Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 07.03.2007, 14:24   #31
byCERAN58
Acemi Yiğido

byCERAN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 byCERAN58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

HER İKİ GÖRÜŞÜ BENİMSEYEN VEDE BENİMSEYEN ARKADAŞLARIN YORUMLARI OKUDUM.. HERKES KENDİNE GÖRE BİR YERDE HAKLI..

BEN SİVAS'TA DOĞDUM. 16 YAŞIMA KADAR DA SİVAS'TA YAŞADIM.. SİVAS'TA BULUNDUĞUM SÜRECE 3 LİG MAÇLARINI KAÇIRMAMAYA ÇALIŞTIM. KARDA-KIŞTA AYAKLARIM DONARAK ÇOK MAÇ İZLEDİM.. TABİİ O ZAMAN TARAFTAR DAHA ÇOŞKULU İDİ.. O ZAMAN NE 1967 VARDI NE YENİÇERİ VARDI NEDE ÜNİ. YİĞİDO VARDIR. O ZAMAN SADECE VE SADECE TARAFTAR VARDIR.. ŞİMDİ TARAFTAR GRUBLARI OLUŞMUŞ. TARAFTAR ARASINDA BİR KORDİNE YOK. DÜZENLİ BİR TEZAHURAT YOK.. BU GRUPLAŞMALAR NEDEN HİÇ ANLAMIŞ DEĞİLİM...

ŞUANDA ANTALYA'DA YAŞIYORUM.. BURDA YAŞADIĞIM BİR-İKİ ANIMI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM. SİVASSPORUMUZUN MAÇLARINI İZLEMEK İÇİN DERNEĞE GİDERDİM. GEÇEN SENE OYNANAN FB-SİVAS MAÇINI İZLEMEK İÇİN YİNE KUZENLERİM İLE DERNEĞE GİTTİK... DERNEĞİN DEVAMLI VEDE YAŞLI MÜDAVİMLERİDE ORDALAR .. BİZ SİVASIMIZI DESTEKLİYORUZ. TEZAHURAT FALAN YAPIYORUZ .. ORDAKİ DİĞER SİVASLILARDA, FB Yİ DESTEKLİYORLAR. DESTEKLEME SEBEBLERİDE AYNEN ŞÖYLE

" - NEDE OLSA SİVAS ŞAMPİYON OLMAYACAK. EN GÜZELİ FENER YENSİN, O ŞAMPİYONLUK YOLUNDA GİDİYOOR. SİVAS MAÇI KAYBETSEDE OLUR " BUNLARI DUYUNCA BEYNİM VURULMUŞA DÖNDÜM.. KENDİMİ ZOR TUTTUM.. BÖYLE BİR MANTIK OLMAMALI ASLA.. SADECE FB LİLER İÇİN DEĞİL, BÜYÜK TAKIMLARIN TUTANLARIN MANTIĞI BU ŞEKİLDE.. O YÜZDEN İKİNCİ TAKIM OLMAZ .

TAKIMIMIZ 2.LİGDE İKEN İLK YARINDA ANTALYADA OYNANAN VE KARŞLILAŞMAYI 3-2 KAYBETTİĞİMİZ MAÇ. GÖKHAN İLE MEHMET YILDIZ'IN ANTALYADA OYNADIĞI SENE.. BURDA YAŞAYAN ÇOK SİVASLI VAR. BİZ MAÇA GİDİYORUZ.. KENDİ KENDİMİZE BAYA SEYİRCİMİZ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUZ. STADA BİR GİTTİK.. TABİİ BİZ DEPLASMAN TİRBÜNÜNE GİRDİK. ARKADAŞLAR , BİZ ORDA TOPU TOPU 15 KİŞİ FALANDIK.. DİĞER HEMŞERİLERİMİZ MAÇI ANTALYALILAR İLE BİRLİKTE İZLEDİLER.. VE 5 KİŞİ 90 DAKİKA BOYUNCA TAKIMIMIZI DESTEKLEDİK.. ONLARIN SEBEBLERİDE ŞU

"BİLİRSİNİZ DEPLASMAN TAKIMLARININ BİLET FİYATLARI FAZLA OLUR.. O YÜZDEN ARKDAŞLAR ANTALYA TİRBÜNLERİNDEN İZLEMİŞLER. BÖYLE SEBEB OLMAZ YAAA ..

