Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: Neydi Seni Bize Böyle bağlayan ????
Alt 12.04.2007, 19:14   #31
Army
Yiğido

Army - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 Army Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Neydi Seni Bize Böyle bağlayan ????

Alıntı:
Yigido58_NL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardas,herseye-katiliyorum-ama-bir-konuda-uyari-yapmak-istiyorum-ben-bir-
Sivasli-olarak-bana-Allahin-Sivaslisi-deseler-cok-zoruma-gider.
Allahin-Urfalisi-kelimesi-hic-hos-degil-bence.Sonucta-onlarda-insan.Ortada-bir-dislama-var-gibi.

ya lütfen arkadaş açıklama yaptı ordaki Allahın urfalısında anlam bizi tanımayan bilmeyen anlamında çarpıtmayalım konuyu
Army isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.04.2007, 19:47   #32
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
merkez-byCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
baba mesleği otobüsçülük.tabi bizim zamanımızda Sivasspor dfemek hayat demekti.Sivasspor üzerinden reklam yapan firmalar.bi 50 ytl zarara gireceklerini naladıkları zaman her şeyden kaçıyor.Bizim isyanımız budur ..
çok provakatorluk yapıyorsunuz yeter bence.burası tum sıvaslılara hıtap eden bi yer.bu kuruluşlarda çalışan ekmek yıyen yuzlerce kısı var ayıp bu yaptıgınız.her iki firmamızda destekliyorlar.size bilet vermedı dıye burda desteklemıyor gibilerinden agız yapmanın hıç bır anlamı yok.bu fırmalar vermedıyse işinize gelene gidip binin yada paranız yoksa gitmeyın...boyle gidip gelip sonra burda yapılan bu konusmalar ınanın gittiğiniz maçın önune geçti şuan.
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.04.2007, 20:03   #33
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
melih1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok provakatorluk yapıyorsunuz yeter bence.burası tum sıvaslılara hıtap eden bi yer.bu kuruluşlarda çalışan ekmek yıyen yuzlerce kısı var ayıp bu yaptıgınız.her iki firmamızda destekliyorlar.size bilet vermedı dıye burda desteklemıyor gibilerinden agız yapmanın hıç bır anlamı yok.bu fırmalar vermedıyse işinize gelene gidip binin yada paranız yoksa gitmeyın...boyle gidip gelip sonra burda yapılan bu konusmalar ınanın gittiğiniz maçın önune geçti şuan.
yazıp uzatma o zaman...

moderatör arkadaştan ricam gereksiz mesajların silinmesidir.
yeniceri_can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.04.2007, 20:05   #34
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 876 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:

abi provakatorluk yaptıgımız yok...biz yapılan yanlısı ortaya koyuyoruz...Biz kimseye soledıgımız bu fırmalara gitmeyen onlar böyle şöyle demedik asla da demeyiz..Desek forum baslıgını bile değişik yapardık...konu bize bilet verip vermeme değil konu yeri geldiğinde Sivassporun yanındayız diyen fırmalarımızın gercekte de bu olayı yapması bazı arkadaslarında dediği gibi bi cok sofor akrabam diyerek cok adam goturuyor bizim indirdiğimiz fiyatı tekrar yukselterek bize yaptıkları yanlısları gostermek ıcın actım baslığı...Madem hep soyluyorlar destek verdıklerını bu soledıklerıne kendılerının ınanması gerektiği için yaptık...
Alt 12.04.2007, 20:07   #35
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK

tamam beyler bu konu burada kapansın.bu arada emre abi bu tarz yazıları yazmada senin üstüne adam tanımıyom.
yeniceri_can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.04.2007, 20:13   #36
melih1
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
merkez-byCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yazıp uzatma o zaman...

moderatör arkadaştan ricam gereksiz mesajların silinmesidir.
daha çocuksun 15 yaşındasın.ben yazı yazarken kımseyı rencıde etmedım saygısızlıkta yapmadım ancak senın aıle terbıyen sıfır.gerek yazma uslubun gerek özel mesajda yazma tarzın gerekse burdakı davranısın çok kustahca.emre kardeşim sana tavsıyen bu çocuklara sahıp çık.antipatik oluyor yoksa grubun ısmı.burda durum kişileşmiş emre kardeşim.benım anlatmak ıstedıgım o.yanı biri size destek vermiyorsa bu sivassporu desteklemedıgı manasına gelmez guzel kardeşim.yanı sivasspor hepimizin.şimdi sana destek vermedi diye sivasspora destek vermedıgı manası çıkmaz kardeşim...
Alt 12.04.2007, 20:19   #37
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 876 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
daha çocuksun 15 yaşındasın.ben yazı yazarken kımseyı rencıde etmedım saygısızlıkta yapmadım ancak senın aıle terbıyen sıfır.gerek yazma uslubun gerek özel mesajda yazma tarzın gerekse burdakı davranısın çok kustahca.emre kardeşim sana tavsıyen bu çocuklara sahıp çık.antipatik oluyor yoksa grubun ısmı.burda durum kişileşmiş emre kardeşim.benım anlatmak ıstedıgım o.yanı biri size destek vermiyorsa bu sivassporu desteklemedıgı manasına gelmez guzel kardeşim.yanı sivasspor hepimizin.şimdi sana destek vermedi diye sivasspora destek vermedıgı manası çıkmaz kardeşim...

cana gereken uyarıyı yaptım artık yazı fılan da yazmıcak diğerleri gibi.Varsa bi hatası onun adına ben özr dilerim...abi tamam da 20 tane bos koltugun ne faydası var firmalara ne getirisi var ?
Alt 12.04.2007, 20:21   #38
Army
Yiğido

Army - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 Army Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
O mana çıkar abicim arkadaşlarımız oraya gezmeye veya başka bir takımı desteklemeye gitmediler onların ekmek yediği şehrin takımını desteklemeye gittiler!
Army isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.04.2007, 20:23   #39
melih1
Tecrübeli Yiğido

ben zaten bunu savunmuyorum ve ısrarla anlamak ıstemıyorsun kardeşim.şimdi bu araba senı taşısaydı sevınırdık destek verdı sağolsun derdik.ama taşımadı yada taşıyamadı nedenı bılınmıyor.şimdi sizi taşımadı dıye bu sivasspora veya taraftara destek vermıyor manasına gelmez.bunu anlatmaya çalışıyorum.yanı şahsi birkonu gıbı bu.siz sivasspor değilsiniz bende değilim başkalarıda değil.yanı bızı taşımazsa sivasspora destek vermıyor dıyemezsınız.burada desteklıyorlar diyorlar ama işte destek vermiyor diyemezsınız.bu yanlış olur.topicte baktım bazı yaızlar var.bu firmaları protesto edelım bınmeyelım vs gibi.şimdi bu çok yanlış sonuçlar doguruyor ben bunu anlatmak istiyorum..
Alt 12.04.2007, 21:09   #40
metin_26
Yeni Yiğido

metin_26 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 metin_26 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaşlar melih abi de haklı otobüscülerin arasında şirket varmış ve şirketinde kuralları varmış bende yenı ögrendim ve kurallara uymayanada cok büyük para cezası varmış. konuyu uzatmayalım kalbimizi kırmayalım
metin_26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır