olmaz.
Senin mantığınla olaya bakarsak ,
-Aslan gibi kuvvetli 'de diyebilirdi. Netice itibariyle Aslan da bir hayvan domuz da ama Aslan sözcüğü ruhumuzu okşuyor değilmi halbuki ikiside hayvan.
Yani bu cümlede Mehmet'e hakaret yok övgü var. alınma yinede hassasiyetine teşekkürler.
NOT= Mustafa abi cok güzel yorumlamissin eline saglik maci ben evde izledim Maratonda Erman toroglu Mehmeti öve öve bitiremedi övgü ifadesi olarak domuz gibi kuvvetli dedi ben hic bir art niyetinin oldugunu sanmiyorum ... Mehmet süperlige bu sezon damgasini vurdu ve büyük takimlarin transfer listesinde yer alacak >>>> TÜRKIYE MEHMETE YILDIZA HAYRAN <<<<<< SIVASSPOR TARAFTARI MEHMETI BEGENMIYOR anlamiyorum ??????