TAKIM SEVGİSİ PARA İLE PULLA ÖLÇÜLMEZ.. GERÇEK TARAFTAR , YÜREĞİ SADECE BİR TAKIM İÇİN ÇARPAN TARAFTARTIR..

BÜYÜK TAKIMLAR İLE SİVAS ARASINDA YAPILAN MAÇLARDA, İKİNCİ TAKIMIM ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYOR , SİVAS YENİLSİN, MANTIĞINDA OLANLAR SİVASSPOR TARAFTARI DEĞİLDİR OLMAAAAAAZ DA ...

BEŞİKTEN MEZARA KADAR SİVASSPOOOOR..

SİVASSPORLU DOĞDUK , SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ ..

SAYGILARIMLA
byCERAN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 07.03.2007, 15:38   #32
gardasin.58
Yiğido

gardasin.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 gardasin.58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Gardaslar bir atasözü var önce can sonra canan istanbulda dogup buyuyenler icin bir sozom yok svasta veya köylerinde böyüynelere soruyorum fb-gs-bj- istanbulun neresinde ve hangi yakasinda diye adam bilmiyor ama koyo fb-gs bj
-li ama neolursak olalim gitmesekde gelmesekde o köy bizim köyümüz önce sivasspor ikinci bir takim hangisini istiyorsan onu tut AMA ÖNCE SIVASSSS
=======
gardasin.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 07.03.2007, 15:59   #33
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
byCERAN58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HER İKİ GÖRÜŞÜ BENİMSEYEN VEDE BENİMSEYEN ARKADAŞLARIN YORUMLARI OKUDUM.. HERKES KENDİNE GÖRE BİR YERDE HAKLI..

BEN SİVAS'TA DOĞDUM. 16 YAŞIMA KADAR DA SİVAS'TA YAŞADIM.. SİVAS'TA BULUNDUĞUM SÜRECE 3 LİG MAÇLARINI KAÇIRMAMAYA ÇALIŞTIM. KARDA-KIŞTA AYAKLARIM DONARAK ÇOK MAÇ İZLEDİM.. TABİİ O ZAMAN TARAFTAR DAHA ÇOŞKULU İDİ.. O ZAMAN NE 1967 VARDI NE YENİÇERİ VARDI NEDE ÜNİ. YİĞİDO VARDIR. O ZAMAN SADECE VE SADECE TARAFTAR VARDIR.. ŞİMDİ TARAFTAR GRUBLARI OLUŞMUŞ. TARAFTAR ARASINDA BİR KORDİNE YOK. DÜZENLİ BİR TEZAHURAT YOK.. BU GRUPLAŞMALAR NEDEN HİÇ ANLAMIŞ DEĞİLİM...

ŞUANDA ANTALYA'DA YAŞIYORUM.. BURDA YAŞADIĞIM BİR-İKİ ANIMI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM. SİVASSPORUMUZUN MAÇLARINI İZLEMEK İÇİN DERNEĞE GİDERDİM. GEÇEN SENE OYNANAN FB-SİVAS MAÇINI İZLEMEK İÇİN YİNE KUZENLERİM İLE DERNEĞE GİTTİK... DERNEĞİN DEVAMLI VEDE YAŞLI MÜDAVİMLERİDE ORDALAR .. BİZ SİVASIMIZI DESTEKLİYORUZ. TEZAHURAT FALAN YAPIYORUZ .. ORDAKİ DİĞER SİVASLILARDA, FB Yİ DESTEKLİYORLAR. DESTEKLEME SEBEBLERİDE AYNEN ŞÖYLE

" - NEDE OLSA SİVAS ŞAMPİYON OLMAYACAK. EN GÜZELİ FENER YENSİN, O ŞAMPİYONLUK YOLUNDA GİDİYOOR. SİVAS MAÇI KAYBETSEDE OLUR " BUNLARI DUYUNCA BEYNİM VURULMUŞA DÖNDÜM.. KENDİMİ ZOR TUTTUM.. BÖYLE BİR MANTIK OLMAMALI ASLA.. SADECE FB LİLER İÇİN DEĞİL, BÜYÜK TAKIMLARIN TUTANLARIN MANTIĞI BU ŞEKİLDE.. O YÜZDEN İKİNCİ TAKIM OLMAZ .

TAKIMIMIZ 2.LİGDE İKEN İLK YARINDA ANTALYADA OYNANAN VE KARŞLILAŞMAYI 3-2 KAYBETTİĞİMİZ MAÇ. GÖKHAN İLE MEHMET YILDIZ'IN ANTALYADA OYNADIĞI SENE.. BURDA YAŞAYAN ÇOK SİVASLI VAR. BİZ MAÇA GİDİYORUZ.. KENDİ KENDİMİZE BAYA SEYİRCİMİZ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUZ. STADA BİR GİTTİK.. TABİİ BİZ DEPLASMAN TİRBÜNÜNE GİRDİK. ARKADAŞLAR , BİZ ORDA TOPU TOPU 15 KİŞİ FALANDIK.. DİĞER HEMŞERİLERİMİZ MAÇI ANTALYALILAR İLE BİRLİKTE İZLEDİLER.. VE 5 KİŞİ 90 DAKİKA BOYUNCA TAKIMIMIZI DESTEKLEDİK.. ONLARIN SEBEBLERİDE ŞU

"BİLİRSİNİZ DEPLASMAN TAKIMLARININ BİLET FİYATLARI FAZLA OLUR.. O YÜZDEN ARKDAŞLAR ANTALYA TİRBÜNLERİNDEN İZLEMİŞLER. BÖYLE SEBEB OLMAZ YAAA ..

TAKIM SEVGİSİ PARA İLE PULLA ÖLÇÜLMEZ.. GERÇEK TARAFTAR , YÜREĞİ SADECE BİR TAKIM İÇİN ÇARPAN TARAFTARTIR..

BÜYÜK TAKIMLAR İLE SİVAS ARASINDA YAPILAN MAÇLARDA, İKİNCİ TAKIMIM ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYOR , SİVAS YENİLSİN, MANTIĞINDA OLANLAR SİVASSPOR TARAFTARI DEĞİLDİR OLMAAAAAAZ DA ...

BEŞİKTEN MEZARA KADAR SİVASSPOOOOR..

SİVASSPORLU DOĞDUK , SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ ..

SAYGILARIMLA
NOT= Cok güzel yazmissin kardes baska eklenecek hic bir sey bulamiyorum baska sivas yok.....
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 07.03.2007, 16:21   #34
Immortal_Love
Yeni Yiğido

Immortal_Love - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Immortal_Love ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

byCeran58 kardeşimiz çok güzel yazmış.. Bence eğer bir kişi sivaslıyım diyorsa onun gönlünde sadece Sivas Spor olması lazım.. Yoksa ben 30 senedir o takımı tutuyordum felan olmaz.. Bu iş bir kişinin iki sevgilisi olmasına benzer.. Ya Anadan Ya Serden Demiş atalarımız..
Alt 07.03.2007, 16:34   #35
kucukfırat
Acemi Yiğido

kucukfırat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 kucukfırat kann nur auf Besserung hoffen

bende ank da oturuyorum ama bizim soyumuz sopumuz sülalemiz sivasda ve sivasda dogduk onun için her zaman sivass
kucukfırat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2007, 16:44   #36
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 945 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARTIK O GÜNLER GERİDE KALDI.SİVASSPOR ARTIK SÜPER LİGDE BİZDE NÜFUS KAĞIDIMIZDA YAZAN TAKIMI TUTMALIYIZ.ŞUANDA İSTANBULDA YAŞAYAN ANKARADA YAŞAYAN YİĞİDOLARA KIZMIYORUZ BAŞKA TAKIMLARI TUTTUKLARI İÇİN.
serhatçığım artık şu nüfus kağıdı meselesinide bir kenara bıraksak iyi olur diyorum, ben babamın memuriyeti dolayısyla 2.ve 3. kardeş olarak ankara doğumluyuz, 1 ve 4. kardeşler sivas doğumlu, yani benim ve kardeşimin doğumu ankara fakat bu tamamen tesadüf, ayrıca üniversiteyi ankarada okudum, yaklaşık ömrümden 10 yılım ankarada geçti ama çocukluğum ilk, orta ve lise yıllarım sivasta geçti , son 15 yıldırda istanbuldayım, nüfusumu buraya aldırdım dolayısıyla sivası ispat edecek sadece okul diplomalarım, karnelerim var , yani ben şimdi sivaslı ve sivassporlu olamıyacakmıyım, ayrıca eski fbliydim ama artık rengim belli kırmızı beyaz, bu çelişkilere son verelim lütfen, hakan kardeşime katılıyorum, ama bu tartışma daha bir kaç yıl sürecek, ömrümüz vefa ettikçe bizde buna katılacağız, sivasta doğmasakta sivaslıyım demekten bizi kimse alıkoyamaz,sivasta oturmasakta bu sivaslı olmadığımız anlamına gelmeyecek,
KANIMIZIN KIRMIZISIYLA ALNIMIZIN AKIYLA BİZ SİVASSPORLUYUZ
Alt 07.03.2007, 16:50   #37
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
serhatçığım artık şu nüfus kağıdı meselesinide bir kenara bıraksak iyi olur diyorum, ben babamın memuriyeti dolayısyla 2.ve 3. kardeş olarak ankara doğumluyuz, 1 ve 4. kardeşler sivas doğumlu, yani benim ve kardeşimin doğumu ankara fakat bu tamamen tesadüf, ayrıca üniversiteyi ankarada okudum, yaklaşık ömrümden 10 yılım ankarada geçti ama çocukluğum ilk, orta ve lise yıllarım sivasta geçti , son 15 yıldırda istanbuldayım, nüfusumu buraya aldırdım dolayısıyla sivası ispat edecek sadece okul diplomalarım, karnelerim var , yani ben şimdi sivaslı ve sivassporlu olamıyacakmıyım, ayrıca eski fbliydim ama artık rengim belli kırmızı beyaz, bu çelişkilere son verelim lütfen, hakan kardeşime katılıyorum, ama bu tartışma daha bir kaç yıl sürecek, ömrümüz vefa ettikçe bizde buna katılacağız, sivasta doğmasakta sivaslıyım demekten bizi kimse alıkoyamaz,sivasta oturmasakta bu sivaslı olmadığımız anlamına gelmeyecek,
KANIMIZIN KIRMIZISIYLA ALNIMIZIN AKIYLA BİZ SİVASSPORLUYUZ
hemşerim sen bu duruma içerleme.Serhan bunu sizin için değil.Sivaslıyım deyip sivası unutanlar için söylüyor.ayrıca o söz küçük bir sılogan oldu buralarda.Elbette sizin sivaslılığınızı kimse tartışamaz.Sen tasalanma hemşom.
Alt 07.03.2007, 16:50   #38
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

Alıntı:
hakandemirezen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
NEDEN BÖLÜNDÜK? SEBEB BELLİ SİVASTA YAŞAYANLAR İST DA YAŞAYANLAR.
BİZLERİ BAŞKA TAKIMI TUTMAKLA SUÇLAYANLAR SİZDE DELİKANLICA SÖYLEYİN TUTUĞUNUZ DİĞER TAKIMLARINIZI.KLAVYEDEN YAZMAK NE KADAR KOLAY DİMİ BEN SİVASSPORLUYUM ANTİ İSTANBUL BARİ BUMAÇTA DELİ KANLI OLUNDA SİVASI TUTUN DİYENLER.4 EYLÜLDEKİ MAÇLARDA NEDEN DİLE GETİRMESSİNİZ FB ŞAPKASI GİYENLERİ GS ATKISI GİYENLERİ BJK FORMASI GİYENLERİ?İST DA YAŞASAKTA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ASLIMIZI BİLİYORUZ ASLIMIZI YİTİRMEDİK.İŞTE BU SÖYLEMLER TRÜBÜNDEKİ BÖLÜNMELERE YOL AÇIYOR.TÜM AÇIK YÜREKLİLİĞİMLE BEN SÖYLÜYORUM İST DOĞDUM İST DA BÜYÜDÜM TABİKİ TUTMAM GEREKEN BİR TAKIM OLACAKTI BEN TAKIM TUTMAYA 2 SENE ÖNCE BAŞLAMADIM 30 YILDIR TUTUYORUM O ZAMAN NERDEN BİLİRİM BEN SİVASSPORUN VARLIĞINI TUTTUK BİR TAKIM. SİVAS NASIL ORDAYAŞAYANLAR İÇİN BİR TUTKUYSA BURDA TUTTUĞUM TAKIMDA BENİM İÇİN BİR TUTKU OLDU SÖKÜP ATMAK KOLAYMI?BİZLER BURDA TUTTUK DİĞER TAKIMLARI YA SİVASTA YAŞAYANLAR SİZLER NEDEN DİĞER BİR TAKIMI TUTTUNUZ TUTMADIM DİYEN YALAN KONUŞUR.HALENDE TUTUYORSUNUZ GELİN BIRAKALIM BU İST SİVAS MUHABBETİNİ KALPLERİMİZ SİVAS İÇİN ATSIN SİVASIN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM BİRBİRİMİZİ RENCİDE ETMİYELİM KÜSTÜRMEYELİM.BIRAKIN İNSANLARIN 2.TAKIMI OLSUN VARSIN ELEŞTİRMEYELİM SİVASIN MAÇINA GELİP DESTEKLİYORSA BU YETSİN BİZE.BU GÜN KLÜBÜMÜZÜN BAŞKANI BİLE DAHA ÖNCEDEN BAŞKA BİR KLÜBÜN YÖNETİM KURULU ÜYESİYDİ YANİ BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER.
TEBRİKLER HAKAN KARDEŞ YAZDIĞIN HER CÜMLENİN VE

KELİMENİN HATTA HATTA HARFİN ALTINA İMZAMI ATARIM AMA SEN ANLAT

ANLAYANA EVET BEN DAHA AÇIK YAZAYIM BURDA BEN İSTANBUL DOĞUP

BABSIZ BÜYÜYEN BİR İNSANIM BABAM SAĞ AMA AVRUPAYA GİDİP

GELMEYENLERDEN AMA BEN YETİŞTİREN ELİ ÖPÜLECEK ANNEM SİVAS AŞKINI

DEVAMLI VERDİ BANA SİVASSPORLU AŞKINI DEĞİL VE İLK OKUL ÇAĞLARINDA

MAHALLEDE TOP OYNARKEN HERKEZ BİR TAKIMIN OYUNCUSU OLUYORDU

BENDE HEP KALECİ YADA BİR OYUNCU OLURDUM BUNLAR CEMİL TURAN

CANBARTU METİN OKTAY DAHA SONRALARI ALPASLAN PRAKAZİ

(SUCUHMAHER) BİZ BÖYLE YAZARDIK ONUN ADINI VE ATOM KARINCA RIZA

DAHA NİCELERİ BÖYLE BİR ORTAMDA BÜYÜYÜP İSTANBULDA TAKIM

TUTMAYAN KAÇ KİŞİ VAR SPOR SEVEN EVET BEN FENERBAHÇELİYİM

KARDEŞİM TRABZONLU BAZILARI BEŞİKTAŞ VE GALATASARAYLI OLDU BEN

HEYACAN YAŞAMAK İÇİN SİVASIN MAÇINA NASIL GİDECEKTİM VEYA HANGİ

RADYO VEYA TELEVİZYONDA SEYREDECEKTİM BİRİ BURDAN ANLATSIN

SİVASLI OLMAK AYRI ONA KİMSE LAF ATAMAZ AMA HER MAÇINI

GİDEMİYORUM DİYEDE KİMSE SİVASSPORLUSUN DEĞİL DİYEMEZ BEN

ÖMRÜMDE SİVASA ÇOÇUKLARIM KENDİNİ NİLDİKLERİ AN ALIP GÖTÜRDÜM 25

GÜN GEZDİM Kİ BENİM KÖYDE YERİMDE YOKTU ORDA BURDA KALDIM KAPLICA

OTELDE KALDIM HERKEZ TATİLE ANTALYAY GİDERKEN BEN ÇOÇUKLARIMLA

SİVASA GELDİM HEMŞERİM KAZANSIN DEDİM VE İKİ SEZONDUR SÜPER LİGDE

OLAN SİVASSPOR İÇİN HERŞEYE KATLANDIM ÖMRÜMDE ALMADIĞIM

HAKERETLER ALDIM KİMİ BOYNUMDAKİ ATKIYA KİMİ TUTTTUĞUM DİĞER

TAKIMA TAKTI AMA KİMSE DEMEDİKİ YA BİZ GELECEK NESİL İÇİN

SİVASSPORU NASIL SEVDİRİRİZ DEMEDİ HEP YIKMAK HEP BOZMAK İÇİN

YAZILDI SENİN KÜLÜP BAŞKANIN X TAKIMI VAR YÖNETİCİLERİN X TAKIMI

VAR SEN KALKMIŞ TARAFTARA NİYE X BİR TAKIMIN VAR DİYE TEPKİ

KOYUYORSUN EVET SİVASDAKİ SİVASSPORLULARA (

İSTANBULDA AKRABANIZ HİÇ YOKMU )
NEDEN HEPİNİZ BURDA

BİRİNİ İSTANBULDAKİ MAÇA YÖNLENDİRSENİZE GELSİNLER ÇÜNKÜ SİVASLI

DAHA ÇOK KAHVEYİ SEVER OYUNU SEVER YAN GELİP YATMAYI SEVER HAZIRI

SEVER BEN KARDEŞİME GEL DİYORUM BANANE DİYOR EVET HAYDİ BEN

DİYORUMKİ YETER X TAKIM TUAN ARKADAŞLARI ELEŞTİRMEYİN KÜSTÜRMEYİN

TATLI DİL YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIR BİLMEM ANLATABİLDİM

SON BİR SORUM VAR BÜGÜN HEPİMİZ SİVASLIYIZ YARIN OLDU BİR İLÇEMİZİN TAKIMI SİVASLA OYNUYOR KİMİ TUTACAKSINIZ İLÇENİZİMİ İLİNİZİMİ İLİNİZ ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR İLÇENİZ ÖYLESİNE HANGİSİ YENSİN DERSİNİZ ÖRNEK
(ŞUŞEHRİ İL OLUP AYRILSAYDI DÜŞÜNÜN)

Konu RECEP_YÜKSEL tarafından (07.03.2007 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir..
RECEP_YÜKSEL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2007, 17:02   #39
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TEBRİKLER HAKAN KARDEŞ YAZDIĞIN HER CÜMLENİN VE

