abircan Nickli Üyeden Alıntı
Sanal alem dostluğumuz birazcık olsun ete kemiğe büründü, hayal ettiğimiz tipini sesini,boyunu posunu gördük abilerimizin ve kardeşlerimizin, samimiyetlerini, dostluklarını, özverilerin nasılda biraraya gelip muhteşem insan manzarası yarattığını gördük hep birlikte SİVASSPOR EFSANESİNİN TEMEL TAŞLARINI örmeye devam ettik, hakikaten bizler için tarihi bir gündü, özel olarakda hafızalarımızda hep yer edecek güzel anıların başlangıcı olacak, En başta rüştü elmas ve şahsında almanya sivas derneği yöneticileri ve üyelerini, sivas taraftar dernekleri üyelerini, çağlayan abiyi, gakkoyu, ceviği, elbeyli, günayı, dernek mustafayı, ismini hatırlayamadığım bu konuda özürlüyüm zaten herkesten affını dileyerek, teşekkürlerimi minnettarlığımı sunuyorum, ve enfazlada sevgili 2000. üye izmirden fulya kardeşimizi ve kıymetli babası adı gibi izmirliyiğido, gerçek bir sivasspor ve sivas sevdalısı Yalçın Kınık beyi tanıdım, o güne özel sıkıntılarımdan dolayı fazlaca ilgilenemedim kendileriyle, inşallah dostluğum ve tanışıklığımız baki kalacak. Tribün keyfimiz anlatılacak gibi değil, inanın mutlu oldum gelen insan sayısı 20 bin civarındaydı, 15- 20 yıllık dernekçilik tecrübeme dayanarak söylüyorum bu kalabalık bu kadar habersizliğe rağmen gayet başarılıydı ayrıca sitemiz hakkında bir tesbitim daha olacak buda tarftardan gelen maçın hangi trübünde izleyelim sorusunun yanıtı sitemizde hep migros tribünü yönündeydi, dikkat ettiniz tabiki izleyici en fazla neredeydi telsim demi migrostamı pek tabiki migros tribünündeydi, bu sitemizin nekadar izlendiğinin en büyük ispatıdır, taraftarın sanal alemdeki en büyük sesi olmaya doğru gittiğimizin en güzel nişanesidir. BAŞLADI, BAŞLIYOR SİVASSPOR EFSANESİ, BÜYÜYEREK DALGA DALGA SARACAK TÜM DÜNYAYI, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE,
|