Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
ARTIK O GÜNLER GERİDE KALDI.SİVASSPOR ARTIK SÜPER LİGDE BİZDE NÜFUS KAĞIDIMIZDA YAZAN TAKIMI TUTMALIYIZ.ŞUANDA İSTANBULDA YAŞAYAN ANKARADA YAŞAYAN YİĞİDOLARA KIZMIYORUZ BAŞKA TAKIMLARI TUTTUKLARI İÇİN.
|
serhatçığım artık şu nüfus kağıdı meselesinide bir kenara bıraksak iyi olur diyorum, ben babamın memuriyeti dolayısyla 2.ve 3. kardeş olarak ankara doğumluyuz, 1 ve 4. kardeşler sivas doğumlu, yani benim ve kardeşimin doğumu ankara fakat bu tamamen tesadüf, ayrıca üniversiteyi ankarada okudum, yaklaşık ömrümden 10 yılım ankarada geçti ama çocukluğum ilk, orta ve lise yıllarım sivasta geçti , son 15 yıldırda istanbuldayım, nüfusumu buraya aldırdım dolayısıyla sivası ispat edecek sadece okul diplomalarım, karnelerim var

, yani ben şimdi sivaslı ve sivassporlu olamıyacakmıyım, ayrıca eski fbliydim ama artık rengim belli kırmızı beyaz, bu çelişkilere son verelim lütfen, hakan kardeşime katılıyorum, ama bu tartışma daha bir kaç yıl sürecek, ömrümüz vefa ettikçe bizde buna katılacağız, sivasta doğmasakta sivaslıyım demekten bizi kimse alıkoyamaz,sivasta oturmasakta bu sivaslı olmadığımız anlamına gelmeyecek,
KANIMIZIN KIRMIZISIYLA ALNIMIZIN AKIYLA BİZ SİVASSPORLUYUZ