KELİMENİN HATTA HATTA HARFİN ALTINA İMZAMI ATARIM AMA SEN ANLAT

ANLAYANA EVET BEN DAHA AÇIK YAZAYIM BURDA BEN İSTANBUL DOĞUP

BABSIZ BÜYÜYEN BİR İNSANIM BABAM SAĞ AMA AVRUPAYA GİDİP

GELMEYENLERDEN AMA BEN YETİŞTİREN ELİ ÖPÜLECEK ANNEM SİVAS AŞKINI

DEVAMLI VERDİ BANA SİVASSPORLU AŞKINI DEĞİL VE İLK OKUL ÇAĞLARINDA

MAHALLEDE TOP OYNARKEN HERKEZ BİR TAKIMIN OYUNCUSU OLUYORDU

BENDE HEP KALECİ YADA BİR OYUNCU OLURDUM BUNLAR CEMİL TURAN

CANBARTU METİN OKTAY DAHA SONRALARI ALPASLAN PRAKAZİ

(SUCUHMAHER) BİZ BÖYLE YAZARDIK ONUN ADINI VE ATOM KARINCA RIZA

DAHA NİCELERİ BÖYLE BİR ORTAMDA BÜYÜYÜP İSTANBULDA TAKIM

TUTMAYAN KAÇ KİŞİ VAR SPOR SEVEN EVET BEN FENERBAHÇELİYİM

KARDEŞİM TRABZONLU BAZILARI BEŞİKTAŞ VE GALATASARAYLI OLDU BEN

HEYACAN YAŞAMAK İÇİN SİVASIN MAÇINA NASIL GİDECEKTİM VEYA HANGİ

RADYO VEYA TELEVİZYONDA SEYREDECEKTİM BİRİ BURDAN ANLATSIN

SİVASLI OLMAK AYRI ONA KİMSE LAF ATAMAZ AMA HER MAÇINI

GİDEMİYORUM DİYEDE KİMSE SİVASSPORLUSUN DEĞİL DİYEMEZ BEN

ÖMRÜMDE SİVASA ÇOÇUKLARIM KENDİNİ NİLDİKLERİ AN ALIP GÖTÜRDÜM 25

GÜN GEZDİM Kİ BENİM KÖYDE YERİMDE YOKTU ORDA BURDA KALDIM KAPLICA

OTELDE KALDIM HERKEZ TATİLE ANTALYAY GİDERKEN BEN ÇOÇUKLARIMLA

SİVASA GELDİM HEMŞERİM KAZANSIN DEDİM VE İKİ SEZONDUR SÜPER LİGDE

OLAN SİVASSPOR İÇİN HERŞEYE KATLANDIM ÖMRÜMDE ALMADIĞIM

HAKERETLER ALDIM KİMİ BOYNUMDAKİ ATKIYA KİMİ TUTTTUĞUM DİĞER

TAKIMA TAKTI AMA KİMSE DEMEDİKİ YA BİZ GELECEK NESİL İÇİN

SİVASSPORU NASIL SEVDİRİRİZ DEMEDİ HEP YIKMAK HEP BOZMAK İÇİN

YAZILDI SENİN KÜLÜP BAŞKANIN X TAKIMI VAR YÖNETİCİLERİN X TAKIMI

VAR SEN KALKMIŞ TARAFTARA NİYE X BİR TAKIMIN VAR DİYE TEPKİ

KOYUYORSUN EVET SİVASDAKİ SİVASSPORLULARA (

İSTANBULDA AKRABANIZ HİÇ YOKMU )
NEDEN HEPİNİZ BURDA

BİRİNİ İSTANBULDAKİ MAÇA YÖNLENDİRSENİZE GELSİNLER ÇÜNKÜ SİVASLI

DAHA ÇOK KAHVEYİ SEVER OYUNU SEVER YAN GELİP YATMAYI SEVER HAZIRI

SEVER BEN KARDEŞİME GEL DİYORUM BANANE DİYOR EVET HAYDİ BEN

DİYORUMKİ YETER X TAKIM TUAN ARKADAŞLARI ELEŞTİRMEYİN KÜSTÜRMEYİN

TATLI DİL YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIR BİLMEM ANLATABİLDİM
Canım hemşerim.Seni anlıyorum.hepinizin düşünlerine saygı duyuyorum.Ama ben derimki İstanbulda doğup büyüsenizde, senin aslının,ceddinin şehrinin futbol takımı sende bir defa gelip senin çıplak gözle izleyeceğin kadar yaklaşıyorsa.Sende sadece bu maç için her şeyi bir kenara bırakıp 24 saat içinde tek bir 90 dakika ayırıp Sivassporu desteklemelisin.Bu benim görüşüm eğer hayır öyle olmaz derseniz yine saygı duyarım.Ama bence olması gereken bu.365 gün içinde küçücük bir 90 dakikanın lafı olmaz bence .Daha sonra herkes normal hayatına devam etsin kimse bir şey demez.3 milyon sivaslı var diyoruz ama 2500 kişilik Sivas için ayırtılan türübünü dolduramıyoruz.Sence bu ayıp değil mi?
Alt 07.03.2007, 17:27   #40
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Canım hemşerim.Seni anlıyorum.hepinizin düşünlerine saygı duyuyorum.Ama ben derimki İstanbulda doğup büyüsenizde, senin aslının,ceddinin şehrinin futbol takımı sende bir defa gelip senin çıplak gözle izleyeceğin kadar yaklaşıyorsa.Sende sadece bu maç için her şeyi bir kenara bırakıp 24 saat içinde tek bir 90 dakika ayırıp Sivassporu desteklemelisin.Bu benim görüşüm eğer hayır öyle olmaz derseniz yine saygı duyarım.Ama bence olması gereken bu.365 gün içinde küçücük bir 90 dakikanın lafı olmaz bence .Daha sonra herkes normal hayatına devam etsin kimse bir şey demez.3 milyon sivaslı var diyoruz ama 2500 kişilik Sivas için ayırtılan türübünü dolduramıyoruz.Sence bu ayıp değil mi?
kardeş ben 24b saat değil 48 saat ayırıyorum ama anlatamıyorum sivassporun istanbuldaki tüm maçlarına gttim bu tüm ligler dahil okey kardeş