Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ben'de koyu bir galatasaray taraftarı idim hatta ve hatta sivasspor lige çıktığı zaman ben hala galatasaraylıyım diyordum ve ne zamana kadar galatasaray sivasspor maçına gittiğimde ve oradaki sivaslıların sivas sevdasını gördüğümde o inanmışlıklarını gördüğümde inan ben kendimden utandım bence istanbulda ankara izmirde antalyada berlinde amsterdamda yaşayan sivaslıları 2. 3. takımlarını tutsunlar eğer bizler gerçek sivasspoırluyuz dersek o inanmışlığımı gerçekten gösterebilirsek eğer onlarda bu sevdada bu davada ciddi olduklarımızı anlarlarsa onlarında 1. takımı sivasspor olacaktır bence bu tartışmalara bir son vermek lazım yoksa çok ağır incitici sözler kullanılmaya başlanmış aklın ve mantığın yolu birdir.. ve bizler kendi davamızda samimi olalım ve kimseyi rencide etmeyelim herkez kendi üzerine düşeni yaparsa ben inanıyorum butun sivaslılar bu davada var olacaklardır sivas'ın sivassporun şerefsi ve namusu butun sivaslılarındır her bir sivaslı akrabadır her bir sivaslı gardaştır gardaş gardaşa hakaret etmesin bu çok ama çok üzücü birlik olmak için çalışalım karşımızdakini kazanmaya çalışalım onları kaybetleye değil kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun sevgi ve saygılarınla
|
Evet arkadaşım doğru yerde ve doğru düşüncedesin. Yiğido herşeyden önce kendisine güvenir, karakterlidir, delikanlıdır, doğruluğu elden bırakmaz. Bütün bunlar için de inanç lazım, önce inanmak gerek.
Ayaklarımızı yere sağlam basacağız ve inanacağız, elbet birgün şampiyon olacağız!
Unutmayın YİĞİDO İNANIR!