ARKADAŞLAR BUNUN ANLAMINI HERKES BİLİR CUMHURİYETİN TEMELİ SİVASTA ATILMIŞTIR, BU YÜZDEN ANLAMLI BİR KUPADIR VE MUTLAK SİVASTA OYNANMALIDIR, MALUM BAZI ÇEVRELER ŞERİAT İÇİN AYAKLANDIKLARINDA BİLİNÇLİ OLARAK CUMHURİYETİN SİVASTA KURULDUĞUNU YİNE SİVASTA YIKILACAĞINA DAİR YEMİN İÇİP SLOGAN ATMIŞ DENSİZLER VARDIR, KUPA SİVASTA OYNANIR BÜYÜKLÜKSE BÜYÜKLÜK SİVASIMDA 4. BÜYÜK LÜTFEN HERKES BUNU BÖYLE BİLSİN
A. BİRCAN
GARDAS KUPA ZATEN SİVASSPORUMUZUN ORGANİZASYONU AMA ARTIK HEMEN HEMEN KESİNLESTİ GİBİ İSTANBULDA OYNANACAK.AMA MECBURİYETTEN DOLAYI 4 EYLÜL LİGE DAHİ YETİŞEMEYE BİLİR,SARTLAR İÇİNDEN EN UYGUN OLANIDA İSTANBUL.BENCE EN AZINDAN BEŞİKTAS KATILIR.TABİ KAMP TARİHLERİ VE KUPANIN TARİHLERİ DENK GELMEMESİNE DİKKAT EDİLMELİ.
Yeni sezon öncesinde bol bol izleyecez Sivasporumuzu ne güzeeel :lol:
(Bu arada ben de kupanın Sivas'da yapılmasından yanayım fakat içinde bulunduğumuz şartlar bunu mümkün kılmıyorsa isterim yan cebime koy(!) misali İstanbulda coşarızzz :lol: )
Sivas'ım İstanbula gelsin.. O çoşkuyu bize yaşatsın da.. Rakibin kim olacağı benim için önemli değil...
Çünkü süper lig boyuncu 3 veya 4 kez gelecek Sivas'ım İstanbul'a ve bunların hepsinde de misafir takım olacağı için bize kümes kadar bir tribün verecekler.. Bunları düşünmek lazım hep...
Cumhuriyet kupasında benim duydugum kadarıyla İstanbulda oynanancak ve rakiplerden bir tanesi Trabzonspor bir diğeri Beşiktaş olacakmış ama 3.rakip belli değil...